سوالات پزشکی :
سوال :

سلام من یک ماه پیش با نامزدم نزدیکی داشتم بعداز یک ساعت ۲تاقرص جلوگیری استفاده کردم و همون روز پریود شدم ایا امکان حاملگی وجود داره در ضمن هنوز پریود نشودم میحواستم بدونم بخاط استفاده از قرص یا حامله ام خیلی مهم و فوریه

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی این سوال در سایت بسیار پاسخ داده شده. خونریزی پس از مصرف قرصهای اورژانس معمولا یک هفته تا ده روز بعد رخ خواهد داد. احتمالا در موعد مقرر قرار بوده پریود شوید. در صورت پریود شدن بلافاصله امکان بارداری به حداقل می رسد. با این حال در صورت نگرانی می توانید آزمایش خون بدهید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر. من 25 سالم هست و تاحالا رابطه جنسی نداشتم تا یک ماه پیش با نامزدم رابطه جنسی بدون دخول انجام شد. اما من نگران از این هستم که اب منی وارد واژن من شده باشه. دو روز بعد از اون رابطه من پریود شدم اما الان در ماه جدید پریود من 4روز هست که عقب افتاده و در زمان خود پربود لخته های خونی خارج شد و دیگه به حالت اول برگشت.بدون دخول امکان بارداری وجود داره؟؟من از هیچ قرصی استفاده نکردم. میشه راهنماییم کنین. ممنون میشم زود پاسخ من رو بدید خیلی نگرانم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربرگرامی درصورت نگرانی آزمایش خون بارداری بدهید. امکان بارداری در این روش رابطه جنسی کم هست ولی بازهم امکان دارد. اما درصورتی که پریود شده باشید دیگر امکان بارداری منتفی است [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. خسته نباشید. قرص یاز علاوه بر جلوگیری از بارداری مورد مصرف دیگه ای هم داره. سپاسگزارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام در اختلالات هورمونی و خونریزیهای غیر طبیعی رحم هم به کار می رود. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام متأهل هستم و هفته پيش با همسرم ن ز د ي ك ي داشتم پس از ان چون مشكوك بودم ٤ عدد قرص ال دي و ١٢ ساعت بعد دوباره ٤ تاي ديگر خوردم پنج روز بعد دوباره با همسرم ن ز دي ك ي داشتم ايا دوباره بايد با روش اورژانسي قرص ال دي بخورم تا حامله نشم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام من خانم 29هستم. هفت ماه قبل یه بارداری داشتم که جنین رو در دوماهگی از دست دادم دکترم گفت به دلیل مشکلات خودجنینه ومشکلی نیست. الان دوماه فقط دو روز در هرماه اقدام به بارداری کردم ولی هنوز باردار نشدم علتش چیه؟با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی معمولا سقطهای زودرس با مشکلات کروموزومی ویا اختلالات مربو ط به کیفیت محصول حاملگی همراه است. فعلا تا شش ماه آینده در صورت مرتب بودن پریود و کافی بودن تعداد اسپرمها همسرتان اقدام برای بارداری را ادامه دهید در صورت عدم بارداری پیگیری و مراجعه به پزشکتان توصیه می شود. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری 25 ساله هستم و سالیان هست که مشکلم اینه که در برخورد اتفاقی نگاهم به چهره جنس مقابل اکر طرف از بد حادثه در نظرم جذاب به نظر برسه در یک لحظه مشخصات ظاهری اش در ذهن من ثبت و تا مدتها من را درگیر میکن به صورتی که زند گیم مختل شده . در ضمن من آدم چشم چران و هرزه ای نیستم و نگاهم به صورت اتفاقی ممکن است تلاقی کند .این مشکل باعث شد از دانشگاه سراسری هم انصراف بدهم.کمکم کنید و لطفا جواب را به ایمیلم بفرستید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی به نظر می رسد مشکل شما از درجاتی از وسواس ناشی می شود که بخوبی با دارو درمانی و رفتار درمانی قابل درمان است توصیه می کنم به یک روانپزشک ماهر و یک همکار روان شناس مراجعه کنیدو [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیوسواس لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.