سلام من یکی از بیمارهاتون هستم صورتم جوش میزنه برام قرص minostad به مدت یک ماه هر روز نوشتید و در ویزیت دوم هم 40 عدد قرص یک روز در میون نوشتید قرصم الان تمام شده شما هم که تا 20 روز دیگه نیستید من چیکار کنم تا 20 روز دیگه اگه قرص نخورم صورتم پر جوش میشه ....؟؟؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است این طور شود چون معمولا دقیق حساب میکنم. به درمانهای موضعی ادامه بدهید ولی اگر جوشهای چرکی داشتید دوباره قرص را بخرید ولی یک شب درمیان مصرف نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

آیا ورزش در حال سرماخوردگی یا تب مجاز است ؟

بیماری زونا چگونه تشخیص داده میشود؟

زمان جراحی باز جهت درمان تنگی کانال نخاعی

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

آیا کرونا باعث کم شنوایی می شود؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا لازم به انجام چند باره ی کرایو لیپولیز است؟

راههای پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]