سلام من شهریور ماه کورتاز کردم الان سه ماهه درحال اقدامم دو روز هم از پری میگذره روزهای 910121314151620اقدام داشتم احتمال داره این ماه باردار باشم درد پری هم دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی شانس بارداری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. روزهای تخمکگذاری را با استفاده از تست تخمگ گذاری تعیین کرده و در همان روزها برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

افزایش قوس کمر و درمان ورزشی آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نمایه توده بدن (BMI)

روشهای بارداری دوقلویی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پاکسازی کامل پوست skin care چیست؟

درباره چشم مصنوعی چه می دانید ؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لک های قهوه ای

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کلیه پلی کیستیک چیست؟

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟

رابطه سلامت مو و تغییرا ت بدن