با سلام دختري 24 ساله هستم،موهاي من خيلي كم پشت و نازك است ايا قرص ld ميتواند به پرپشت شدن مو كمك كند ضمن اينكه بنده مجرد هستم لطفا راهنماييم كنيد ممنون.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بستگی به علت ریزش مو ، گاها این قرصها (البته بیشتر بعضی از انواع و فرمولاسیونهای آن ) کاربرد دارند. اما تجویز اونها باید توسط پزشک حودتون انجام بشه. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عوارض لیزر موهای زائد اندام تناسلی

دلایل کم پشتی ریش و سبیل و روش پر پشت کردن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چربی های اشتباه می خورید ؟

روشهای رفع و درمان تیرگی زیر بغل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا هیدروکورتیزون داروی مناسبی برای درمان لک صورت است؟

ملاسما را چطور درمان کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ماساژ دور چشم برای کاهش پف و تیرگی اطراف آن

خداحافظی با جوش های جوانی