سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام حدود یک ماه هست که من در مواقعی که فعالیت بدنم زیاد میشه وبدنم داغ میشه یا زمانی که زیر آفتاب دمای بدنم افزایش پیدا میکنه احساس سوزش یا بخوام دقیقتر بگم احساس سوزن سوزن شدن در پوستم میکنم لطفا منو راهنمایی کنید بنده شکلات و یا چیز های گرم که میخورم بدنم واکنش نشان میده من گرم مزاج هستم در فصل پاییز و زمستان شروع میشود

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد شما مبتلا به یک نوع کهیر به نام کهیر کولینرژیک هستید برای درمان باید به پزشک مراجعه نمایید ولی مصرف یک قرص ستیریزین نیم ساعت قبل از فعالیت در درمان شما موثر است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیکهیر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و ادب. آقای دکتر! 1.خیلی وقت پیشها پای یه سخنرانی بودم که دکتری گفت چنگ زدن به سر در هنگام شستشو بسیار خطرناک است. دلیلش را نتوانستم بشنوم. لطفا دلیلش را بفرمایید. آقای دکتر من سالهاست که شوره چرب و تیکه تیکه در سرم دارم و هنگام استحمام چاره ای جز چنگ زدن با ناخن ندارم. چه کنم؟ 2. اگر پوست صورتم را نیز با چنگ (باصابون) نسابم بعد از حمام پوست پوست میشود. جای جای صورتم داره پر از مو و نیز چروک میشه! چه کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به موها اسیب میزند شوره سر باید درمان شود و حمام منظم تر مفید است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیشوره لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من جوانی 26 ساله هستم خدا رو شکر موهام پر پشته و زود هم درمیاد ولی موهام خشکه و جلوش پیچ داره و صاف نمیشه و منم علیرغم میل باطنیم همیشه موهامو کوتاه میکنم به نظر شما باید چه چیزی به موهام بزنم که صاف بشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماسک مو که بعد از شامپو در حمام استفاده شود مفید است باعث ایجاد رطوبت در موهای شما می کند ولی بپذیرید که جنس موهای شما همین است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری 30 ساله هستم در بدو تولد از ناحیه کتف راست دچار کشیدگی عصب شدم که دستم حالت لمسی پیدا کرد بعد از مدتی فیزیوتراپی و حرکت درمانی درسنین طفولیت وضعیتم بهتر شده اما خوب خوب نشدم آیا درمان قطعی وجود دارد؟آیا با عمل جراحی امکان درمان هست؟

دکتر علی فرخانی :

طبیعا با درمان فیزیوتراپی بهبود حاصل می گردد ولی در مورد جراحی با متخصص جراح مشورت شود. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وخسته نباشیداقای دکتر مادرمن درطول ۱۰سال سه بار سکته کرده دراخرین سکته طرف راستش لمس شده ایا فیزیوتراپی یا tmsمیتواند کمکی به مادرم کندتاکمی از لمس خارج شودباتشکر

دکتر علی فرخانی :

یک دوره فیزیوتراپی و توانبخشی با دستگاه TMS می تواند کمک قابل توجهی بکند. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیسکته لینک مستقیم این سوال

سوال :

: با سلام 23 روز پیش سزارین شدم .سر لگن وپهلو هام خیلی درد می کند چکار کنم

دکتر علی فرخانی :

