سوالات پزشکی :
سوال :

سلام دکتر. دکتر من به دلیل جوش شدید 11 ماه اکوتان خوردم که تقریبا به طور کامل خوب شد. الان جای قرمز جوشهام خیلی اذیتم میکنه. بهترین و قویترین راه برای درمانشون چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید باید لیزر کنید درمان دارویی معمولا موثر نیست [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر ببخشید پیشانی جلوی سرم و کف سرم کامل ریخته آیا میشه درمانش کرد با چه روشی اگه کسی توی خوزستان میشناسید ممنون میشم معرفی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا ریزش ارثی دارید باید درمان دارویی طولانی مدت داشته باشد [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید آقای دکتر من 25 ساله هستم و مذکر از 6 سال پیش ریزش موهای من شروع شده و اکنون ریزش خیلی کم شده ولی الان موهای من کم پشت شده چندبار دکتر هم رفتم قرص فینستراید و زینک دادن ولی تاثیری توی رشد مو نداشت الان خواستم بدونم قطره تونیک طلسم تاثیری روی رشد مو داره اگه نداره خودتون میشه یه قطره ای معرفی کنید که محرک رشد مو باشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر به نظر من فقظ مینوکسیدیل طولانی مدت موثر است [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر 1- دکتر برای ازبین بردن جوش فعال هم میشه از لیزر استفاده کرد؟ 2- از چه لیزری استفاده میشه؟ 3- شما در مورد فتودینامیک تراپی برای درمان جوش چیزی میدونید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله PDL or IPL این هم یک روش درمانی است که در جوش فعال موثر است [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 23 ساله هستم..دجار ریزش شدید مو.نازک شدن تارهای مو و همچنین خارش و خشکی و پوست پوست شدن پوست سرم هستم..چندین دوره به علت جوشهای صورتم راکوتان مصرف کردم و ریزش مو دقیقا از همان دوره شروع شد..از چه قرص و یا محلول یا شامپویی استفاده کنم؟ آیا قرس زینک موثر است؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان راکوتان که قطع شود ریزش بهتر میشود درمان دارویی موثر نیست [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام علل ریزش مو چیست؟ من 3ماه است که شامپوی داروگر استفاده میکنم ممکن است علت این باشد بعد از اینکه موهایم را رنگ کردم اینجور شدم چه کنم بهتر شوم . آیا خارش سر باعث ریزش سر میشود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو علل مختلفی دارد ممکن است بدلیل رنگ کردن یا خارش سر هم باشد [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام .مبتلا به خشکی شدید پوست(ظاهرا اگزما) هستم که هر چند وقت یک بار در قسمت هایی از بدن مانند انگشتان، روی کلیه ی سمت راست، روی ران سمت راست، و مچ پای راست ایجاد میشود نشانه ی چیست ؟لازم به توضیح هست که این خشکی بعد از ابتلای من به هزپس انگشت ایجاد شده است..هم چنین در آخرین آزمایش کلی آنزیم های من از رنج نرمال خارج بوده است(سونوگرافی از کبد نشان دهنده ی استعداد و آغاز بیماری کبد چرب بود.)لطف کنید راه نمایی بفرمایید. برای کبد چرب کپسول کبد گیاهی و برای خشکی پوست پماد ترکیبی شامل گلیسرین و در برهه ای پماد ترکیبی ضد قارچ و برای هرپس آسبکلوویر و پرمنگناد پتاسیم مصرف کردم.29 ساله و مرد هستم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید معاینه شوید ولی کلا علت اگزما تماس با مواد محیطی است. درکنار درمان لازم است که تماس هم قطع شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیاگزما لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من مردی 28 ساله هستم که مدتی است موهایم بسیار بدحالت شده و شوره میزند و خارش زیادی دارد و همچنین در ناحیه جلوس سرم بسیاری اوقات ریزش دارد. لطفا راهنمایی فرمایید از چه شامپویی و یا چه داروهایی برای رفع این مشکل استفاده کنم. با تشکر فراوان از حضرتعالی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای شوره شامپوهای ضد شوره معمول مفید است ولی باید علت خارش و بدحالت شدن موهایتان مشخص شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیشوره لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من مدت یکماه و نیم میشه که از ماینوکسیدیل روزی یکبار استفاده میکنم (طبق تجویز پزشک) ولی احساس میکنم که موهام قسمت جلوی سر ریزش بیشتر خالی شده قبلا ازتون پرسیدم گفتن اولش باعث ریزش میشه بعد خوب میشه. حالا سوالم اینه ایا این امکان وجود داره که اصلا ماینوکسیدیل اثر منفی بذاره و به جای رویش باعث ریزش و خالی شدن موی سر بشه؟ اگه تو بابل متخصص پوست و بویژه مو میشناسید معرفی کنید. ممنون که پاسخ میدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول نه بعد از دوره ابتدایی اغلب بهبود شروع خواهد شد مگر اینکه علت زمینه ای هم وجود داشته باشد که باید برطرف شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر وخداقوت من بعد از اینکه موهام رو میشورم بعد ی مدت کمی سرم شروع ب خارش میکنه با اینکه موهام تمیزه.من معمولا ی روز درمیون موهام رو میشورم.علتش چیست و چه باید بکنم؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید با اب داغ شستشو میدهید اگر این نیست یک دوره درمانی احتیاج دارید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانمی 30 ساله هستم که در اثر عینک زیر چشمانم به شدت گود شده. آیا کرم دور چشمی (و یا روشی )برای برطرف کردن این گودی وجود دارد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید ژل تزریق نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام صورت بنده زياد جوش ميزنه و قرص وکپسول زيادی مصرف کردم افاقه نکرده ايا ميشه برای درمان از ليزر استفاده کردبرا از بين بردن جوش ها تا دوباره در نياد با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله لیزر نیز یکی از درمانهای جوش است [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام مصرف راکوتان با مکمل های آمینو , گلوتامین , و آرژنین مشکلی نداره ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به شرطیکه ویتامین آ نداشته باشد مشکلی نیست [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض ادب من پسری 28 ساله هستم که از 16 سالگی صورتم جوشهای چرکی میزنه،سال گذشته دکتر برام داکسی سایکلین100 تجویز کرد که کاملآ اثر بخش بود ولی بعد مدتی باز جوشها پدیدار شدن. با مراجعه دوباره به دکترم برام آزیترومایسین250 تجویز کرد که بازم بعد مدتی صورت و پش سرم دوباره جوش زد. میشه برای مشکلم راهنمایی کنید.ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید لازم باشد که دوره طولانی تری انتی بیوتیک استفاده نمایید یا راکوتان مصرف کنید. با پزشکتان مشورت نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من دوسال پیش تتو ابرو کردم وبعد چون راضی نبودم برایم با همرنگی به حساب پاک کردن که خیلی ناراضی بودم رفتم عطاری وبا کمک عصاره های گیاهی مقداری از تتو ها را پاک کردن فقط دو گیرش مونده حالا میخوام این خطهای کرم وبعضی جاها تتو سیاه مونده پاک کنم سوالی که دارم اینکه برای پاک کردن این باقیمانده ها میتونم از پماد هیدروکینون یا محلول ترتنویین استفاده کنم تا به مرور لایه برداری سریعتر انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر میشوم چیزی هست که بشود استفاده کنم واثر بخش باشد عنوان کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید حتما لیزر کیوسوئیچ شود عمق تاتو زیاد است و جنس آن با لک متفاوت است پس هیدروکینون هیچ اثری ندارد [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام .دختر و 24 ساله.از سن بلوغ تا الآن جوش های بسیار زیادی روی شانه ها و بالای کمر و کتف و سینه می زنم و جای آن ها همگی به صورت لکه های قهوه ای باقی مانده ولی صورتم هیچ جوشی نمی زنه. و استحمام هر روزه هم ربطی نداشته.قبلا از محلولی هم استفاده کردم به طور منظم اما هیچ تاثیری نداشته.برای رفع کامل جای جوش های این نواحی چه کار کنم؟با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای لکها درمانهای ضد لک موضعی مفید است در مواردی لیزر هم بسیار موثر است [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من بیمارشما بودم سال گذشته 2بار جهت رفع شوره سر چرب وریزش موخدمتتون امدم بار اول شامپو اویدرم وقرص کتوکونازول وباردوم شامپوسریتا وفلوکونازول نتیجه نداد باتوجه به دوری راه نتونستم دوباره بیام حال شامپوهای شمارا میزنم اما نتیجه نداده توصیه شما برای درمانم چیست با توجه به اینکه 2ماه قرص اریترومایسین مصرف و2ماه هم داکسی ونتیجه نداده نوع شوره ها چرب ومانندسر بینی به موها میچسبد بارنگ زرد مایل به قهوه ای سوخته

