سوالات پزشکی :
سوال :

باسلام ، خانم بنده پارسال برای جلوگیری از حاملگی آیودی معمولی گذاشتن منتهی بخاطر اینکه سه روز بعد از پرید لکه بینی داشتند و بنده موقع نزدیکی احساس می کردم وجود آیودی را که در نزدیکی ما تاثیر منفی می گذاشت که مجبور شدیم آیودی را برداشتیم - حدودا یکسال است از قرص یاسمین استفاده می کنیم متاسفانه پوست همسرم به این قرص حساس است . لطفا آیودی مارک بهتر برامون معرفی بفرمائین تا از آن استفاده کنیم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، معمولا ای یو دی در نزدیکی حس نمی شود مگر اینکه پایین امده ویا نخ آن بلند کوتاه شده باشد با این حال ای یودی cusafe می تواند ای یو دی خوبی برای همسرشما باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشید خدمت شما : خانم دکتر من دختری 22 ساله هستم مشکل من تقریبأ از 2 سال پیش شروع شد ، مشکل من این است که فاصله بین هر دوره ی پریودم ( قاعدگی ) حدود 10 روز و کمتر از 8 روز طول می کشد و هر بار دوره ی اول خونریزی مثل حیض و 7 یا 8 روز بعد بصورت لکه بینی است . لطفأ مرا راهنمایی کنید . با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب خونریزی و پریود نامنظم در سایت مراجعه کنید احتمالا دچار کیست تخمدان هستیدضمن اینکه آزمایشهای انعقادی و تیروئید شما نیز باید بررسی شود.. بهترین کار ارزیابی هورمونی و سونوگرافی است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

دختری25 و مجردم که 2ساله ریزش مو و کم پشتی و نازکی تارهاو الگوی ریزش به صورت مردانه هست خط رویش موهام عقب رفته.پوست سر وصورتم و در نواحی گردن و سینه جوش میزنه.پوست بدنم خشک و پوست بدنم چرب و پر منفذ.چاقی بدنم فقط در ناحیه شکمیه و پاها و باسن بسیار لاغردر صورتی که شکمم گنده.عادات ماهانه نامنظم .رشد موهای زاید تو بدنم و صورتم زیاد شده بخصوص روی سینه هام که تارموهای سیاه و ضخیم که موقعه کندن بخاطر ریشه ضخیم جای زخم میمونه این ازمایشات انجام دادم بردم دکتر میگه نرماله تو رو خدا کمکم کنید T3=1.1 .T4=6 TSH=5.2 PRL=9.7 Estradiol=36.3 testosterone=0.33 D.H.E.A=2.46 17OH-Progesterone=0.85

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کمی مقدار هورمون مردانه شما بالاست. می توانید با نظر پزشکتان اسپرونولاکتون و متفورمین را شروع کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیهورمون درمانی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید میخواستم راجع به "افضا"ازتون بپرسم.علتش چی میتونه باشه؟آیا ممکنه بخاطر خود ارضایی در بچگی هم باشه؟راه تشخیصش چی هست؟آیا درمانی براش وجود داره؟ من 23سالمه وخودم مشکوکم به افضا.شنیدم که انحراف مسیر ادرار نشون دهنده افضاست.درسته؟ تو روخدا تو رو خدا تو رو خدا جوابمو بدین؟من چندین ساله دارم با این فکرو تردید زندگیمو خراب کردم.میخوام مطمئن بشم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افضا به معنی یکی شدن مجرای ادرار و واژن است. و بعید است در فردی بدون صدمه و اسیب شدید واژن اتفاق بیافتد. در صورتی که نگران سلامتی بکارت خود هستید به یک پزشک یا مامای ماهر مراجعه کنید تا معاینه شوید. ربطی به خودارضایی ندارد بلکه در اثر اسیب شدید به ناحیه تناسلی ایحاد می شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام .استفاده از کرم کرتیمازول که برای عفونت واژن بکار می ره درزمان تخمک گذاری با توجه به این که من میخام باردارشم از بارداری و عمل لقاح جلوگیری می کنه یا شانس بارداری و پایین میاره واینکه در زمان نزدیکی باید درازبکشم و زیر باسنم بالشت بزارم؟؟؟//

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مطالعه ای در مورد عوارض کلوتریمازول در ممانعت از بارداری وجود ندارد. بهترین کار تعیین زمان تخمک گذاری با تست تخمک گذاری و سپس آمیزش به روشی است که خودتان گفته اید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام .25سالمه 10ساله ازدواج کردم بچه ندارم جلوکیری داشتم صرع دارم روزی دوتا والپرات مصرف می کنم با 1فولیک اسید 5. اگه حامله بشم بچه م چی میشه دکتر می گه نباید به هیچ عنوان داروت قطع بشه فولیک 5 بخوری چیری نمیشه اما من نگرانم ،اگه حامله بشم بچه م ناقص میشه؟؟....

