سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام وقت بخیر آقای دکتر دو سال پیش دیسک گردنم مهره 5و 6 رو لیزر کردم. با تشکر از زحمات شما . در این مدت مشکل خاصی نداشتم اما الان مدت 6 ماه هست که درد گردن دارم آیا دیسک من عود کرده ؟ و اینکه اگر عمل پلاسما را دوباره انجام دهم امکان بهبودی کامل وجود دارد ؟ برای این درد فیزیو تراپی کششی را توصیه میفرمایید ؟ ام ار ای جدید را خدمتتان فرستادم.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام ام آر آی ارسال نشده است. معمولا پس از بهبودی دیسک با لیزر پلاسما عود وجود نداشته و در بیش از ۹۹ درصد بهبودی دائمی است. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. وقتتان بخیر. آقایی 30 ساله هستم. عکس ام آر آی برایتان پیوست شده است. درد از باسن سمت چپ تا انتهای پای چپ دارم. سابقه عمل باز دیسک کمر ال 4 و 5 را در یک سال و نیم پیش دارم که از بعد از آن درد ادامه دارد تا الان. تست لازک فقط در زاویه 30 درجه باعث درد در باسن میشود ان هم بعضی مواقع.راه رفتن از همان ابتدای شروع راه رفتن باعث انتشار درد از باسن تا پنجه پا میشود. کمر درد اصلا ندارم. لطفا بفرمایید دیسکم عود شده است؟ با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام. دیسکl4l5هنوز مختصری بیرون زدگی دیسک دارد. باید ام آر آی با تزریق و نوار عصب و عضله انجام و ویزیت شوید. رنگ قسمت بیرون زده سفید است که‌ نشانه نرم بودن آن است و باعث درد نمیشود.اثرات تاثیر لیزر پلاسما در فضای l4l5 دیده میشود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. جناب دکتر تصاویر ام آر آی ارسال شده آیا فتق دیسک نشان میدهد؟ شدت ان چقدر است و راه درمانش چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سابقه عمل باز دیسک دارید. اگر ام آر آی با تزریق انجام شده است، چسبندگی در محل عمل قبلی دیده میشود. چسبندگی با لیزر قابل درمان نیست ولی بیرون زدگی دیسک با لیزر قابل درمان است. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفتق دیسک لیزر پلاسما لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام پسری ۲۴ساله با قد۱۸۶ و وزن ۷۰ هستم ۷ماه هست که از عارضه دیسک کمر رنج میبرم ام آر آی گرفتم وبه پزشک شیراز ارائه دادم و طبق نظریه ایشان دیسک ال۵ دچار پارگی شده من از ناحیه کمر و پای راست درد شدیدی داشتم که بعد ازتزریق آمپول به کمرم در دوجلسه و استفاده چند قرص در کمرم خیلی کم شده اما هنوز درد پای راستم اذیتم میکنه میخواستم بدونم قابل درمان با لیزر هستم یا خیر؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با استراحت دارو و فیزیوتراپی خوب نشدید باید معاینه شوید و ام آر آی برای درمان لیزری دیسک دیده شود وبه سوال جنابعالی پاسخ داده شود [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام ام ار ای رو خدمتتون ارسال کردم ایا لیزر دوباره بر روی باقی مانده بیرون زدگی دیسک امکان پذیر است

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام ام آر آی ارسالی موید بهبودی بیرون زدگی دیسک لیزر شده است. نیازی به لیزر مجدد نیست . احتمالا درد شما بعلت مشکل عضلانی است. انجام فیزیوتراپی موثر است.درد شما منشا دیسک ندارد. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفتق دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشیدخانم ۶۵ ساله هستم ۷سال پیش ناحیه ی پایین کمرم را ۸تاپیچ و پلاک کرده ام و الان دوباره نیاز به ۸ پیچ و پلاک دیگه دارم آیاانجام لیزر برای مهره چاره ساز است یا فقط برای درمان دیسک بکار میرود؟ باتشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام لیزر پلاسما صرفا جهت درمان بیرون زدگی دیسک کاربرد دارد [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفتق دیسک لیزر پلاسما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر . 72ساله هستم 8 ساله فقط مشکل راه رفتن و خواب دارم پزشکان گفته اند تنگی کانال نخاع دارم با ارسال تصویر نامه نتیجه . ام آر ای . و رادیولوژی لطفا بفرمائید آیا با روش شما قابل درمان هستم علائم : درحال ایستاده و حرکت .بعد از مدتی اول ناحیه لگن و باسن و پای چپ مورمور وبی حس میشود . وقتی زانوی راست بی حس شد تعادل ندارم وباید بنشینم با کمی استراحت خوب می شود کلا درد غیر قابل تحمل درناحیه کمر و پا ندارم ولی پنجه و پای چپ ضعیف شده تصویر ام ار آی را برای آقای رضائی فرستاد . با تشکر یوسفی

