سوالات پزشکی :

سوال :

مرد 28 ساله هستم.مدت دو سال است که دچار ریش مو در قسمت جلویی سر شده ام و تقریباخط رویش موهایم حدود یک سانتی متر به عقب رفته است. آیا با استفاده از ماینوکسیدیل بدون استفاده از قرص فیناستراید می توانم نتیجه بگیرم؟ در صورت نیاز به قرص آیا مصرف قرص زینک کافی است و آیا در صورت قطع ماینوکسیدیل شدت ریزش موها افزایش پیدا می کند؟ از پاسخ شما پیشاپیش متشکرم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله محلول ماینوکسیدیل برای درمان ریزش مو برای شما مناسب است نیازی به زینک نیست [1401-09-12]


پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام.حدود دوماهه برای درمان بیماری کولیت روده قرص نیزوپرد(پردنیزولون) استفاده میکنم. یک ماهه که درصورتم جوش های ریز و زیر پوستی ایجاد شده. میخواستم بدونم از عوارض این قرص هاست؟ و با توجه به اینکه مدتی باید این قرص رو استفاده کنم برای بهبودی از چه درمان هایی میشه استفاده کرد؟ اگه داروی مالیدنی معرفی کنید ممنون میشم چون من نمیتونم از هر قرصی استفاده کنم. باتشکر فراوان


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتواند باشد درمان موضعی آنتی بیوتیکی مفید است [1401-09-08]


پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام اقای دکتر عزیز.مادر من 56 سال دارند و بوست صورتشان چروک و شل شده است.راه درمان ان چیست؟ایا کرم های لیراک خوب است؟بهترین راه چیست؟واقعا از شما ممنونم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من بهترین روش لیزر است. کرمها اثر کم و کندی دارد [1401-09-06]


پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام و خسته نياشيد.. قبلا سوالاتي از شما پرسيدم.با كد پيگيري23124135 شما گفته بوديد كه اول بايد علت ريزش مو مشخص شود. با مشورت با پزشك . وداشتن موهاي زائد دكتر گفت كه علت هورموني است. با توجه با اين علت ميشه راهنماييم كنيد كه الان با چيكار كنم.؟1-جلوگيري ازريزش مو 2-رويش مو 3-از بين رفتن چربي مو 4-ضخيم تر شدن تارهاي سرم 5-از بين رفتن موهاي زائد روي سينه ام 6-مدت 1هفته است كه سرم با خارش هم مواجه شده ام.اگه كمكم كنيد لطف بزرگي كرده ايد.


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1-4 اول درمان مشکل هورمونی و همراه آن داورهای تقویت مو 5- لیزر موی زاید 6 همان درمان هورمونی [1401-09-06]


پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لیزر موهای زائد لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام.من پسری25ساله 1.میخوام ازدواج کنم آیا باید اولین شب حتما نزدیکی داشته باشم من اصلا روم نمیشه اول شب نزدیکی داشته باشم 2.و یه مشکل دیگه احساس میکنم نمیتونم پرده رو پاره کنم استمنا داشتم زود ارضا میشم3.من اصلا این قد آگاهی ندارم که برای جلوگیری از بچه دارشدن چکار کنم فقط یه مورد رو میدونم این که از کاندوم استفاده شوداون روم نمیشه از داروخانه اسمشوببرم وبگیرم.ممنون میشم اگه راهنمای کنید


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی لزومی ندارد که این عمل حتما در شب اول صورت بگیرد بلکه باید توافقی بین شما و همسرتان در این مورد صورت بگیرد. کاندوم فعلا روش خوبی برای پیشگیری از بارداری است . می توانید برای آکاهی بیشتر بخشهای مختلف سایت را در مورد روش های پیشگیری از بارداری مطالعه کنید. در صورتی که از انزال زودرس رنج می برید بهتر است به یک اورولوژیست مراجعه کنید. در صورت تمایل می توانید به همراه همسرتان برای مشاوره به نشانی موجود در سایت مراجعه کنید. [1401-09-04]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام، من چند ماه پیش آزمایش کم خونی و پر خونی دادم و مشکلی نداشتم و حالا که قصد بارداری دارم آیا نیاز به مصرف اسید فولیک است. من ماه قبل 3روز لک بینی در ابتدای پریودی داشتم اما جواب تست بارداری ام منفی بود نیاز به آزمایش خون هست؟ باتشکر


