سوالات پزشکی :
سوال :

سلام پسری 26 ساله هستم که برای جلوگیری از ریزش مو از فیناستراید و ماینوکسیدل استفاده میکنم.با توجه به گزلرش های جدید شرکت مرک مبنی بر دایمی بودن عوارض قیناستراید آیا باید هر چه سریع تر مصرف این دارو را متوقف کنم؟ در مدت 1ماهه مصرف تاثیر بسزایی داشته، ولی بعضی از عوارض گفته شده مشهوده. به گفته پزشکان : عوارض این دارو ماندگار نمی باشد و موقتی هستند اما گزارشات شرکت سازنده ی این دارو چیز دیگه ای رو میگه چکار کنم؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه گزارشات جدید بازگو کننده عوارض طولانی مدت در بعضی از افراد است بهتر است فیناستراید را قطع کنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خدمت آقای دکتر عزیز من یک سال می باشد از محلول ماینوکسیدل استفاده می کنم که تا حدودی باعث پرپشت شدن موهایم گردیده اما چند ماهی ریزش مو پیدا کرده ام که وقتی شانه به مو می کشم و فکر می کنم به دلیل شکننده بودن موهایم می باشد باعث ریزش می شود.از حنا به عنوان تقویتی استفاده کنم؟اخه بعد از اینکه از حنا استفاده کردم تا حدودی جلو ریزشو گرفت. به نظرتون به دلیل شکننده بودن موهام نوع شامپو در ریزش موهام تاثیر داره منظورم از نظر موهای خشک یا چرب باسپاس فراوان از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شکنندگی موها ممکن است در اثر خشکی مو یا اثر مینوکسیدیل هم باشد بهتر است از یک ماسک مو بعد از شامپو استفاده نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر حدود دو ماه پیش با موتور سیکلت تصادف کردم صورتم دچار ضایعه شده.بعد گذشت دو ماه که از بخیه گذشت جای بخیه روی صورتم هست .به نظر شما من واسه بهبود صورتم چه کار باید بکنم؟لیزر جواب میده واسه بهبود قرمزی و جای زخم یا باید جراحی پلاستیک بکنم؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید چند جلسه لیزر عروقی انجام شود تا قرمزی و برجستگی آن از بین برود وبعد چند جلسه لیزر برای صاف کردن و از بین بردن خطوط ظریف تر باید انجام شود [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

ریزش ناگهانی مو که با حمله ی سیستم دفاعی بدن به فولیکول ها رخ می دهد چگونه هست؟ چه ویژگی هایی داره و چطور میشه متوجه شد که آیا ریزش از آن نوع هست یا خیر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تاسی منطقه ای است که موها به طور کامل به صورت سکه ای ریزش میکند [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

آیا هنگامی که دسته ای از موها را می کشیم و ریزشی نیست و مویی در دست نمی ماند (مگر یکی دو تا) این به این معناست که ریزشی نداریم؟ واقعا ریزشی ندیده ام، نه بر بالش و نه در حمام و نه هیچ جا موهایم نریخته، اینکه موها کم پشت شده اند، پس کجا رفته اند؟ ریزی یک عدد ریخته؟!!!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این تعداد به معنی عدم ریزش مو است. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

اقاي دكتر من از ماينوكسيديل ٥ ردصد و فيناسترايد استفاده ميكنم موهام كاملا در اومده اما بعد از مصرف بلافاصله دچار اختلالات بينايي و تاري ديد ميشم و صورتم باد ميكنه و وقتي مصرف نميكنم اين عوارض از بين ميره. لطفا منو كمك كنين كه بايد چيكار كنم. لطفا كمك كنين

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اکر به مینوکسیدیل حساس باشید چاره ای به جز قطع دارو وجود ندارد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