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی باخطر قطع دارو بیشتر از ادامه دارو به صورت همزمان با مصرف اسید فولیک 5 میلی گرمی است. مصرف اسید فولیک با این دوز خطر ناهنجاری را به میزان زیادی کاهش خواهد داد. به نظر پزشکتان در این مورد عمل کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیصرع بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

همسرم 30روز پيش عمل سقط انجام داده.ديشب باهم نزديکي داشتيم.خواستم بپرسم احتمال حاملگي وجود داره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، پس از سقط احتمال بارداری وجود دارد بنابراین بلافاصله باید از روش پیشگیری از بارداری اورژانس استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیسقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من در هفته ی 19 بارداری هستم.ترشحات زرد رنگ مایل به سبز و خارش دارم.گاهی اوقات یکدفعه شورتم خیس می شه. دکتر به من کلوتریمازول برای استعمال خارجی داد برای یک هفته.اما من 2شب در این یک هفته فراموش کردم که استفاده کنم و نتیجه نگرفتم.میخواستم بدونم میتونم دوباره استفاده کنم؟آیا همسرم هم باید درمان بشه و چطور؟چون بعد از نزدیکی خارش و ترشحاتم تشدید میشه.با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید با نظر پزشکتان کرم کلوتریمازول را ادامه دهید. با توجه به شرح حال شما احتمالا همسرتان نیز باید همزمان درمان شوند. به مطلب عفونت باکترایی واژن در سایت مراجعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت دكتر مولايي نژاد . من 25 ساله هستم . در هفته 12 بارداري هستم. نتايج اولين سونوگرافي را گرفتم. لطفا نرمال موارد زير را در هفته 12 ذكر نماييد. BPD HC AC FL در ضمن وزن تخميني جنين در هفته 12 چقدر بايد باشد. دراين سونوگرافي وزن جنين 56 گرم ذكر شده است. با تشكر از زحمات بي دريغتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. اندازه ها در 12 هفتگی به شرح زیر می باشدBPD:20mm-HC:70-AC:63-وزن جنین با هفته بارداری سازگار است. ضمنا اندازه های گفته شده همه تخمینی و با درصدی از خطا همراه است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 9 یا 10 این ماه باید پریود می شدم ولی اصلا‍‍ یادم نمی یاد که پریود شده ام یا نه ؟ حالا نمی دونم تا 9 و 10 این ماه هم صبر کنم یا اسنکه پیش دکتر بروم. (اگر دو ماه پریود نشده باشم ممکن است که مشکلی بدی برام ایجاد شده باشد. البته دو یا سه بار بی بی چک استفاده کردم و منفی بوده است)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهترین کار در مواقع تاخیر پریودابتدا بررسی سوابق خودتان از نظر اقدام برای بارداری و در صورت نگرانی از بارداری انجام آزمایش خون بارداری است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. نامزدم هورمون تستسترونش 26/1 است جوش زیاد زده و چاق هم شده دکتر گفته زود باردار شه . نگرانم مشکلش حاد باشه اطفا راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است ایشان دجار تنبلی تخمدان و یا تخمدان پلی کیستیک شده باشند به مطلب تخمدان پلی کیستیک در سایت مراجعه کنید قبل از اقدام به بارداری یک دوره کاهش وزن تحت نظر پزشک ، و مصرف متفورمین و ورزش منظم بویژه در ناحیه کمرو باسن بسیار مفید است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام میخواستم بدونم ایاآزمایش خون حاملگی خارج ازرحم راتشخیص میدهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ف در صوت افزایش مقدار بتاHCG کمتر از دوبرابر در هر 48 ساعتمی توان بررسیهای بعدی را برای ارداری خارج رحمی انجام داد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام .من 24 سالمه 3ساله ازدواج کردم و1سال هست که برای بارداری اقدام کردیم ولی حامله نشدم سه بار به دکتر مراجعه کردم جواب سونوگرافی هام همه چی طبیعیه شوهرم هم یه کم اسپرماش ضععیف بود که دارو خوردو یه ماه پیش رفته بودیم دوباره ازمایش داد ودکتر گفت خیلی بهتر شده و این دفعه خواست برامن عکس رنگی بنویسه که من نذاشتم. این ماه بازم پریود شدم شما راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم ومشکل چیه که حامله نمیشم و اینکه من قبلا پریودم منظم بوده ولی الان 6 7 ماه میشه که 10 روزلکه میشم بعد به خونریزی میافتم دیر هم پریود میشم قبلا روز 24 یا 25 پریود میشدم الان تقریبا از روز 20 لکه میشم روز 30 یا 31 پریود میشم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به اینکه شانس بارداری در هر سیکل تنها 25 درصد است حال که آزمایش همسرتان بهتر شده است به صورت منظم با تعیین زمان تخمک گذاری با تست تخمک گذاری برای بارداری اقدام کنید. علت لکه بینی می تواند نارسایی جسم زرد باشد می تواند با نظر پزشکتان از مدروکسی پروزسترون و یا دیدروژسترون استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من شهریور ماه کورتاز کردم الان سه ماهه درحال اقدامم دو روز هم از پری میگذره روزهای 910121314151620اقدام داشتم احتمال داره این ماه باردار باشم درد پری هم دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی شانس بارداری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. روزهای تخمکگذاری را با استفاده از تست تخمگ گذاری تعیین کرده و در همان روزها برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

