باسلام خانم دکتر حدودا 45روز که قرص متفورمین مصرف میکنم قبل و بعداز پریود درد رحمی دارم علتش چی هست ؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به نظر می رسد این دل درد ربطی به مصرف متفورمین ندارد .باید علت درد شما که احتمالا عفونت است جدا از مصرف متفورمین بررسی شود توصیه می منم بریا بررسی و معاینه مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیرحم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا رابطه جنسی پس از کاشت مو ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان جراحی اسکارهای آکنه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

انواع روش های پیوند مو

بیرون زدن شست پا

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیفت پلک بدون جراحی چگونه انجام میشود

تکنیک عملی ماساژ صورت

تزریق فیلر بهترین روش از بین بردن خط لبخند

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

واژینیسموس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سونوگرافی رحم چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]