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مصرف اسید فولیک در دوره پیش از بارداری برای کاهش عوارض و ناهنجاریهای عصبی در حنین است نه کم خونی مادر. مقاله آیا تصمیم به باردار شدن دارید را در سایت مطالعه کنید. ازمایش خون بارداری دقت بیشتری دارد. [1401-09-04]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام من دو ماه پیش هر ماه 11 پریود میشدم، در صورتی که نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشیم و با گذشت دو رو از زمان پریودی روز سوم آمپول پرژسترون تزریق بشه احتمال بارداری منتفی است؟ بعد از گذشت 4روز از پریودی از بیبی چک استفاده کردم و جواب منفی بود الان 9روز از پریودی و 5روز از تزریق آمپول پرژسترون میگذره ولی هنوز پریود نشدم آیا احتمال بارداری هست؟ بعد از گذشت چند روز بیبی چک جواب قطعی میده؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، پس از 1 هفته از تعویق پریود می توان تاحدودی به نتیجه آزمایش بی بی چک اعتماد کرد با این حال در صورتی که پریودتان به تعویق افتاده و از آمپول پروژسترون استفاده کرده اید تا 2 هفته هنوز برای خونریزی فرصت دارید بهترین کار در صورت نگرانی آزمایش خون بارداری است وگرنه می توانید منتظر خونریزی بمانید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام برای رفتن به سفر زیارتی برای عقب انداختن پریود با داشتن آی یو دی می‌توان از قرص ضدبارداری استفاده کرد؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی استفاده از قرص ضد بارداری برای شما هیچ منعی ندارد. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام و خسته نباشین اگر با خانمی نزدیکی کنیم و روز بعد یا همان روز خانم از baby check استفاده کند آیا جواب درست میدهد یا نه؟ یا باید چند روز از نزدیکی بگذرد بعد چک کرد ؟ ممنون


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، خیر بی بی چک زمانی که پریود به تعویق افتاده در صورت بارداری مثبت می شود . [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام من یک بچه دارم اما پریودی نامنظم چند ماه یک بار گاهی هم چند روز فقط لک می بینم و بعد پاک می شوم دوسالی میشه که پیش دکتر زنان نرفته ام سونوگرافی که رفتم گفت تنبلی تخمدان داری می خوام بدون علت لک بینی چیه چون کیست نداشتم و این عدم پریودی منظم برای بارداری مجدد مشکلی پیش میاره ؟در ضمن برای بارداری اول هم 3ماه دارو مصرف کردم


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی همانطور که در سونوگرافی تشخیص داده شده احتمالا مبتلا به تنبلی تخمدان یا همان تخمدان پلی کیستیک است پیشنهاد می کنم برای درمان پیش از اقدام به بارداری دوم برای ویزیت اقدام کنید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام میخواستم درباره یکی ازروشهای جلوگیری که تزریق آمپول هست یه سئوالی بپرسم آیا تزریق آمپول روش خوبی هست اگه هرسه ماه تزریق کنم زمان نرمال برای هربار پریود چندوقت یه باره وبهترین زمان برای اولین تزریق چه موقع می باشد ممنون درضمن آیا بجز سیکلوفوم آمپول دیگه ای هست من با یه پزشک دیگه مشورت کردم پیشنهادکرد از این روش استفاده نکنم نظر شما چیه ممنون


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی آمپول های پیشگیری از بارداری با دقت در مقاله های موجود در سایت توضیح داده شده است. اگر تاکنون سابقه بارداری نداشته اید هیچکدام از آمپول های پیشگیری برای شما روش مناسبی نیست. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