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام تنگی کانال کمری اگر بعلت بیرون زدگی دیسک ایجاد شده باشد ، با لیزر پلاسما قابل درمان است. در غیر این صورت درمان آن عمل جراحی باز میباشد.. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتنگی کانال فتق دیسک لیزر پلاسما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید یک هفته پیش عمل لیزر انجام دادم هنوز یکم کف پام گزگزمیکنه علتش چیه؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام طبیعیه ، بهبودی کامل با لیزر پلاسما نیاز به زمان است. قبل از عمل توجیه شده اید. در برگه ای که بعد از عمل داده شده، نوشته شده است . به مقالات سایت مراجعه کنید. یک ماه بعد از عمل جهت معاینه مراجعه کنید. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقت بخیر عکس های ام ار ای و جواب ام ار ای را خدمتتون فرستادم میخواستم ببینم با لیز درمان میشه یا نه بعدم پای چپ که درد میکنه قطرش خیلی داره کم میشه علتش از همین دیسکه یا چیز دیگه هست ممنون میشم جواب بدید؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. جهت معاینه مراجعه کنید. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام، دختري 21 ساله هستم و موهاي كم پشتي دارم و تار موهايم نازك است به پزشك مراجعه كردم يك نوع شامپو معرفي كردند كه تاثير نداشت و يك اسپري به نام NOVO PHANE.تغذيه مناسبي هم دارم وآزمايش هم دادم. لطفا علت كم پشتي را بيان كنيد. با تشكر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کلا عوامل مختلفی مانند عوامل ارثی ، هورمونی ، بیماریهای سیستمیک ، بیماریهای پوستی داروها و... میتوانند باعث ریزش مو شوند . تعیین دقیق علت آن نیاز به بررسی کامل شامل شرح حال معاینه و بررسیهای تکمیلی دارد. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر پوست من نازک و مویرگ های قرمر زنگ زیر پوست صورتم مخشخصه و اطراف اونا هم قرمزه اینجور که تحقیق کردم لیزر ipl و pdl موثره من دانش اموزشم قبلا فراکشنال کردم تا یک هفته قرمزی و... خواستم بدونم کدوم لیزر بالا برای مشکل من ماسب تره و دوان نقاهت کمتری داره و چقد طول میکشه تا بتونم برم مدرسه بعد از لیزر؟ و یکم مویرگ هام نازک و باریک قبلایه دکتر رفتام میگفت لیزر برای این عروق اثر نداره درست گفته؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لیزرهای عروقی نیازی به دوره نقاهت ندارند و شنا میتوانید پس از انجام به فعالیتهای روزانه بپردازید. فقط کرم ضد افتاب بزنید. یکی از درمانهای موثر ضایعات عروقی ، لیزر است. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من 18 سالمه.جوش دارم روی گونه هام.بعد از خوب شدنشون جای جوشها سیاه مونده.الان چیکار کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لطفا به مقاله جای جوش در سایت مراجعه فرمایید . اگه جای جوشها فقط لک است و اسکار آکنه نیست معمولا از کرمهای لایه بردار و ضد لک استفاده میشه [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر. من این سوال را قبلا از متخصص دیگری پرسیدم ولی پاسخ کاملی دریافت نکردم. ممنون میشوم اگر شما راهنماییم کنید. کرم های روشن کننده در رفع لک های مادرزادی تاثیری دارند؟ من یک لک قهوه ای رنگ به اندازه یک بند انگشت روی چانه ام دارم. دکترم لیزر را پیشنهاد کردند و اطمینان دادند که این روش هیچ گونه عوارضی نخواهد داشت. شما هم تایید میکنید که "عوارضی ندارد" ؟ با تشکر از شما و وقتی که برای ما میگذارید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام تاثیری روی این ضایعات پوستی ندارند. درمان با لیزرهای رنگ دانه ای ( لیزر کیوسوئیچ ) معمولا امن و کم عارضه است . میزان پاسخ دهی به درمان با لیزر متفاوت و بستگی به نوع ضایعات و بعضی فاکتورهای دیگر دارد. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لیزر کیوسوئیچ لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر جان ضمن تشکر و خسته نباشید سؤالی داشتم آیا رواکوتان بر روشن کردن پوست صورت و پاک کردن پوست از لکه های جای جوش تآثیر داره ؟همچنین بر جوش زیر پوستی تآثیر داره از بینش می بره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این دارو اساسا ضد لک نیست . اما به طور غیر مستقیم با درمان آکنه موجب کم شدن لک پوستی ناشی از آکنه میشود. جوشهای زیر پوستی (کومدون) بهتر است قبل از درمان با این دارو به شکل فیزیکی تخلیه شوند. که این موجب کاهش دوره درمان خواهد شد. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیآکنه راکوتان لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر جان ببخشید من این همه سؤال در مورد رواکوتان می پرسم ولی خواهش میکنم جوابمو بدید.آیا مدت زمان تآثیر رواکوتان در افراد مختلف متفاوت است؟طوریکه در مقاله های راجع به رواکوتان میگه تآثیر در هفته سوم مشهود است در حالیکه من در اول ماه سومم و تغییر قابل ملاحظه ای نداشتم بطوریکه از مصرف آن ناامیدم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله شروع اثر راکوتان در افراد مختلف متفاوت است. در صورتیکه بعد از دو ماه بهبودی شروع نشده است ممکن است احتیاج به انجام اقداماتی باشد که تحت نظر پزشک متخصص پوست باید انجام شود [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.دختر 25 ساله هستم.پوست دستهام از بالا تا به پايين و پاهام از ران تا مچ ها به طور خيلي شديد ميخارد.كه با خاراندن نه تنها ارام نميشود بلكه شذت خارش بيشتر ميشود و اينقدز ميخارونم كه دستو پام زخم ميشه.بعد از حموم از لوسيونهاي مرطوب هم استفاده ميكنك.من فكر ميكنم از اصلاح با ژيلت باشه.اما دو هفته ژيلت نزدم كه امتحان كنم ولي باز هم خارش هاي شديد ميده و همه پوست دستو پام بر اثر خارش لكهاي قهوه اي شده/علت چه ميتونه باشه/ازچه كرمي براي كمتر شدن خارش واز بين بردن لكها استفاده كنكم؟ ممنونم از راهنماييتون.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

