با سلام و عرض خسته نباشید: اقای دکتر من 2 سال پیش به علت اینکه مقداری ریزش مو داشتم به پزشک مراجعه کردم و ایشون به من ماینوکسیدیل 2 درصد تجویز کرد که با مشورت از خودشون اون رو به 5 درصد تغییر دادم الان بعد از 2 سال یه مقدار از مصرف خسته شدم و قصد قطع دارو رو دارم ولی میترسم موهام به دارو اعتیاد پیدا کرده باشه و با قطع دارو موهام بریزه،خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته واژه اعتیاد ، واژه صحیحی نیست. اما بطور کلی در مواردیکه ماینوکسیدیل برای درمان ریزش موی ارثی بکار میره ، باقطع دارو اثر درمانی اونهم از بین میره و موهای رشد کرده در اثر ماینوکسیدیل خواهند ریخت. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آشنایی با ساختار سینه زنان

تزریق هیالورونیک اسید چه مزایایی برای پوست دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان حاملگی مول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ضربه ها و شکستگى کاسه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیزر فراکشنال Co2

خوراکی هایی که باعث ایجاد جوش صورت می شوند و جایگزین آنها

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رابطه تغذیه و جوش

درمان انحراف چشم با جراحی استرابیسم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ده نکته تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]