همسرم دچار کمکاری تخمدان بودبه تجویز پزشک مدت 2 سال از یاسمین استفاده میکرد اما به ذلیل تاثیرات عصبی و نیز زیاد شدن موی زائد مدت 5 ماه است که مصرف نمیکنه. این 5 ماه پریودها تاقریبا منظم بوده نهایتا با تاخیر 4 یا 5 روزه که پریودها با لک بینی شروع میشد و بعد از 3 روز خونریزی شدید خون تازه تا 3 روز داشت.. این ماه 2 هفته است که پریود به تاخیر افتاده و دچار خستگی شدید و 2بینی وحالت تهوع و ترشهات قهویای رنگ واژن و حساسیت به بو شده... اما نتیجه ازمایش خون = 0.6 بود... پزشک عمومی گفت نتیجه این آزمایش قابل اعتماد نیست و باید 10 روز دیگر تکرار شود.... آیا احتمال بارداری هست؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی قرص یاسمین معمولا عوارض کمتری از نظر مواردی که گفتید دارد با این حال در برخی افراد این عوارض رخ می دهد. تکرار ازمایش بارداری مفید خواهد بود. در صورت منفی بودن ازمایش باید بررسی های بیشتری از نظر دلایل دوبینی و تهوع و خستگی شدید انجام شود. یک دور ازمایش های خون و الکترولیتها و بررسی های هورمونی مانند پرولاکتین در مرحله بعد مفید می باشد. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

با عرض سلام .خانم دکتر من دختر 8ماهه دارم که از اول فقط شیر مادرش را خورد ولی با دردسر چون همش شیر توگلوش میپرید.بعدا ماسونوگرافیش کردیم گفتند رفلکس شدیدمعده داره در یک دقیقه سه بار شیر آمده توگلوش .الان هم که 8 ماهش باید حتمن خانومم خوابش کنه تازه بزور بهش شیر بده وزنش هم الان 7.5 کیلو هستش .بعضی موقعها میشه که ده ساعت شیر نمیخوره. غذای کمکی هم هرکاریش میکنیم نمیخوره بعضی موقعها با صدای سشوار روشن کردن شیر میخوره.آلان آب ماهیچه,عدس,هویج سیب زمینی بهش میدیم تراخداماراراهنمایی کنید چی کار کنیم .خانمم داره از دست این بچه افسردگی می گیره ما گلپایگان نزدیک اصفهان هستیم.خیلی ممنون میشم کمکمون کنید.


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که دخترتان دچار درجاتی از استنوز و یا تنگی پیلور است، حتما باید توسط جراح معاینه شود. با توجه به سنش می توانید غذای تکمیلی به او بدهید ولی ابتدا باید رفلاکسش بهتر شود البته من وزن هنگام تولدش را نمی دانم ولی فعلا دچار کم وزنی شدید نیست و وزنش در محدوده طبیعی است. توصیه می کنم برای بررسی بیشتر علت ریفلاکس و درمان آن حتما به یک جراحکودکان مراجعه کنیدو یا با یکی از همکاران جراح اطفال در سایت پزشک آنلاین مشاوره کنید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیکودک لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام و تشکر از شما قبلا پرسیدم جواب ندادین خواهش میکنم خانم دکتر عزیز جواب بدین که آیا نزدیکی یا ریختن منی در باستن ضرر دارد ممنون.


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، امکان بارداری در صورت ریختن مایع منی در ناحیه ای نزدیک به واژن وجود دارد بنابراین حتما باید از یک روش پیشگیری اورژانسی استفاده شود. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام.من 24 سال سن دارم .مدتی ست که یه هفته مونده به پریودیم اگه آمیزش داشته باشم پریود میشم یا اینکه دوسه روز بعده آمیزش لکه بینی دارم بعد پریود مشم واین باعث شده که من هفته آخر پریودیم آمیزش نداشته باشم .ممنون میشم جوابمو بدید.


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خونریزی پس از نزدیکی نیازمند بررسی بیشتر است احتمالا دجار زخمی در دهانه رحم هستید در اوین فرصت یک پاپ اسمیر انجام دهید و درمان لازم را انجام دهید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیخونریزی لینک مستقیم این سوال


سوال :