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید یک دوره دیگر کتوکونازول مفید باشد [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیشوره لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 22ساله هستم که از 4ماه پیش دچار ریزش موی شدید شدم که یک ماه و نیم پیش به دکتر مراجعه کردم و برای من یک محلول ترکیبی که فکر می کنم دارای درصدی ماینوکسیدیل بود به همراه قرص finpecia وvitaminc+zinc تجویز شد بعد از حدود یک ماه استفاده موهای سرم هیچ تغییری نکرد ولی موهای صورتم که به صورت کرک و کمرنگ بود ضخیم و مشکی رنگ شده که خیلی مرا آزار میدهد ده روز است که مصرف داروها و محلول را متوقف کرده ام آیا موهای صورتم به حالت اولیه بازمیگردد؟ چقدر طول می کشد یا باید دارو مصرف کنم؟ خواهشا راهنمایی کنید باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا در صد مینوکسیدیل بالا بوده است که احتمالا باقطع دارو موهای صورتتان بهتر میشود. درمان موهای سرتان را باید طولانی تر ادامه دهید تا نتیجه بگیرید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید..آقای دکتر ریزش موهای من بعد از قطع مصرف راکوتان ادامه داشت..به پزشک مراجعه کردم،قرص ب6 ،و محلول ترکیبی شامل(ماینوکسیدل 3گ،پروژسترون،سریتا و الکل 70 و ماده ی دیگر که خونده نویشه تجویز کردند..به نظر شما آیا تاثیر خواهد داشت؟؟؟ این ترکیب چه عوارضی دارد؟؟ علت ریزش موی من بیشتر به استرس و خشکی پوست سرم مربوط است..به راهنماییتون خیلی نیاز دارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا بعد ار راکوتان ریزش داریم و با قطع درمان بهتر میشود پزشکتان این داروها را تجویز کرده تا سرعت بازگشت شما بهتر شود به نظرم به درمان ادامه دهید و سریع قطع نکنید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام؛ میخواستم بدونم ماسک مو در چه مواردی مورد استعمال قرار میگیرد؟ من رفتم داروخانه برای نرم شدن و حالت دادن مو چیزی خواستم به من ماسک مو دادن میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید که اصولاً ماسک مو رو چه افراد با چه موهایی باید مصرف کنند. با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماسک مو برای درمان خشکی و آسیبهای مو استفاده میشود مشابه نرم کننده است با اثر قوی تر [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

ارزش تشخیصی سونوگرافی در بیماران مشکوک به آپاندیسیت حاد

جراحی برداشتن پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

prp پی آر پی و آرتروز زانو

چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوتراپی زیر چشم چیست و چقدر ماندگاری دارد؟

علل و علائم ضخیم شدن دیواره رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تنظیم چربی پوست با آر اف فرکشنال

تغییرات نوک سینه از نشانه های سرطان سینه