سلام من در قسمت خارجی زانوم احساس درد میکنم یه چند هفته ایه اینطوریه بهش استراحت میدادم خوب میشد بعد که میرفتم پیست دوباره دردش شروع میشد تا دیروز که کلا نتونستم تمرین کنم به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه و راه درمانش چیه؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام التهاب تاندونهای زانو دلیل اون هست باید با معاینه تشخیص داده بشه که کدوم تاندون یا التهاب کدام بورس میباشد [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیدرد زانو آسیب زانو

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

آیا عدم تقارن بیضه ها خطرناک است؟

پرسش و پاسخهایی درباره وازکتومی - قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کانتورینگ صورت با تزریق چربی چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش های مراقبتی از پوست چرب

برجسته سازی لب

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علائم عفونت کلیه در زنان و مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تخمدان پلی کیستیک و نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مزایا و معایب پوست چرب

بیماری فیبرومیالژیا (درد مزمن عضلات) چیست؟