باسلام جناب دكتر - روز جاري كودك يكساله بنده كه بتازگي شروع به راه رفتن نموده است تعادل خود را از دست داده و با صورت به لبه تيز ديوار برخورد ميكند و متاسفانه ابروي سمت راست بصورت مورب از بالاي ابرو تا زير ابرو ( بصورت / ) شكافته ميشود به مركز جراحي مراجعه نموديم و نسبت به بخيه ابرو اقدام نمودند.حال با توجه به اينكه بخيه با نخ پلاستيك انجام شد و تا حد امكان از زير پوست بخيه انجام پذيرفت لطفآ جهت رفع اثر بخيه ارائه طريق فرماييد. آيا نياز به استفاده از دارو و يا كرم خاصي ميباشد پيشاپيش از توجه شما سپاسگذارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید کرمها ترمیم بعد از بخیه مفید باشد کرم سیکالفیت مفید است [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

تلفن : 91620100 - 031

پوست به چه دلایلی دچار خارش میشود؟

همه چیر درباره عوارض بوتاکس صورت

برای پیشگیری از سرطان چه غذاهایی بخوریم و چه غذاهایی نخوریم؟

درمان ریزش مو با پی آر پی

مزاج شناسی و اصلاح طبع در طب سنتی ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

کلاس های آمادگی برای زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جراحی دیسک به روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

انواع سونوگرافی مردان و آمادگی لازم برای آن در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]