با سلام خدمت اقای دکتر حسن زاده. می بخشید من برای درمان زیگیل روی دستم دو بار پیش خودتون زیگیل رو فریز کردم ولی اصلا تغییر نکرد می خواستم بدونم بیشتر از دو بار باید زیگیل فریز شه تا از بین بره یا باید یه راه دیگه رو امتحان کنم .با تشکر از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در صورت عدم پاسخ به یک روش درمانی میتوان از سایر روشهای درمانی زگیل و یا درمان ترکیبی با دو روش استفاده نمود. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

گچ گیری و آتل بندی شکستگی ها در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

روزاسه (آکنه دوران بزرگسالی) چیست و چگونه درمان میشود؟

تزریق فیلر و جربی در صورت

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

چگونه از پوست های چرب مراقبت کنیم ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

همه آن چیزی که باید در مورد درمان آسیب های ورزشی بدانید

بیماری ویتیلیگو چیست و چگونه درمان می شود؟

انتخاب عینک آفتابی مناسب

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

از چه زمانی جنین در سونوگرافی واژینال دیده میشود؟

رفع سیاهی دور چشم با آراف فرکشنال