دختری20سالم دربلوغ به شدت جوش داشتم ک9ماه تحت درمان قرارگرفتم وتا2سال جوشی نمیزدم امابیشتراز1ساله دوباره جوش میزنم چیکارکنم؟ومشکل مهم من جای جوش هاییه ک بصورت فرورفتگی روی گونه هامه دکترکرم biodermaبرام تجویزکردووصابون جلبک چندماه مصرف کردم ونتیجه ندیدموبعدازاون همین کرم روباپن come onلایه بردامصرف کردم بعداز4ماه درحد5%نتیجه دیدم والان تقریبا گونه هام پرمنافذبازه کوچیکه!چون نمیتونم لیزرو..انجام بدم وامکان رفتن دکترروندارم اگه ممکنه راه کاروداروصابون مناسبی معرفی کنید؟ درضمن روی دماغم به شدت دون سرسیاه دارم چیمعرفی میکنید؟ کرم ضدافتاب زیادی مصرف کردم اماجوش زدم راسن بهتربوده!شماچی پیشنهادمیکنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای منافذ سیاه روی بینی استفاده از یک صابون اسکراب و یک کرم لایه بردار ملایم شبها مناسب است برای جوشها باید به پزشک مراجعه نمایید. کرم ضدآفتابهای فاقد چربی ایرانی خوب هستند. فقط دقت کنید که فاقد چربی باشد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام من دختري 25 ساله هستم پوست صورتم شديدا چربه الان كه صورتموبشورم نيم ساعت بعد چربه چربه توروخدا بهم بگيد بايد چه كار كنم چه راهي جزشستن هست كه اين چربي رو كم كنه يا از بين ببره هر راهي كه باشه انجام ميدم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دستگاه میکرونیدل آر اف یکی از کارهایی که انجام میدهید این است که غدد سباسه که باعث ایجاد چربی پوست هستند را از بین میبرد. شاید تنها راه به غیر از شستشو همین باشد. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام و خسته نباشید اقای دکتر برای افتادگی پوست صورت و همچنین پف زیر چشم ایاrf جواب میده ؟ چقدرموثره ؟عوارضش چیه؟واقعاسردرگمم هرکلینیک پوستی میرم فقط اون راه حلی که خودشون دارن روپیشنهادمیدن که نمیدونم واقعا کدوم یکی جوابگوست..یه نفرمیگه rf فرکشنال تاثیر داره و پزشک دیگه میکن تاثیرش محسوس نخواهدبود..همچنین عوارضش ... ممنونم ازتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای افتادگی پوست صورت آر اف بسیار خوب جواب میدهد ولی در مورد پف پاسخ نسبی داریم. از نظر اثر اثر خوب و قابل مشاهده ای دارد. البته مسلما نوع دستگاه تجربه پزشک و تنظیم پارامترهای دستگاه در نتیجه نهایی بسیار موثر است. اگر توسط پزشک متبحر انجام شود هیچ عارضه ای ندارد. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال لیفت صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام,من حدود یک سال است که راکوتان مصرف میکنم.پوستم در اثر آفتاب خیلی تیره شده,چیکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فقط ضد آفتاب بزنید و تماس با آفتاب را با هر وسیله مثل نقاب کم کنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم چه خوراکی های طبیعی برای رشد مجدد مو خوب هستش بنده 23 سالمه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به علت ریزش دارد ولی به طورکلی مواد حاوی آهن و میوه و سبزی تازه مفید هستند [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو تقویت مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دختری 20 ساله هستم که در حد متوسط جوش میزنم اولین بار دکتر بهم کتریموکسازول داد که خوب شدم اما بعد یک سال ناگهانی جوشام بیرون ریخت و نه با کتریموکسازول و نه با داکسی سایکیلین خوب نشد که در نهایت دکتر بهم راکوتان داد که یک روز درمیون بخورم اما الان 20 روز که میخورم هیچ تاثیری نداشته 3 ماهم هست که عادت ماهانه نمیشم ممکنه جوشام هورمونی باشه؟ باید چی کار کنم؟ ابروهامم میریزه با این که دوز دارو پایینه خواهرم دکوتان خورد ابروی اونم میریخت اما الان 2 ساله که از قطع دارو میگذره ولی ریزش مو و ابرو خوب نشد با توجه به شباهت ژنتیکی ممکنه ریزش ابرو منم خوب نشه؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای اثر کردن راکوتان باید صبر داشته باشید و مصرف کنید ولی برای عوارض نمیتوان قضاوت کرد. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری 23 ساله ام که ریزش مو پیدا کرده بودم و کلی آزمایش خون و ... دادم و همه سالم بودن و به توصیه همکارانتون فین پشیا 1 میلی به همراه فور هیر استفاده میکردم همزمان به دکتری مراجعه کردم و سلن پلاس و ویتامین c دادن بعد تموم شد داروها من روزی یه قرص فین پشیا رو ادامه دادم و امروز تصمیم گرفتم برم دکتر که رفتم و به من فینستراید 5 میلی و قرص Rigendirt دادن الان سوال من اینه که آیا این قرس فینستراید 5 میل رو استفاده کنم یا نه ؟ بهشون گفتم از عوارضش میترسم ، گفتن تو ک زن نیستی نترس ببر استفاده کن بهشون گفتما قبل 1 میلی استفاده میکردم ، گفتن اونو قط کن و 5 میل بخور نظر شما چیه با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر علمی برای ریزش مو فیناستراید ۱ کافی است و ۵ عوارض بیشتری دارد( شاید اثر بیشتری هم داشته باشد) [1401-07-11]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام مدتی هستش که قسمتی از موهای سرم در سفید شده و حدودا یک دسته مو میباشد . و چند تار سفید ( سه عدد تار ) مو نیز بر روی ابرو های در آمده . میخواستم بدونم مشکل از کجا میتونه باشه و آیا راهی برای برگشتن رنگ مو به حالت عادی هستش یا خیر با تشکر این تار موها از خرداد سال پیش به وجود آمده . من 16 سال سن دارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا زمینه ارثی دارید. بعید است که رنگ مو بر گردد. [1401-07-11]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام میخواستم بدونم اگر منی داخل مقعد ریخته بشه با اینکه دختر پرده داره ممکن باعث بارداری بشه...؟ اگر منی داخل مقعد ریخته بشه چه مشگلی را برای دختر به بار میاره....؟ ممکنه در هنگام این کار به پرده آسیب برسه....؟ اگر منی وارد واژن بشه کی میشه متوجه شد دختر بارداره و چکونه میشه به صورت کلی از بارداریش جلوگیری کرد که به بکارتش آسیب نرسه....؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی سوال شما مشابه بسیاری از سوالهای قبلی است بارداری ربطی به بکارت ندارد روش اورزانس بهترین روش در شرایط پس از 72 ساعت اول پس از مقاربت مشکوک ست. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری مقعد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 19 ساله هستم پریودی منظم دارم 30 ام هر ماه پریود میشوم و 5روز طول میکشد روز آخر پریودم از عقب سکس داشتم شریک جنسیم آبش رو روی کمرم ریخت من نگران هستم که قطراتی از آبش روی آلت تناسلیم ریخته باشه و باردار شده باشم از استرس بالا میارم و سینم و التم درد خفیفی میگیره یعنی باردار شده ام؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی احتمال بارداری در صورت ریختن مایع منی روی ورودی واژن وجود دارد . در موارد دیگر مانند ریختن روی بخشهای غیر جنسی بارداری رخ نمی دهد. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. من دختری 4ماهه دارم که از بدو تولد دارای یک لکه قرمز تیره و بیضی شکل تقریبادو سه سانتی در بین دو ابرو (ناحیه گلابلا) بود. این لکه هنگم تولد بسیار پررنگ بود اما اکنون کمی کمرنگ شده اما بعضی اوقات دوباره تیره میشه. مثلا موقع دفع مدفوع یا گریه پررنگ و موقع خواب کمرنگه.سوال من اینه آیا امکان داره این لکه یک لکه شرابی باشه نه سالمون.