باسلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر برای پوستهای چرب باید از چه ضدافتابی استفاده بشه وجندبار در روز؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ضد آفتاب هایی که مناسب پوست چربند در روی جعبه آنها عبارت بدون چربی یا مناسب پوست چرب ذکر شده. عموما ضد آفتابهایی که به شکل ژل یا لوسیون هستند برای پوستهای چرب مناسبند. بطور کلی ضد آفتاب بایستی هر ۲-۳ ساعت یکبار تکرار شوند. [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علائم بزرگی پروستات

فریز جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سندرم سفت بودن آلت تناسلی مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

زمان مناسب برای انجام سونوگرافی وزن جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پیشگیری از بیماریهای پوستی در استخرهای شنا

پروتز سینه از چه جنسی است؟

بیضه نزول نکرده چیست و با چه عوارضی همراه است؟

راه های درمان چاقی صورت