درود بر شما.مرسی که به سوالات ما توجه میکنید. آقای دکتر من پسری 22 ساله هستم.موهای ضخیم و پرپشتی داشتم.(بخاطر اتو کشیدن و سشوار مقداری ضعیف شده بود اما هرگز کم پشت نشده بود.)45 روز پیش یه عمل جراحی کیسه صفرا داشتم.الان ی هفته اس متوجه نازک شدن و کم پشت شدن موهام شدم.طوری که اگه دست بکشم کف سرم معلوم میشه.. یه متخصص رفتم برام شامپوی ماینوکسا و قرص فینا ستراید 1 و ویتامین E تجویز کردن.الان واقعا از عوارض قرص میترسم.میگن احتمال ناباوری(عقیم شدن داره). احتمال داره بخاطر عمل جراحی و بیهوشی باشه ا لازمه بگم که بعد عمل به خاطر یه سری مشکلات روحی 1 ماه اعصاب و ارامش بسیار بسیار نا آرومی داشتم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش میتواند بعد عمل جراحی باشد که به آن تلوژن افلوویوم میگویند. این ریزش خود به خود بعد 6 ماه قطع میشود و موهای ریخته شده برگشت میکند. به نظر من فقط درمانهای موضعی را استفاده نمایید. [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

روش صحیح لایه برداری از پوست صورت

عمل جراحی لیفت ابرو چگونه انجام میشود؟

رینوپلاستی چیست ؟

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان جوش صورت

سندرم دات یا ترس از دست رفتن مایع منی چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

توصیه ها و درمان های خانگی برای بهبود درد زانو

ماندگاری هایفوتراپی در لیفت پوست

تغذیه در آندومتریوز

علت کشیدگی و رگ به رگ شدن مچ دست و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]