اصلا لکه های شرابی هم تغییر رنگ دارند یا همیشه رنگ ثابتی دارند،چون من خیلی نگران بزرگتر شدن لکه به مرور زمان هستم.سوال بعدیم اینه که آیا میشه در یک سالگی از لیزر برای محو کامل اون استفاده کرد.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با این توصیفات این لک سالمون است و هر چه پیش رود کمرنگتر میشود به همین دلیل برای آن لیزر نمیکنند. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام بنده 26سالمه سه سال ازدواج کردم متاسفانه فکر کنم مشکل واژینیسموس دارم خیلی تلاش کردیم ولی موفق به رابطه کامل جنسی نشدیم آیا با وجود این مشکل میشه در ایام تخمکگذاری با ریختن منی در دهانه واژن باردار بشم الان 6ماهه که این کار رو انجام دادیم فقط پریودام هر ماه چند روز عقب میفته ولی باردار نشدم علتشو میتونه به دلیل وجود پرده باشه؟من دوست دارم زودتر باردار بشم فکر اینکه هنوز پرده دارم و نتونم باردار بشم خیلی از نظرروحی منو عذاب میده خواهش میکنم اگه امکانش هست زودتر راهنماییم کنید چون واقعا نمیدونم جواب سوالمو از کجا بگیرم .با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بارداری در مقاربت غیر دخولی نیز رخ می دهد و پرده بکارت مانعی برای بارداری نیست ولی بهتر است شما پیش از بارداری مشکل واژینیسموس را درمان کنید تا پس از بارداری دوباره مشکلی نداشته باشید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام تورو خدا کمکم کنید قراره چند وقت دیگه نامزد کنم رفتم معاینه بکارت دکتر بهم گفت ساعت 4 بکارتم پاره شده و پردم از نوع ارتجاعی هست و در اولین نزدیکی خونریزی نخواهم داشت ، من تا حالا هیچ رابطه جنسی نداشتم چند بار خود ارضایی کردم اما هیچ وقت دخولی نداشتم نمیدونم چه جوری پاره شده پزشک قانونی به من گواهی سلامت میده؟ تورو خدا کمکم کنید ممکنه نامزدم فکر کنه رابطه جنسی داشتم به خاطر آبروم میخوام نامزدی رو به هم بزنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که پرده ارتجاعی باشد در طی دخول پاره نمی شود. برای اینکه نتیجه معاینه را به دقت بیشتری دریافت کنید یک معاینه مجدد ضروری است. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید دیشب با نامزدم سکس داشتم و بکارتش رو برداشتم خونریزی بسیار زیادی داشت (البته روز قبلش دوره پریودیش تمام شده بود) و تا صبح هم چند قطره خون مشاهده کرد و هنوز ادامه دارد سوالام این است که: 1- آیا مقدار خونریزی تا این حد طبیعی است ؟ 2- آیا با ترشحات پیش آب منی احتمال بارداری وجود دارد ؟ ممنون میشم بطور کامل و با معرفی مرجع پاسخ من را بدهید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در برخی موارد خونریزی بیش از حد بکارت می تواند ناشی از پارگی بخشهای پایینی مانند فورشت است. در صورت نگرانی برای معاینه مراجعه کنید . در مورد بارداری با مایع پیش از منی بلی در برخی منابع وجود اسپرم در این مایع تاکید شده ولی احتمال ان بسیار اندک است.برای پیشگیری از یک روش مطمئن استفاده کنید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

زانو درد هنگام دویدن

درمان چسبندگی کانال نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی انواع تومورهای بدخیم پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراقبتهای بعد از بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فیزیوتراپی در درمان بیماری های ارتوپدی

آیا بوتاکس باعث سردرد میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عفونت قارچی پوست پا

دمودکس چیست و چگونه درمان میشود؟

اطلاعاتی درمورد انتقال خون (ترانسفوزیون درمانی)

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]