سلام خانم دکتر در مورد سوال 57143538من در هفته بعد هم سونوگرافی دادم که صدای قلب جنین شنیده می شد.طبق نظر دکتر زنان به متخصص غدد مراجعه کردم که ایشان گفتند با توجه به اینکه بارداری گاها" باعث بهبود پرکاری تیروئید می شود دو هفته متی مازول نخور و آزمایش بده که نتایج مشکلی نشان نمی داد و لی علائم خارش را دارم والبته قرار شده بعد از تعطیلات نورورز مجددا آزمایش تکرار شود.به نظر شما اگر من مشکل داشته باشم بعد از این مدت که دارو مصرف نکردم برای جنین مشکلی پیش نمی آیدو چه خطراتی جنین را تهدید می کند.همچنین شش هفته ای که متوجه بارداری نبودم و متی مازول خوردم روی جنین تاثیر منفی نداشته؟چگونه مطمئن شوم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی داروی متی مازول نباید در طی بارداری مصرف شود. با این حال برای قطع یا ادامه دارو باید با پزشکتان مشورت کنید. با انجام آزمایشهای سلامت جنین ، سلامتی اورا پیگیری کنید. قطع زودرس دارو احتمال عوارض را بسیار کاهش می دهد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا افزایش قد در بزرگسالی امکان پذیر است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل ریزش مو ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تبخال لب چیست و آیا واگیردار است؟

مراقبت از پوست کودکان

ورزش در کمر درد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

نکات مراقبتی در مورد مو

پی آر پی روشی جدید و در حال تحقیق در درمان آرتروز زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

راه های مقابله با موهای زائد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]