با سلام وخسته نباشید خدمت شما پسری 21 ساله هستم.حدود 4 سال پیش به خاطر پیوند مغز استخوان شیمی درمانی انجام دادم.موهای سرم ریخت و بعد از یکسال در اومد منتها قسمت جلو و کف سرم کم پشت شده.از محلول ماینوکسیدیل 5% هم استفاده کردم(حدود 1ماهه) اما هنوز کم پشته.این رو هم میدونم که حدود 6 ماه باید استفاده کنم تا نتیجه مطلوب بگیرم(طاسی ارثی هم در فامیل نداریم).حالا سوال من این هست که 1- روش دیگه ای هم برای برگشت مو به حالت قبلی وجود داره؟؟2- آیا بعد از 6 ماه استفاده از محلول و رضایت بخش بودن استفاده در صورت قطع آیا موها ریزش میکنه؟3-ضمنا از پودرهای پرپشت کننده مو میشه استفاده کرد مثل پودر Toppik یا اسپری super million hair.ضرر نداره؟ ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

- روش دیگه ای هم برای برگشت مو به حالت قبلی وجود داره؟؟ شاید استفاده از شانه لیزری درکنار مصرف ماینوکسیدیل مفید باشد 2- آیا بعد از 6 ماه استفاده از محلول و رضایت بخش بودن استفاده در صورت قطع آیا موها ریزش میکنه؟ معمولا فقط بخش رشد کرده احتمال ریزش دارد 3-ضمنا از پودرهای پرپشت کننده مو میشه استفاده کرد مثل پودر Toppik یا اسپری super million hair.ضرر نداره؟ توصیه نمیکنم [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

جراحی لیفت سینه چگونه انجام میشود؟

شخصیت مرزی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درمان بیرون زدگی دیسک گردن با لیزر

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نوار قلب

دکتر علی حبیبی فر [ متخصص قلب و عروق ]

کمک به درمان بیماریهای اعصاب وروان با نوروفیدبک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سونوگرافی وزن گیری جنین در چند هفتگی انجام میشود؟

انزال زودرس چیست؟

عمل جراحی کیست پلک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راه های تقویت، رشد و پرپشت شدن مو