سلام خانم دکتر کی سوالمو55112813 جواب میدین 1سوال دیگه اگر بعد از 5 روز استفاده از قرص روکین به خاطر عصبی بودن و درد نیمه راست بدن بخام قرص رو عوض کنم مثلا دیان بخورم چه طوری باید مصرف کنم؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای تعویض قرص باتوجه به شرایط شما که درد در سمت راست است باید حتما یک نوبت توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب معاینه شوید. وپس از رد مشکلات انعقادی و یا عصبی قزص بعدی را آغاز کنید در این صوت می توانید از روز 5 سیکل بعد قرص جدید را شروع کنید. و در هفته ائل نیز از یک روش کمکی استفاده نمایید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا دوچرخه سواری برای آرتروز زانو ضرر دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عوارض تزریق ژل چیست؟

مشاوره با زوجهای نابارور

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا شوره سر می تواند باعث ریزش مو شود؟

میکرودرم ابریژن روشی غیرتهاجمی برای جوانسازی پوست

پیکر تراشی با بادی جت چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

کدام ترشحات از آلت تناسلی نیاز به درمان دارند؟