دردهای بعد از زایمان می توانند ناشی از نرم شدگی مفاصل لگنی در اثر هورمون Relaxin باشد که حتی در زایمان های سزارین نیز دیده می شود. بایستی برای معاینه به پزشک متخصص مراجعه فرمایید. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیزایمان لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و احترام مخواستم بدونم 1-ایا استفاده طولانی مدت از کرم ضد افتاب ایجاد لک میکنه یا نه؟ 2-ایا زمانی که خونه هستیم هم باید از کرم ضد افتاب استفاده کرد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر به طور معمول نه ولی اگر تحت درمان ضد لک هستید بله [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک ضد آفتاب لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من 21 سالمه پوستم سبزه و کدرو مختلط که بخاطر آفتاب بدجور تیره شده.به نظرتون کرم روشن کننده ثمین پوستمو چند درجه روشن و شفاف میکنه؟مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شما حتما باید در مقابله با آفتاب از کرم ضد آفتاب استفاده کنید که از تیرگی آفتاب سوختگی در امان باشید [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام از بچگی پوستم کک و مک داشت طوریکه بعد از سالها حتی بعد از بارداری هم نرفت قبلا دکترهای زیادی رفتم ولی بعضی ها مگفتند خودش از بین میره یکی هم گفت کرمش در امریکا هست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اصولا درمان دارویی در درمان کک مک موثر نیست و بهتر است که لیزر انجام شود درمان با لیزر تقریبا قطعی است ولی بعد از آن استفاده از کرمهای ضد افتاب ضروری است [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشید چند سالی هست که پوست صورتم تیره میشه وپراز کک ومک وقتی به پزشک مراجعه می کنم برام داروی ترکیبی دست ساز وضد آفتاب تجویز می کنن که تاثیر مکنن ولی تا وقتی مصرف میکنم وقتی مگم میخام لیزکنم میگن احتمالش خیلی هست برگرده لطفا بگید چکارکنم آیا لیز خوبه واینکه سالی یک بار این کار تکرار بشه برای پوست صورت درسالهای بعد ضرری نداره .باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر کک مک اگر درست انجام شود خیلی مفید است و اگر ضد افتاب استفاده نمایید تا چند سال برگشت ندارد تکرار آن هم برای پوست ضرری ندارد [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من یک ماه پبش لیزر کک و مک کردم که برگشت و شما کرم لایه بردار تجویز کردید الان حدود 20 روزه میزنم که این 20روز خیلی اذیت شدم و جاش همیشه قرمز شدید بود 1میخواستم ببینم باید یک ماه کامل بشه؟ 2 بعد از اینکه دوره مصرف لایه بردار تموم شد باید کرم خاصی دیگه ای بزنم؟3قرمزیش میره؟4نیاز به معاینه داره دیگه؟ با تشکر از زحمات شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کرم قرمز میکند باید چند شب اصلا استفاده نکنید و بعد با زمان کمتر شروع کنید یعنی شب اول حدود 8 شب بزنید و 8.5 بشویید و این زمان را به تدریج زیاد کنید تا 12 شب ولی کرم را تا صبح نگذارید بماند. ضد آفتاب صبح فراموش نشود. یکماه بعد از این کار مراجعه نمایید [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دكتر واعظ. دور دهانم بخاطر اكوتان بشدت پوست ريزي داره. اما بيني و اطرافش و پيشونيم خيلي چربه. ممكنه به اكوتان مقاوم باشم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر اینها دلیلی بر مقاومت به اکوتان نیست [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر.ایا قرص هاس دگزا متازون برای چاقی توصیه میشود؟!شما برای چاقی صورت چ راهی پیشنهاد میکنید؟!در ضمن پسر۲۷ساله هستم.ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر مصرف این قرصها عوارض زیادی دارد شایدتنها درمان برای چاقی صورت تزربق ژل یا چربی باشد [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل تزریق پرکننده ها لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشيدبا توجه به حساس بودن چشم و پوست اطرافش ميشه لطفا به طور جامع و كامل راهنمايي كنيد كه مجاز به استفاده از چه موادي در اين ناحيه هستيم مخصوصا براي آرايش و اينكه ايا پوست دور چشم مواد را جذب و به خود چشم هم منتقل ميكنه چون وقتي ضد آفتاب زيرش ميزنيم خارش و سوزش چشم پيدا ميكنيم ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ضد افتابهای که قابلیت استفاده دور چشم دارند روی کرم نوشته شده است [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام .میشه با لیزر کردن نافذ باز بسته شود جای جوش و لک از بین برود افتادگی پوست برطرف شود حدودا چند جلسه کافی است.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله برای هر یک از این ضایعات لیزر فرکشنال امکان پذیر است منافذ و لک 3 جلسه جای جوش 6-3 جلسه [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام خدمت جناب دکتر.. دختری 19ساله هستم، درکل شخص جوش جوشی نیستم اما چنتا آثار باقی مونده ازجوش (به صورت لکه های قهوه ای) رو صورتم هست که آزارم میده. باتوجه به اینکه لکه ها خیلی عمیق به نظر نمیان و اینکه 19سالمه شما میکرودرم و برای بهبودی پیشنهاد میکنید؟ و یه سوال دیگه اینکه تاچه حد تغذیه روی جوش صورت اثر داره. باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد میکرودرم ابریژن بی اثر است بهتر است لیزر فرکشنال شود [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشد می خواستم بپرسم که برداشتن تاتو با لیزر آیا درد و سوزش داره؟ و آیا در محل ایجاد زخم می کنه؟ اگه کمرنگ و سطحی باشه چند جلسه باید لیزر انجام بشه تا از بین بره؟ ممنون از جوابتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله کمی درد دارد ولی امکان استفاده از بیحسی وجود دارد. خیر زخم نمیشود 6-1 جلسه [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیپاک کردن تتو لینک مستقیم این سوال

