سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام و خسته نباشید از زحمات شما پسری هستم 26 ساله ک حدودا یک سال و نیم هست ک احساس کم پشتی در ناحیه جلوی سر(بیشتر سمت چپ) میکنم .یعنی مشخصه ک کم شدن اون قسمت.پدر و مادرم هم مشکل طاسی ندارن و فقط عموم اینجوره.حدود سه ماه هم از مینوکسیدل و قرص اکوفن استفاده کردم و نمیدونم موـر بوده یا نه و 6 ماهه ک استفاده نکردم.سئالم اینه ک بجای دارو از Prp استفاده کنم پرپشت میشن؟(البته اینو هم بگم ک کم پشت شدن موهام مشهود نیست زیاد).تست تیروئید هم دادم ک مشکلی نداشتم. اگه راه بهتری میدونید کمکم کنید لطفا

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من PRP کمکی نمیکند بهتر است همان ماینوکسیدیل را طولانی استفاده نمایید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض ادب، آقای دکتر لطفاً بفرمائید راه برطرف شدن چین و چروک پیشانی چیه و باید چیکار کرد؟ آیا دارویی هست که با استفاده این چین ها کم بشه یا از بین بره؟ پسری 27 ساله هستم. ممنون که پاسخ میدین.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دارو خیر ولی تزریق بوتاکس مفید است [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام ,پسری 22 ساله هستم از دوران بلوغ جوش میزدم اوایل سال 92 مصرف اکوتان رو شروع کردم و ماه اول روزانه 1 و ماه دوم یه روز در میان خوردم حدود 3 ماه دیگه جوش نزدم بازم جوش میزنم... اما خیلی کم برای جای جوش سابسیژن کرده ام و دکتر برای 20 روز دیگه نوبت فراکشنال بهم داده ایا اشکال نداره راکوتان رو بخورم چون دوباره جوش دارم میزنم...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف راکوتان قبل لیزر بهبود لیزر را به تاخیر میاندارد و احتمال اسکار دارد [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

salam, aghaye doktor lazere Qswitch baraye kakomak moaser hast?

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله به شرطیکه پارامترها دقیق تنظیم شوند وگرنه لک میشود [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جایی خوندم prp اگر تاثیر داشته باشه احتیاج به تکرار داره و اگه قطع بشه موهایی که در اثر prp رشد کرده اند میریزه. میخواستم بدونم این گفته صحیح است یا نه؟ و prp هر چند وقت باید تکرار بشه؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی متاسفانه PRP علیرغم تبلیغات زیاد هنوز مقالات علمی معتبری ندارد. به نظرم اثر زیادی ندارد اقدام نکنید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی مو تقویت مو افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و احترام من خانمی 26 ساله هستم که به صورت ارثی زیر چشمم کبود و سیاهه (اصلا گودی نداره فقط کبودی) می خواستم ببینم آیا درمانی داره؟ از کرمهای رفع تیرگی استفاده کردم اما چون مورد ژنتیکی هست تاثیری نداشته

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر متاسفانه در موارد ارثی درمان اثر کمی دارد. [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیزیر چشم تیرگی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ .ﺩﺧﺘﺮﯼ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ .ﺍﺯ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﻡ ﺍﺻﻼ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ.ﻓﺎﺻﻠﻪ ﯼ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﺑﺎ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﻪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﭼﻬﺮﻣﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﻓﺴﺮﺩﻩ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ .ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﯿﮑﺸﻢ .ﭼﻪ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻫﻢ ﺿﺮﺭ ﻭ ﻫﻢ ﻫﺰﯾﻨﺶ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ ؟ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید دقیق معاینه شوید ولی شایدبا یک تززیق بوتاکس بتوان مشکل شما را حل کرد [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس لیفت ابرو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.اقای دکتر .من پوستم تیره هست حالا میخوام چند تا خال رو که سطحیه و از کک و مکتیره تره رو لیزر کنم.نظر شما چیه؟احتمال دارهجاش بدتر بشه؟ سوال دیگم این که من چند جا پرسیدم هر یکی یه نرخی میده از ١۵هزار گفتن تا ۶٠هزار تومان هر خال .میخوام برم فرقش توی مدل دستگاه لیزرشونه؟بهترین لیزر واسه این خالهای سطحی چیه؟میشه توضیح بدید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

