مرد 28 ساله هستم.مدت دو سال است که دچار ریش مو در قسمت جلویی سر شده ام و تقریباخط رویش موهایم حدود یک سانتی متر به عقب رفته است. آیا با استفاده از ماینوکسیدیل بدون استفاده از قرص فیناستراید می توانم نتیجه بگیرم؟ در صورت نیاز به قرص آیا مصرف قرص زینک کافی است و آیا در صورت قطع ماینوکسیدیل شدت ریزش موها افزایش پیدا می کند؟ از پاسخ شما پیشاپیش متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله محلول ماینوکسیدیل برای درمان ریزش مو برای شما مناسب است نیازی به زینک نیست [1401-09-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

لک صورت یا ملاسما را چطور درمان کنیم؟

داشتن چشمانی زیبا و جذاب با عمل جراحی زیبایی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آشنایی با متد تزریق ژل لب طبیعی

تفاوت مولوسکوم و زگیل تناسلی

از بین بردن اسکار زخم، بخیه و سوختگی با لیزر

بهترین متخصص ارتوپد در اصفهان

راههای افزایش سایز سینه ( بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونی انجام سونوگرافی واژینال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]