لطفا بفرملئید در زنان هم انزال وجود دارد ؟ و انزال زنان چگونه است آیا با فشار همراه است ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در برخی مطالعات خروج مایعی شبیه به مایع منی حاوی 5-فسفو دی استراز از نقطه ای به نام جی اسپات در برخی خانمها گرارش شده است که همراه با ارگاسم بوده است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیانزال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام-اگه رابطه حدود 1هفته پيش باشه و الان به بارداري شك داشته باشيم چه كاري رو براي جلوگيري از بارداري توصيه ميكنيد؟ (در ضمن طي چند روز اول 1بسته حاوي 2قرص جلوگيري بود كه استفاده شده ولي پريودي طي اين 6يا 7روز هنوز رخ نداده) آيا استفاده از آمژول ميتونه كمك كنه؟؟؟ ممنون ميشم هرچه سريع تر جواب بدين-با تشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،به نظر می رسد از قرصهای لونژیل استفاده شده یعنی از یک روش اورژانس مناسب در ساعات اولیه استفاده شده است در این صورت شانس حاملگی ناخواسته بسیار کاهش می یابد. برای پریود شدن 1 هفته تا 10 روز پس از آخرین قرص اورژانس هنوز وقت هست از هیچ داروی دیگری تا زمان پریود استفاده نشود تا پریود آغازشود در صورتی که پس از این مدت پریود آغاز نشد آزمایش خون بارداری را انجام بدهید. به مطلب روشهای اورژانس در سایت مراجعه کرده و به همراه همسرتان آن را مطالعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

salam,man dokhtari 20sale hastam,ezdevaj nakardam va hichgoone rabeteye jensi nadashtam,dochare namonazamiye period boodeam va az mahe ghabl period nashodeam,va 2mahe gozashteam meghdare kheili kam ba tedad rooze kam boode,bayad chi kar konam khanoom doctor

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است دجار تخمدان پلی کیستیک باشید. بهترین کار مراجعه به پزشک یا ماما برای بررسی سونوگرافی و اژمایشهای هورمونی است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. من بعد از یک دوره استفاده از لتروزل در روز 12 پری پیش دکترم رفتم که بعد از سنو از وازن از اندازه فولیکول خیلی رازی بود و دو بسته آمپول اچ سی جی 500 تجویز کردنن که در همان شب 12 هر دو رو با هم تزریق کنم و از شب 13 نزدیکی داشته باشم.طبق دستور ایشان عمل کردم و در روز 13 و 14 نزدیکی داشتم.الان روز 15ام هستم و از صبح تاالان که شبه سرگیجه دارم و چون جمعه اس نتونستم به پزشک مراجعه کنم.آیا از عوارض آمپوله یا ممکنه علت چیز دیگه ای باشه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، سرگیجه می تواند از عوارض مصرف امپول باشد. برای بررسی سایر دلایل و نیز معاینه و بررسی بهتر است با پزشکتان تماس بگیرید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیزنان لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر عزیز ازاینکه سوالم را پاسخ دادید بسیار ممنونم بعد از بارداری خارج رحمی الان که بتام منفی شده پریود نشدم .45 روز گذشته . آیا این مورد طبیعیه؟ احتمال داره که اصلا چند ماه نشم؟ لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با منفی شدن تست بتا خطر بارداری گذشته است با این حال در صورت تعویق بیش از 10 روز به پزشکتان مراجعه کنید و در ضمن از یک روش مطمئن پیشگیری استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

شی باید چندسانت وارد واژن بشه تا پرده بکارت پاره بشه؟ من یه چیز غنچه مانند انتهای التم میبینم که ترشحاتم از اون خارج میشه،میشه بپرسم اون چیه؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پرده بکارت در فاصله 2 تا 4 سانتی متری از مدخل واژن قرار دارد.بهترین کار مراجعه برای معاینه است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبکارت لینک مستقیم این سوال

بهترین روش برای رفع تیرگی کشاله ران

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش جراحی دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

عفونت قارچی پوست پا

رابطه جنسی پس از عمل لیزری دیسک کمر باید چطور باشد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لیزر اربیوم چیست و چه مزایا و کاربردهایی دارد؟

باورهای غلط درباره بیماری لک و پیس یا ویتیلیگو

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

کفی های طبی چه کاربردی دارند؟

بیماریهای دهان و فک و معافیت سربازی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

عوامل تأثیرگذار بر ریزش موی سکه ای