سوالات پزشکی :
سوال :

در هفته 27بارداری هستم.وضعیت جنین بریچ است.آیا این وضعیت ثابت میمونه؟یعنی زایمان من سزارین خواهد بود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ممکن است وضعیت جنین شما به سفالیک یا وضعیت سر اصلاح شود این امر تا هفته 34 بارداری رخ خواهد داد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من روز 19 پریدیم تست بارداری دادم جواب 27/6 بود احتمال بارداری هست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در روز 19 پریود هنوز نمی توان به مقدارBHCG اطمینان کرد تکرار تست دو هفته بعد توصیه می شود. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من ازقرص دوفاستون به مدت سه ماه باتوصیه پزشک استفاده کردم اما هنوز با اینکه چند ماه گذشته عادت ماهیانه ام منظم نشده و هر موقع که عادت میشم چند روز اول لکه بینی با ترشحات هست وبعضی اوقات هم عادت ماهیانه ام از ده روز بیشتر میشه .ضمنامن زمانی هم که عادت نیستم ترشحات زیادی دارم حالا به نظر شما مشکل من چیه؟هرچندکه من قبلا کیست ریز داشتم اما نمیدونم اگر صبرکنم عادتم منظم میشه یانه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمالا منظور پزشکتان از کیست ریز تخمدان پلی کیستیک بوده است. مصرف دوفاستون برای منظم شدن پریود شما مفید است اما می توانید بانظر پزشکتان از متفورمین و یک رژیم منظم و کاهش وزن نیز استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر من 27هفته است که باردارم درطول بارداری ازدارچین درچایی استفاده کردم اونم به مقدارکم،می خوام بدونم برابچه ضررندارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خیر عارضه خاصی ثابت نشده است. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. خانم دکتر سوالم اینه که من زمان نزدیکی با همسرم لذتم کم نیست که باعث بشه به ارگاسم نرسم ولی مشکلم اینه که حتما باید هنگام نزدیکی همزمان کلیتوریسم را با انگشتم مالش بدم تا به ارگاسم برسم. می خواستم بدونم که میشه بدون انجام این کار به ارگاسم برسم یا اینکه مشکل دارم؟ یا این قضیه طبیعیه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی حدود 40 درصد خانمها فقط از طریق تحریک کلیتوریس به ارگامس می رسندو این مساله غیر طبیعی نیست. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیارگاسم لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و تبریک سال نو من به علت موهای زاید مدت3ماه میگدرد که قرصهای دیان (شبی یکی )و اسپیرنولاکتون (صبح و شب )را مصرف میکنم متاسفانه در هنر دوره چند شب خوردن قرصها را فراموش کردم وتا به حال تقریبا هر پانزده روز یکبار پریوذ شده ام که هربار چند روز اولش بدون نشانه های پریود و به صورت استحاضه بوده میخواهم بدانم این فراموشکاری من چه عوارضی به دنبال دارد ؟ایا میشود بعد از یکبار فراموش کردن خوردن قرص به محض یاداوری در روز بعد جبران کرد ؟مصرف این قرصها باید در ساعت مشخصی باشد ؟هر دو قرص باید 21روزمصرف شوند و 5روز مصرف نشوند

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فراموشکاری در مصرف قرصها اثر آنها را کاهش خواهد داد برای پرهیز از فراموشی قرص این قرصها را همزمان با یک عادت همیشگی مثلا نماز مغرب و عشا مصرف کنید و یا در کنار مسواکتان قرار دهید. جبران قرص در روز بعد امکان پذیر است. قرص اسپرونولاکتون را می توانید در تمام سیکل مصرف کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیدارو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باتشکر از سایت مفید شما من 25 وهمسرم ساله هستیم وتاسه سال دیگر قصدباردارشدن ندارم اما شنیده ام که پیشگیری از بارداری به مدت طولانی سبب کاهش حساسیت تخمدانها نسبت به اسپرم میشود و ناباروری را به دنبال دارد ایا این درست است؟بهترین روش پیشگیری چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر نتایج مطالعات این مورد را تایید نمی کند می توانید با توجه به شرایطتان و پس از مطالعه روشهای پیشگیری از بارداری در سایت یکی از روشها را انتخاب کنید با توجه به شرایط شما مصرف قرص و یا کاندوم با در نظر گرفتن موارد منع مصرف می تواند مفید باشد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

