سلام وقت بخیر خسته نباشید ممنون از جواب دهی سریعتون به سوالات ببخشید زگیل در مقعد ویا نزدیک مقعد نشانه بیماری ایدزه شما چندم به بعد مطب تشریف میارید رفتم یه دکتر عمومی یه پماد برام نوشته روزی دوبار آیا استفاده کنم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر زگیل تناسلی الزاما نشانه بیماری ایدز نیست .اما بطور کلی احتمال ابتلا به بیماریهای منتقله از راههای جنسی دیگر در افرادی که به یکی از این بیماریها مبتلا باشند بیشتر است و بنابراین بطور معمول برای افراد مبتلا به زگیل تناسلی آزمایش ایدز هم درخواست میشود. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آرتروز چيست؟

مراقبت حین درمان ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

تشخیص و درمان پارگی و بیرون زدگی دیسک بین مهره ای

انواع کاربردهای تزریق بوتاکس چیست

فیلم نحوه جراحی دیسک کمر با لیزر

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بررسی دقت اشعه ایکس در تشخیص ضایعات تروماتیک زانو

علت چرب شدن و ترشحات پوست سر بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]