29 سالمه . ازدواج:. 5 ساله همیشه قاعدگی نامنظم داشتم ولی 1 ساله که این بی نظمی قاعدگی 37 تا 70 روز شده مشکل دیگه من سرد مزاجی.حدود 1.5 سال پیش به دکتر مراجعه کردم و سونو انجام داد ولی صرفا داروی مولتی ویتامین و رویال ژله داد . حدود 3 ماه پیش برای آزمایشات قبل بارداری پیش ایشان رفتم و تاکید کردم مشکلم برطرف نشده ولی ایشان فقط آزمایشات قبل بارداری تجوبز کردند نه آزمایشات هورمونی آزمایشات نرمال بود و اسیدفولیک ، آهن تجویز نمودند .از هفته پیش دقیقا 32 روز بعد از آخرین پریود بدون جلوگیری نزدیکی داشتم آیا احتمال دارد که باردار شده باشم؟برای افرادی با دوره های 37 تا 70 روزه ، تخمک گذاری چه موقعه


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی احتمالا درجاتی از تنبلی تخمدان یا عدم تخمک گذاری را دارید در این صورت ابتدا باید یک بررسی هورمونی و سونوگرافی صورت گیرد. و یا در صورتی که به بارداری شک دارید آزمایش خون بارداری بدهید. در هر سیکلی تخمک گذاری 14 روز قبل از اولین روز پریود بعدی رخ می دهد. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام..خانم دکتر ..خانمی 35 ساله هستم و تا حالا زایمان نداشتم(به خواست خودم باردار نشدم) تا حالا سابقه عقب انداختن پریود نداشتم و معمولا 4 تا 7 روز جلو میفتاد. ولی این دفعه یک هفته عقب افتاده... در ضمن من روزی یک عدد قرص لووتیروکسین میخورم...... یک کیست 4 سانتی هم در تخمدان چپ دارم که سالهای قبل هم گاهی کیست داشتم و عقب نمی انداختم. و چند وقتی هست به شدت افسرده هستم....... ایا اینها میتونن باعث این مشکل بشن... چون من از 15 سالگی این حالتهای افسردگی رو دارم ولی ممکنه حالا اثرش و گذاشته باشه.


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افسردگی موجب به تاخیر افتادن پریود نمی شود اما بی نظمی هورمون های تیروئید و نیز کیست تخمدان و افزایش وزن هر سه می توانند باعث تعویق پریود شوند. پیشنهاد می کنم برای جستجوی علت این تعویق به پزشک مراجعه کنید تا بررسی های هورمونی لازم برای شما صورت گیرد. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام خسته نباشید.من برا اولین بارحدود15روزپیش یه جلسه iplبرارفع موهای زائدانجام دادم اماهنوزحتی یه تار موهم نریخته!؟واینکه خیلی دردداشت بااینکه ازاسپری لیدوکائین استفاده کردم میخواستم بدونم که بایدروی همه تارهای مواشعه لیزرتابونده بشه یااینکه بایه بارضربه اطرافشم دربرمیگیره راستش ؟اون خانومیکه برابدنم انجام دادن بفرض برازیربغلم شایدحدودا ده بارزد..وگفته که هربیست روزیکباربرم؟بااینکه وسط سینه م تاول زده ودوهفته س دارم پمادآلفامیزنم که جاش نمونه خواهش میکنم راهنماییم کنیدچون من شهرستان هستم واینجاهمین یدونه دستگاهوداره اگه مناسب نیست ویابدوکم داره میزنه که بعداتوخوداستان اقدام کنم؟خیلی ممنون


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا برای ipl 10 شات برای زیر بغل کم است در ضمن با هر لیزری تاول و سوختگی طبیعی نیست موها هم باید طی 15 روز ریخته باشد [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال


سوال :

میبخشید آقای دکتر من ریزش موی ارثی دارم چندین بار هم آزمایشات کلی میدادم دکترا میگفتن مشکلی ندارم با اینکه از مکمل های well woman و اکوفان استفاده میکنم اما بازهم ریزش مو و ابرو دارم آیا من میتونم قرص فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنم؟ درچه صورت مانع از مصرف این دارو ها هستم؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید فیناستراید و روگین دو درصد استفاده کنید و طولانی مصرف نمایید [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال


تزریق ژل هیالورونیک اسید به زانو برای درمان درد و آرتروز زانو

امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

روشهای درمان سرطان سینه

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

نکاتی درباره تاثیر تغذیه بر افسردگی ( قسمت اول )

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

دوره بعد از زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل عفونت قارچی واژن

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]