اسلام حضور خانم دکتر وتبریک سال نو.من دختری 25 ساله هستم و مبتلابه pco مدت 3 سالی هست که مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم.از زمان تجویز این دارو دیگر به دکتر مراجعه نکرده ام و مصرف ادامه داشته است.درخصوص عوارض این دارو خیلی می ترسم چون من دخترم وهنوز ازدواج نکردم می ترسم در آینده برام مشکلات ایجاد کنه از نظر ابتلا به انواع سرطانها مثل تخمدان یا سینه در اثر مصرف این دارو میگم.یا عدم بارداری.میخواستم برام توضیح بدین درخصوص عوارض مصرف دارو دوم اینکه شکم من در زیر ناف خیلی بزرگه انگار یه توپ کوچیک اونجاس ایا باز از بزرگی تخمداناس و کیست یا شکل عادیه بقیه در سوال بعد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بزرگی شکم به صورت موضعی ربطی به تخمدان پلی کیستیک ندارد. مصرف قرصهای مدروکسی پر.زسترون نیز باید با تجویز پزشکتان ادامه یابد توصیه می کنم یکبار دیگر به پزشکتان مراجعه کنیدو با کاهش وزن براساس یک رژیم منظم و ورزش . نیز مصرف متفورمین در صورت تجویز پزشکتان بیماریتان را کنترل کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

ادامه سوال قبلیم.سوم اینکه این ماه پریودم دو روز بود بعدش سوزش خیلی شدید در واژنم داشتم همراه با ترشحات عجیب تیره که با سوزش همراه بود و بیشتر حالت کشی داشت خواهش میکنم علت و درمانشو بهم بگین وو چهارم اینکه چند روزیه سینه چپم بشدت درد میکنه نمیدونم مال قلبه یا درد سینس یا از سرماس راهنماییم کنید هرچه زودتر با تشکر از سایتتون و لطف بی پایانتون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،علت ترشحات غیر طبیعی با این کیفیت می تواند عفونت باشد ولی بدون معاینه نمی توان در مورد دارو اظهار نظر کرد. سوزش در ناحیه جپ سینه نیز باید بررسی شود ایا بافت پستانتان درد می کند یا قفسه سینه به صورت سوزشی درد می کند؟ [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواژن سینه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من 45 سالمه 27 اسفند سقط کردم ولی چرا تا الان پریود نشدم امپول پروژسترون هم زدم 10 روز میگذره ولی هنوز پریود نشدم دلیلش چی میتونه باشه راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،پس از سقط درجاتی ازبی نظمی قاعدگی رخ می دهد با این حال در صورت شک به بارداری و نیز عدم شروع پریود پس از 10 روز آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی سقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشيد وتبريك سال نو خدمت خانم دكتر ، من 26 ساله در هفته 15 بارداري هستم ، قبل از بارداري دردي در ناحيه پايين كمر (گودي كمر ) تا قسمتي از پاي چپم داشتم بعد از مراجعه به پزشك وتجويز دارو موقتا خوب شدم ، اما بعد از ماه اول بارداري دوباره اين درد تشديد شد بطوري كه بعضي وقتها از پهلو به پهلو شدن هم برايم بسيار دشوار است . عفونت هم داشتم كه با تجويز دارو بهتر شده ام ،ايا عفونت ميتواند عامل كمر درد باشد . ايا ميتوانم راديولوژي بگيرم ؟ اگر جواب منفي است چه راهي وجود دارد كه از وضعيت كمرم مطلع شوم. مدتي است از پماد پروكسيكام 0.5 هم استفاده ميكنم ايا براي دوران بارداري منعي دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با علایمی که ذکر می کنید بیشتر به نظر می رسد کمردرد شما ناشی از یک مشکل ارتوپدیک است یعنی نیازمند بررسی توسط یک ارتوپد است. پماد پیروکسیکام در بارداری منعی ندارد ولی می توانید با نظر پزشکتان در صورت ضرورت از MRI استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دكتر،من 24سالمه 6ماهه ازدواج كردم.اما موقع نزديكي خيلي درد دارم كه حتي نميتونم اين درد و تحمل كنم.دكتر هم رفتم و ايشون گفتن پرده تون از نوع ارتجاعي.از ژلهاي آميزشي هم استفاده كردم اما بازم درد دارم.مقاله واژينيسموس شما رو مطالعه كردم.لطفا بهم بگيد براي درمان اين مشكل بايد كجا و پيش چه كسي مراجعه كنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای درمان واژنیسموس می توانید به نشانی موجود در سایت تهران یوسف آباد ، خیابان ۵۷ ، پلاک ۲۴ ، طبقه سوم ، کلینیک یاریگرتلفن : 88060379 تماس بگیرید. تمام بیماران با این روش های درمانی جدید در عرض مدت کوتاهی بهبود می یابند. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من 5-6 ماه اقدام به بارداری کردم اما حامله نشدم.شوهرم آزمایلی دادند مشکلی نبود.2 ماه آمپول زدم اما باردار نشدم.این ماه قرص لتروزل تجویز کردند. آیا امکان حاملگی هست؟ مادرم برای فرزند دوم به دلیل بسته بودن لوله فالوپ جراحی داشتند.خاله ام هم بعدل را دارد آیا امکان دارد من هم این مشکل را داشته باشم؟ممنونم از 2 بار بچه دار شدن رحمشان چسبندگی دارد خاله دیگرم هم همین مشک