و خسته نباشید دکترمن تازگیا فهمیدم که کم.کاری تیرویید دارم هنوز درمان شروع نکردم ازاین نگرانم ک من دوروز فقط پریود میشم ولی سیکل قاعدگیم منظمه ایا نگران کننده اس؟ 23 سالمه و مجردم لطفا راهنماییم کنین باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی هر وقت درمان هیپوتیروییدی را شروع کرده و پیگیری کنید از مزایای درمان برخوردار می شوید [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیدرمان قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من با یک نفر رابطه جنسی بدون دخول در حد لاپایی داشتم و سر آلتم با مایعی که از اطراف واژن ایشان میومد تماس داشت چند روزی هستش که در انتهای میزراهم نوک آلتم سوزش دارم و گلودرد شدید به متخصص ارولوژ مراجعه کردم بهم آنتی بیوتیک تجویز کرد ولی در معاینه چیزی مشاهده نکرد آزمایش ادرار هم دادم چیزی نشون نداد ونرمال بود از سوزاک اچ آی وی و سیفلیس وحشت دارم آیا ممکنه با تماس با مایع واژن طرف مبتلا شده باشم؟ سوزشم علتش چیست؟ آیا نیاز به آزمایش هست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی بله با آزمایش خون می توان ابتلا به بسیاری از بیماریهای مقاربتی را بررسی کرد. به یک پزشک متخصص پوست ویا زنان، و یا عفونی مراجعه کنید. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دكتر خسته نباشيد لطفا اكه ميشه به من اطلاع بديد كه مدت درمان وازينيسم جقدر هست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی طول درمان به شرایط و شدت وضعیت واژینیسموس بستگی دارد اما در شش مرحله انجام می شود [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.خانمی 27 ساله هستم.از سن بلوغ ب علت مشکلات هورمونی الت تناسلیم تیره شده و تاکنون بسیار زیاد شده و داره به رانم میرسه!!! هرچه دکتر مراجعه میکنم میگن درمان نداره میشه راهنماییم کنید که ایا با لیزر کیوسوییچ درمان میشه؟ واینکه باید چکار کنم که زیادتر نشه؟ خواهشا کمک کنید چون زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده. مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید میدانم که لیزر موثر باشد. اگر حالت برجستگی مختصری هم داشته باشد با میکرو و درمان ضد لک بهبود دارد. اگر اصلا برجسته نیست با درمان ضد لک بهبود دارد. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن تیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر عزیز.. خسته نباشید.. بنده آقا هستم 30 سالمه .. روی صورتم قسمت چانه درماتیت سبوره دارم یکبار درمان شدم ولی دوباره بیماریم برگشته تا یک ذره ریشام بلند میشه پوسته پوسته میشه .... برای سرم از کتوکونازول هفته ای یکبار برای پیشگیری استفاده میکنم ... به نظر شما برای صورت چی میتونه خوب باشه که بشه برای همیشه استفاده کرد که پیشگیری بشه .. سپاسگذارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از لوسیون کلوتریمازول میتوانید استفاده نمایید ولی به نظر من باید به متخصص مراجعه نمایید و درمان خوراکی مصرف نمایید تا برای مدتی راحت باشید [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشيد جوش هام کمتر شدن اما جاى جوش ها در زير پوستم ب صورت لکه هاى قرمز باقى موندن ک صبحا ک از خواب بيدار ميشم معلوم نيستن ولى وقتى صبحا دير بلند ميشم يا صورتم قرمز ميشه يا الان ک ماه رمضونه روزه ميگيرم لکه ها کاملا واضح ميشن زدن ضدآفتاب ب صورت مداوم جوش هاروخوب ميکنه ميخاستم ببينم درسته؟زدن آبليمو دونه هاى قرمز زيرپوستوازبين ميبره يابدترميکنن؟