سلام . خسته نباشید . ی پسر 17 سالم . تو کلاسمون تمام بچا ریش و سیبیل دارن ولی من ریش ندارم . رفتم دکتر گفت ماینوکسیدیل استفاده کنم . میخاسم ببینم راه های بهتری هم هس که زود تر در بیاد. یا کمک بکنه به ماینوکسیدیل

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در خانواده زمینه ارثی دیر در آوردن ریش دارید بهتر است صبر کنید تا حدود ۲۴ رشد میکند البته بهتر است جهت بررسیهای داخلی به متخصص غدد مراجعه نمایید ماینوکسیدیل برای ریش را بعد از همه این مراحل می شود امتحان کرد [1401-03-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو

تلفن : 91620100 - 031

سرطان کلیه و تشخیص زودهنگام آن

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

زونا چگونه درمان میشود؟

علت خشکی پوست با شروع سرما و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

راه های مقابله با موهای زائد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا جوش میزنیم؟

آیا زگیل تناسلی درمان قطعی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علت گودی و تیرگی دور چشم و راه کار آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت و علائم آبسه چیست و نحوه تخلیه آبسه در منزل چگونه است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تیرویید چشمی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]