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،متوجه مشکل خاله تان نشدم منظورتان از بعدل چیست؟ در مورد خودتان با توجه به مصرف لترزول شانس باروریتان افزایش می یابد ولی ابتدا باید سایر موارد مانند بازبودن لوله ها نیز بررسی شود. برای اینکار یک عکسبرداری رنگی از رحم- هیستروسالپینگوگرافی می تواند مفید باشد. با این حال به خاطر داشته باشید هنوز با توجه به گذشت کمتر از یکسال از اقدام به بارداری دیر نشده است. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیناباروری رحم لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خانم دكتر من 1 ساله باردار نميشم 29 سالمه كيست ندارم اندازه تخمك هم خوبه و پريودام منظمه ولي شوهرم واريكوسل داره قراره عمل بشه مي خواهم ببينم واقعا" از اين بابته كه حامله نميشم اگه عمل بشه چقدر احتمال داره كه باردار بشم ؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است به علت واریکوسل کیفیت مایع منی همسرتان کاهش یافته باشد در واقع واریکوسل شایعترین علت ناباروری مردان است پس از عمل جراحی شانس موفقیت باروری شما افزایش خواهد یافت. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواریکوسل لینک مستقیم این سوال

سوال :

شرمنده یه سوال دیگه داشتم میخاستم ببینم این دلمه هایی ک گفتیدبعداز درمان کک ومک بوجودمیاد چی هست و چه شکللی هستن وآیا ظاهر بدی دارن؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هر جای بدن که زخم شود یک لخته قهوه ای سفت دارد که روی آنر ا میگیرد به آن دلمه میگویند. دلمه های کک مک به اندازه خود ضایعه هستند برای همین مثل کک مک پررنگ است. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر در استفاده از مینوکسیدیل برای رویش ابرو و پرپشت شدنش من شنیدم که اگرمصرف یکباره قطع شود باعث ریزش مو ی ابرو میشود ایا این درسته؟ و چ مدت باید استفاده بشود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله باید طولانی مدت استفاده شود و حتما ۲٪ باشد [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشیدخانم دکتر شرمنده خواهش میکنم کمک کنید من یه دختر 26 ساله هستم پریودی من خوب و منظمه برا اولین بار دارم میرم مشهد اول اردیبهشت اما متاسفانه اون موقع پریودیمه بعضیا میگن قرص بخور که نشی اما من میخوام بشم چی بخورم که پروید شم زودتر و پاک شم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، من معمولا برای تغییر زمان پریود دارویی تجویز نمی کنم ولی می توانید با مراحعه به پزشکتان با در نظر گرفتن موارد کاربرد قرص از قرصهای پیشگیری از بارداری استفاده کنید به مطلب 17 سوال در مورد بارداری و پیشگیری ازبارداری در سایت مراحعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید ببخشید من پسری 24ساله هستم. برای درمان بیماری ریزش موی سر به پزشک متخصص مراجعه کرده ام ایشان نیز فقط با کشیدن مو برایم فیناستراید 1میل (شبی یک عدد)و مینوکسیدیل 2% هر 12ساعت 30قطره و زینک پلاس هر روز یک قرص تجویز کرده اند. میخواستم ببینم این داروها بعدا عوارض خواصی ندارند ؟؟؟ چون ظاهرا میگویند فیناستراید عقیمی می آورد .و اینکه آیا تشخیص بدون آزمایش و.. درست می باشد؟؟؟ یک سوال دیگرم دارم که مربوط به پوست است و اینکه در ناحیه صورت چندتا خال یا لکه بوجود آمده که درنتیجه جوش های سر سیاه بود آیا فقط با لیزر میشود برشان داشت یا با پمادی چیزی هم میشه؟(مثل رژودرم)با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تشخیص ریزش مو مخصوصا نوع ارثی فقط با نگاه و تست کشیدن است. فیناستراید عقیمی نمیدهد ولی اگر نگران هستید مصرف نکنید. خالها باید حتما یک وسیله مثلا کوتر یا لیزر برداشته شود و کرمها در این مورد بی اثر هستند [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر! در تولید نسل برای تولید بچه های دو یا چند قلو چه روشی وجود دارد؟ایا نوع خاصی از رابطه جنسی منجر به ایجاد نوزادان دوقلو میشه؟ زمینه های تحقیقاتی رو هم در این مورد اگه میشه معرفی کنی! متشکرمد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی استفاده از قرصهای محرک تخمک گذاری که توسط برخی افراد غیر متخصص برای ایجاد دوقلوزایی توصیه میشود به دلیل تشدید عوارض بارداری برای مادر و حنین توصیه نمی شود. ایجاد دوقلوهای همسان میزان بروز خاصی دارد یعنی 1 در 80 بارداری و تولد دوقلوهای غیر همسان نیز وابسته به ژنتیک است. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدو قلو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید حدود هفت سال پیش زیر نظر یک متخصص پوست درمان کک مک صورتم را با دارو شروع کردم اما بهبود نداشت تا اینکه دو سال پیش دکترم پیشنهاد داد که لیزر انجام بدم اما متاسفانه بعد از سه جلسه لیزر نه تنها بهبودی حاصل نشد بلکه صورتم پر از لک شده به متخصص های دیگه که مراجعه کردم گفتند پوستت به اشعه لیزر حساس بوده و نباید این کار را میکردید. واقعا درمانده شدم تورو خدا کمکم کنید باید چیکار کنم؟؟؟ مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از دوروش میکرودرم ابریژن و کرایوتراپی بسته به نوع و رنگ پوست شما و نوع لک و کک و مک پوست برای درمان کک و مک می توان بهره گرفت شما برای درمان لک بعد از درمان کک و مک می توانید از کرمهای ضد لک و در روز از ضد آفتاب به طور مرتب استفاده کنید [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن کرایو تراپی درمان لک لینک مستقیم این سوال

بیماری ویروسی و دردناک زونا

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

منوال تراپی کمر چه کاربرد هایی دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل علائم و روشهای درمان جوش چرکی و دردناک

تشخیص و درمان در رفتگی مادرزادی مفصل هیپ در نوزادان و بزرگسالان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پاسخ های ساده به پرسشهای شما درباره سکته مغزی

عادتهایی برای داشتن پوست سالم و با طروات

کاهش چین و چروک اطراف لب با تزریق فیلر

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی