با سلام و خسته نباشيد. آقاي دكتر من بدليل بيماري اوريون كه در سن 15 سالگي به آن مبتلا شدم درحال حاضر هر دو بيضه ام از بين رفته اند . سوال من از شما اين است كه با توجه به اينكه من 32 ساله مي باشم و ميل جنسي در من وجود دارد والبته قادر به نعوظ كردن هم مي باشم . آيا مي توانم ازدواج كنم و آيا به گذشت زمان وبتدريج ميل جنسي من از بين نمي رود . واز نظر پزشكي مجاز به ازدواج ميبا شم يا خير

دکتر پیمان صالحی :

با درود در صورتی که از نظر میل جنسی ، سفتی آلت و انزال ، طبیعی هستید مشکلی وجود ندارد . بهتر است جهت معاینه مراجعه نمایید . [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

تیرویید چشمی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بافت برداری چیست و چه کاربردی در پزشکی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سونوتراپی آلت برای درمان مشکلات جنسی مردان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درباره درماتیت شوره ای بیشتر بدانیم

فیزیوتراپی و مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

انواع ورزش برای تسکین و بهبود درد گردن

عمل بلفاروپلاستی پلک پایین از داخل چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مشکلات اورولوژی و معافیت پزشکی سربازان

روشهای گونه گذاری

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]