امکان تیره شدن محل برداشت با توجه به تیره بودن صورتتان وجود دارد. برداشت خال با کوتر- RF- و لیزر انجام میشود شاید تفاوت در این سه زوش باشد ولی لیزر تقریبا همه جا co2 یا اربیوم است [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال لیزر فرکشنال co2 خال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب دکتر من مدتها جوشهای چرکی و قرمز میزدم که با 1 دوره راکوتان و چندین ماه آنتی بیوتیک دیگه خداروشکر جوش نمیزنم. الان مشکل من جای قرمز و لک جوشهاست. میخوام در سریعترین زمان ممکن از بین بره. بدون توجه به هزینه بهترین راه برای ازبین بردنشون چیه؟ ممنون از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سریعترین روش لیزر است که طبعا هزینه بیشتری نسبت به درمان دارویی دارد [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر. خسته نباشید دکتر توروخدا کمکم کنید و نگید تا نبینم نظر نمیدم! امیدم به شماس. دکتر من 1.5 ساله درگیر درمان جوشهای بسیار شدیدم هستم و الان آخر دوره راکوتان هستم ( 8 برابر وزن ) و همزمان کلیندامایسین روزی 3 عدد و سفالکسین روزی 4 عدد میخورم ولی هنوز زیاد جوش قرمز و معمولی میزنم. خواشا یک دارو یا لیزر قوی بفرمایید تا جوشهام رو کامل درمان کنه ممنون از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دارویی نمیشناسم لیزر PDL یا IPL ممکن است موثر باشد [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر. من چند وقت از ماینوکسیدل 5 درصد استفاده میکردم. اما بعد از چند ماه در سرم خارش شدیدی ایجاد شد. به ناچار از ماینوکسیدل 2 درصد استفاده کردم ، اما تغییر چندانی در ضخامت موهام ایجاد نشد. تا زمانی که 5 درصد استفاده میکردم همه چیز خوب پیش میرفت اما ناگهان این خارش لعنتی افتاد به جون سرم. پیشنهاد شما چیه. در ضمن به پیشنهاد یکی از دوستام فینستراید و قطع کردم. چون گفت عقیم میکنه!!! آیا درسته؟ شما چه پیشنهاد برام دارید. آیا از روگین باید استفاده کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از فوم ماینوکسیدیل یا روگین استفاده نمایید یا مینوکسیدیل ۵٪ را داروساز بسازد شاید خار ش نداشته باشید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام من هرموقع که ازحمام بیرون میام درنیم تنه ی بالادرجلو بخش سینه وشکم ودرعقب اون فاصله ی بین گردن تاکمرم شروع به خارش میکند درضمن روی بدنم مقداری جوش درآمده وچندخال ریزقهوه ای وجود داردوهمچنین امروز متوجه شدم چندخال خیلی ریزروی پای راستم به وجوداومده آیا میتونه عامل بیماری باشه درضمن من 19سالم است...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که آب داغ استفاده ننمایید و حمام طولانی نداشته باشد بعد از حمام لوسیون بدن بزنید اگر خارش ادامه داشت به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقاى دکتر خسته نباشيد من پوست بدنم سبزه هس اصلا از بوستم راضى نيستم مىخوام سفيد بشم ميشه بهم بگين کرم مونوبنزن چه عوارضى داره تورو خدا جوابمو بدين اعتماد به نفسم خيلى پايين اومده.ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیلی عوارض دارد مثل سرطان پوست در ضمن شما سفید دلخواه نمیشوید سفید حالت لک و پیس میشوید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید.1-لیزر جوانسازی پوست برا چه نوع پوستی مناسبه واز چه سنینی می توان لیزر را انجام داد.2-در مورد چروک دور چشم هم کاربرد دارد؟چند جلسه باید لیزر انجام شود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا پوستهای روشن ولی برای سبزه هم با احتیاط میشود استفاده کرد بله ۳ جلسه [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خداقوت -آیا صابون پیچ که از صابون های قدیمی جهت شستشوی موی سر است برای بهبود ریزش مو بهتر از شامپو هااست ؟اگر جواب منفی است آیا استفاده اش باعث ریزش میشه ؟. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کلا شوینده بر ریزش مو بی اثر است خیر [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و تبریک سال نو من پسری 19ساله هستم که موهای زائد در بدنم بیش از حد تیره و بزرگ هستند (خصوصا در ناحیه ساق و ران پا)میخواستم بپرسم به غیر از لیزر راه دیگه ای برای درمان وجود نداره؟ یا اگه من لیزر کنم درمان تا چه حد قطعی ؟ ممنون از زحمات شما.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان دایمی موجود فقط لیزر موهای زائد است. با دستگاه خوب و مهارت پزشکتان تقریبا درمان کامل است [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من 18 سالمه.در قسمت هایی از بدنم مثل ران مشکل پوست مرغی دارم. بعد از هر دفعه اصلاح موهای زائد دست هام و پاهام موقع رشد مجدد،موها زیر پوست میمونن و بیشتر ورم میکنن.وقتی مدت زیادی سرپا میمونم همه ی ریشه های موهای پام قرمز میشه و خیلی ظاهر بدی داره.یک بار هم دکتر رفتم که پماد ketrel و کرم ثمین حاوی اوسرین و اوره 5% تجویز کردن که مدت یک ماه استفاده کردم ولی پوست پام هیچ تغییری نکرد.همچنین خشکی پوستی که در زمستان قرمز میشه و میخواره هم دارم.لطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام کراتوز پیلار شما درمان قطعی ندارد و علامتی است برای خشکی لوسیون به طور منظم استفاده نمایید [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام آقای دکتر بیماری ویتیلیگو یا لک و پیس آیا مانع از اهدای خون میباشد؟ چون تا اونجایی که دیدم, تنها فقط دریک سایت خوندم که مانع از اهدای خون است ولی اصلا سر درنمیارم که علتش چیست..! آیا واقعا ویتیلیگو و از دست دادن رنگدانه مانع از اهدای خون میشود یا منعی ندارد؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بدلیل اینکه ممکن است در بدن بیماران ویتیلیگو آنتی بادی وجود داشته باشد ظاهرا بانک خون از این افراد خون نمیگیرد [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من دختری 27 ساله هستم صورتم چروک های ریز زیادی پیدا کرده و داره بیشتر میشه بهترین کرم برای رفع چروک و جلوگیری از چروک چیه؟و سوال دیگه اینکه پف زیر چشم چه درمان هایی داره؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در مورد چروک باید معاینه شوید در مورد پف زیر چشم بستگی به شدت ان دارد اگر زیاد باشد باید جراحی شود اگر کم باشد با تزریق ژل بسیار خوب جواب میدهد خیلی کم باشد شاید کرم مفید باشد [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیزیر چشم جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر 2تا سوال داشتم اول اینکه لیزر کیوسوئیچ سوزنی است؟ و دوم اینکه من به علت مشکل کک و مک پوستی مجبورم مادام از کرم های ضدلک استفاده کنم شما چه کرمی رو پیشنهاد میکنید؟ کرم ضدلک دکتر ژیلا خوب است؟ با تشکر از راهنمایی های مفید شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

منطورتان از سوزنی را نفهمیدم ولی اگر منظورتان این است که چیزی وارد پوست شود خیر این طور نیست به نظر من لیزر انجام دهید چون کک مک بعد از قطع کرم برگشت دارد [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ کک مک لینک مستقیم این سوال

روشهای درمان زخم دیابتی کدامند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع ورزش برای تسکین و بهبود درد گردن

ورزش در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

هالوكس ريجيدوس

لنفوم پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

جراحی کانتوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پرسشنامه ای برای تشخیص واژینیسموس و دخول دردناک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علت و درمان خواب رفتگی، گزگز، بی حسی، و مورمور شدن دست و پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزخوردگی مهره ها و راه های درمان آن