سلام آقای دکتر چند وقت پیش درمورد جوشهای صورتم از شما سوال پرسیدم گفتید احتمالا هورمونی هستند به دکتر مراجعه کردم برام کلیندامایسین 1درصدو ترتینوین5درصد نوشتن نظر شما چیه. خواهش میکنم جواب بدید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جوشهای هورمونی به غیر از درمانهای موضعی حتما درمان خوراکی نیاز دارد و گرنه برگشت میکند [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه

تلفن : 91620100 - 031

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

پیاده روی و لاغری

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

لیزر اندولیفت چیست؟

مشاوره ژنتیک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چه غذاهایی برای جوش صورت مضر است؟

عمل معمول بازسازی استخوان فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

لاغری با قرص به چه قیمتی؟