علل مختلفي ممکنه باعث خارش در این نواحی شود .پرهیز از تحریک پوست مانند عدم استفاده از ژیلت کیسه و لیف و صابونها و نیز استفاده از مرطوب کننده توصیه میشود. در صورتیکه جواب نگرفته اید بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر من پای سمت راستم درد میگیره عکسم گرفتم گفته مهره ی سه و چهار کمرم تقریبا مشکل پیدا کرده دکتر گفته که با ورزش کردن درست میشود و باید سه سال استراحت کنم به نظر شما من باید چیکار کنم آیا نیاز به عمل جراحی با لیرز دارم؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با استراحت بهبودی حاصل نشود احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. باید معاینه شوید. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من دختر22 ساله هستم و بر اساس علائمی که خوندم گمونم میگرن دارم اما خفیف .وقتی میرم تو آفتاب به شدت سر درد میگیرم مخصوصا آفتاب تابستون میخواستم بدونم بنظرتون عینک آفتابی تهیه کنم خوبه یا نه؟و کلا شما چه نظری دارید چکار کنم که تو آفتاب اینقدر سر درد نگیرم ؟ ممنون

دکتر بیژن فروغ :

با سلام نور يكي از عوامل تشديد سر درد مي تواند باشد استفاده از عينك آفتابي مناسب كمك كننده خواهد بود. [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیمیگرن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام جناب دکتر و با تشکر از پاسخ شما.اقای دکتر به شدت درد در قفسه سینه و دنده های روی شکمم دارم طوری که فکر میکنم مشکل از قلبم است اما قلبم سالم است .امکان تنفس از راه دهان را از دست داده ام.دچار تنگی نفس شده ام اما بیشتر از همه درد دنده ها ازارم میدهد ایا ممکن است ناشی از بیرون زدگی کتف چپم باشد ؟ویا انحنای ستون فقرات؟متشکرم

دکتر بیژن فروغ :

با سلا م علائمي كه توصيف مي كنيد بيشتر به التهاب بيماري تيتز شبيه است كه درمان موضعي با چسب فلفل يا ليدوكاين و درمان با داروهاي ضد التهاب غير استيروئيدي توصيه مي شود. [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام جناب دکتر کتف سمت چپم بیرون زده شده وپشتم بد شکل شده 26ساله ام ایا غیر از عمل جراحی درمان دیگری دارد؟ایا اصلا درمان دارد؟

دکتر بیژن فروغ :

با سلام بيرون زدگي كتف ممكن است در اثر صدمه به عصب يا عضله اتفاق بيفتد بخصوص عضله سراتوس .انجام نوار عصب و عضله و عكس راديوگرافي براي كشف علت ضروريست.امكان درمان با روشهاي طب فيزيكي وجود دارد. [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه لینک مستقیم این سوال

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما

ارتباط رابطه جنسی با سلامتی

مزایا و معایب ارتوکین تراپی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آناتومی زانو و التهاب بورس ها

زونا چیست و چگونه درمان میشود؟

بهترین روش ها برای مراقبت از مو