سلام از بچگی پوستم کک و مک داشت طوریکه بعد از سالها حتی بعد از بارداری هم نرفت قبلا دکترهای زیادی رفتم ولی بعضی ها مگفتند خودش از بین میره یکی هم گفت کرمش در امریکا هست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اصولا درمان دارویی در درمان کک مک موثر نیست و بهتر است که لیزر انجام شود درمان با لیزر تقریبا قطعی است ولی بعد از آن استفاده از کرمهای ضد افتاب ضروری است [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائد

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا بعد از عمل جراحی پلک میتوان بوتاکس تزریق کرد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رابطه جنسی در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

راههای مراقبت از پوست خشک چیست؟

درباره ساختار مو بیشتر بدانید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای رفع تیرگی پوست صورت و بدن