با سلام دختری 19 ساله هستم از چابهار که حدود 4 سال پیش بیماری گال شایع و من را هم گرفت که بعد از یکسال که گال مداوا شد که بعد از آن خارش دستهام رفع نشد که به پزشک مراجعه و فهمیدم که اگزمای دستی دارم دکتر پر صابون و پماد تریام سینونون عماد و مرطوب کننده بدن فیس دوکس تجویز کرد که با استفاده از انها و مراقبت کردن اثر اگزما از بین رفت اما موقع استفاده از طلا آثار بیماری ظاهر شدند ممنون میشم که راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر منظورتان زیر انگشتر یا النگو است باید قبل از ظرفشویی آنها را خارج کنید چون خود طلا واکنش اگزمایی ندارد ولی باقی ماندن مواد شوینده زیر آن باعث اگزما میشود [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

تلفن : 91620100 - 031

اثرات مفید قهوه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تشخیص و درمان در رفتگی مادرزادی مفصل هیپ در نوزادان و بزرگسالان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تشخیص و درمان توده پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چه زمان باید برای درمان گودی کمر به پزشک مراجعه کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لاغری موضعی با کویتیشن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی مردان چیست؟

علت خشکی پوست با شروع سرما و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت و کاربرد استفاده از ماده حاجب در بعضی از معاینات اشعه ایکس

چگونه ازدواجمان را نجات دهیم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]