سوال :

man chand modate ast ke az laye bardar estefade mikonam alan che kea konam ke bad az eslah soratam josh nazanad akhe arosime va soratam khayli mo dare

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

محلول آنتی بیوتیک بعد اصلاح استفاده نمایید [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر.خسته نباشید.دختری 23 ساله هستم یک طرف لبم دو خط 3 میلی تقریبا عمیق(نه خط چروک،شبیه به سبیل گربه)ایجاد شده،لیزر موثر است؟برای پیشگیری چه کنم.پوست معمولی دارم.درضمن صبح هاکرم مرطوب کننده و ضدجوش میزنم.و شب ها کلیندامایسین.با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر مفید است برای پیشگیری کرم ضد چروک استفاده نمایید [1401-10-08]

پاسخ سوال پزشکیچروک جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام 1. چربی اضافی در نواحی بینی و اطراف آن همیشه در صورتم هست و در عین حال بعد از استحمام یا شستشو بشدت خشک میشه. از هیچ کرم نرم کننده ای نمیتونم استفاده کنم چون سریعا جوش میزنه. برای کنترل چربی و بازگرداندن نرمی وشادابی چکار کنم؟ 2. جوش هام در گونه ها بینی و اطراف آن و پیشانی میزنه. جوشهای سرسفید و قرمز. دکتری قرصی بهم داد که اسمش یادم نیست (یه شکل کپسول 10 عددی سفید رنگ، در نسخه اینطور نوشته شده: acnos) این قرص رو خوردم خیلی خوب شد ولی بعد از اتمام دوره جوشهام برگشت و چون این قرص خیلی گرونه (هر یک قرص 2 هزار تومان) توانایی خرید دوباره ندارم. راهنمائی کنید برای از بین بردن جوشها چکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای اولی باید کرم مرطوب کننده فاقد چربی استفاده نمایید برای دومی باید معاینه شوید [1401-10-08]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

اعتیاد به سكس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بیماری شایع پوستی کهیر چیست؟

دستگاه لیزر موهای زائد مدیو استار الکس

آنچه در مورد اصول زیبایی بینی باید بدانیم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

میکرودرم ابریژن یا لایه برداری مکانیکی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

قارچ صورت چه عللی دارد؟

بیماری های چشمی مرتبط با دیابت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کمردرد عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تزریق استروئید اپیدورال (ESI) برای درمان و کاهش درد کمر و گردن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]