با سلام. میخواستم بدونم که من یک سالی هست ک فین پشیا مصرف میکنم و خوشبختانه مشکل ریزش ندارم و اگه درکنار مصرف منظم فین پشیا بمدت شش ماه ماینوکسیدیل مصرف کنم و بعد ماینوکسیدیل رو قطع کنم موهای که در اومده ریزش نمیکنه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا ارتباطی ندارد قطع ماینوکسیدیل امکان ریزش دارد [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آیا باز گرداندن وازکتومی ممکن است؟

افراط در نوشیدن نوشابه،مری را سوراخ می کند

راهکارهایی برای جلوگیری از عوارض نشستن طولانی و کم تحرکی

درمان مشکلات پوستی با اشعه ماوراء بنفش

همه چیز در مورد بیماری دیسک کمر

درمان چین و چروک اطراف چشم

تقویت اسپرم - افزایش قدرت جنسی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

اصول مراقبت از پوست در فصل بهار

سنگ ها یا عفونت های مزمن کلیوی چه عوارضی دارند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]