سلام آقای دکتر چند ماهی میشه که لکه هایی روی سطح جلویی و کناری زبانم مشاهده میکنم این لکه ها چندروزی هستند و بعد دوباره از بین میروند. روی سطح زبان هم لایه ای سفید وجود داره و فقط دورن این لکه های حلقه مانند سفیدی وجود ندارد از بد بویی دهان هم رنج میبرم. ایا این مشکلات به هم مربوطن لطفا راهنمایی کنید

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام برای تشخیص قطعی نیاز به ارزیابی دقیق هست . وضعیت زبان ممکن است مرتبط با عادات فرد مثل سیگار کشیدن ، زبان جغرافیایی ، کمبودهای اهن و ویتامینها و یکسری بیماریها باشد . برای بوی دهان علل مختلف مثل عادات فرد، رژیم غذایی ، بهداشت و سلامت دهان و ارزیابی سیستمهای تنفسی گوارش کبد و کلیه ضروری است [1399-06-28]

پاسخ سوال پزشکیزبان دهان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

سونوگرافی تیروئید چه زمانی انجام میشود؟

مزوژل پروسترولین چیست؟

صوت درمان چه میکند ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

لیفت غبغب با هایفوتراپی 4 بعدی

درمان ریزش مو توسط مزوتراپی

دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

درد بعد از جراحی باز کمر

ترویلیسم یا نفر سوم یک رابطه جنسی بودن

جوانسازی پوست با تزریق بوتاکس

ورم پا در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]