سلام خسته نباشيد جوش هام کمتر شدن اما جاى جوش ها در زير پوستم ب صورت لکه هاى قرمز باقى موندن ک صبحا ک از خواب بيدار ميشم معلوم نيستن ولى وقتى صبحا دير بلند ميشم يا صورتم قرمز ميشه يا الان ک ماه رمضونه روزه ميگيرم لکه ها کاملا واضح ميشن زدن ضدآفتاب ب صورت مداوم جوش هاروخوب ميکنه ميخاستم ببينم درسته؟زدن آبليمو دونه هاى قرمز زيرپوستوازبين ميبره يابدترميکنن؟زدن خميردندون روى جوش ها ضررى نداره؟واليبال وحجامت تاثيرى ب دونه هاى قرمز زيرپوست دارن؟زالوواسه پوست خوبه؟کجاوچجورى انجام ميشه؟قيمتش چقدره؟حجامت بهتره يازالو؟ويه سوال دگ مرکز حجامت خوب کجا هست ؟وقيمتش؟ممنون ميشم کمکم کنيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ضدآفتاب ب صورت مداوم جوش هاروخوب ميکنه ميخاستم ببينم درسته؟خیر زدن آبليمو دونه هاى قرمز زيرپوستوازبين ميبره يابدترميکنن؟ ممکن است بهتر کند زدن خميردندون روى جوش ها ضررى نداره؟ خیر واليبال وحجامت تاثيرى ب دونه هاى قرمز زيرپوست دارن؟ خیر زالوواسه پوست خوبه؟ خیر کجاوچجورى انجام ميشه؟قيمتش چقدره؟حجامت بهتره يازالو؟ويه سوال دگ مرکز حجامت خوب کجا هست ؟وقيمتش؟ اطلاعی ندارم [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

انواع روشهای درمانی برای لاغری

سندروم پیش از قاعدگی

ترک خوردگی گوشه لب نشانه چیست؟

ضرورت انجام سونوگرافی داپلر در بارداری

آناتومی زنانه: کلیتوریس و مداخلات جراحی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اطلاعاتی درباره کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ضدآفتاب چیست و ضدآفتاب مناسب کدامست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]