زدن خميردندون روى جوش ها ضررى نداره؟واليبال وحجامت تاثيرى ب دونه هاى قرمز زيرپوست دارن؟زالوواسه پوست خوبه؟کجاوچجورى انجام ميشه؟قيمتش چقدره؟حجامت بهتره يازالو؟ويه سوال دگ مرکز حجامت خوب کجا هست ؟وقيمتش؟ممنون ميشم کمکم کنيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ضدآفتاب ب صورت مداوم جوش هاروخوب ميکنه ميخاستم ببينم درسته؟خیر زدن آبليمو دونه هاى قرمز زيرپوستوازبين ميبره يابدترميکنن؟ ممکن است بهتر کند زدن خميردندون روى جوش ها ضررى نداره؟ خیر واليبال وحجامت تاثيرى ب دونه هاى قرمز زيرپوست دارن؟ خیر زالوواسه پوست خوبه؟ خیر کجاوچجورى انجام ميشه؟قيمتش چقدره؟حجامت بهتره يازالو؟ويه سوال دگ مرکز حجامت خوب کجا هست ؟وقيمتش؟ اطلاعی ندارم [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من28سالمه باتوجه به اینکه 8بار لیزر فرکسل انجام دادم 1قسمت صورتم خیلی خوب شده ولی 1قسمت دیگه صورتم نه دکتر میگه چون اون قسمت صورت پوک شده خوب نمیشه نظر شما چیه من باید چه کاری انجام بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چیزی در پوست پوک نمیشود! احتمالا باندهای اتصالی این قسمت بیشر است که باید با روش دیگری مثل ساب سیژن یا ار اف درمان کنید [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیفرکسل سابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید دختری هستم که به دلیل استفاده از تیغ و ژیلت روی قسمت بالای ساعد هر دو دستم 2،3 درجه تیره تر از بقیه جاها شده لطفا راهنمایی کنید از چه کرمی استفاده کنم؟برای برطرف کردن تیرگی کشاله ران چه کرمی موثر است و پیشنهاد میکنید؟با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این تیرگی ها متفاوت است و باید معاینه شوید اگر تیر گی معمول باشد باید درمان ضد لک موضعی استفاده نمایید ولی اگر ماکولار امیلوییدوز باشد لازم است که درمان طولانی تر و جدی تری داشته باشید. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر خسته نباشید ، دوتا سوال داشتم از خدمتتون ، 1.پوست صورتم هم چربه هم خشک یعنی کنار بینیم و چانه ام چرب و بقیه صورتم خشک. لطفا یه ضد افتاب خوب با اثر طولانی مدت بهم معرفی کنید. 2. روی بینیم منافذ سیاه وجود داره و همینطور خیلی پوسته پوسته میشه این حالت پوسته شدن وسط پیشونیم هم وجود داره چه کار باید کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از معرفی مارک تجاری بر روی وبسایت معذورم ضد آفتاب شما باید حتما فاقد چربی باشد برای منافذ باید لایه بردار استفاده نمایید برای پوسته ها باید معاینه شوید [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نیاشید.من در قسمت ران پام رگه های سفید رنگ ایجاد شده که احساس میکنم زیادتر میشه.علت این رگه ها چیست؟وراه درمان آن چیست؟ تغببر وزن آنچنانی نداشتم.آیا زیاد ایستادن در آن تاثیری دارد؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا به دلیل چاق و لاغر شدن یا بارداری یا مصرف داروهای خاص است. ایستادن معمولا اثری ندارد [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیترک پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

کمرم جوش میزنه.سه سال راکوتان میخوردم خوب شدم ولی دوباره شروع شده .جای جوش قهوه ای هم دارم. دوباره باید راکوتان بخورم؟؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظرم با داروی موضعی بهبود دارید. برای جای جوشها هم ضد لک یا لیزر مفید است [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام . جناب دکتر گرامی در خصوص سوال قبلی در مورد پارگی ساعد ایا در فاصله روزهای کشیدن بخیه تا موعد نوبت اولیه ویزیت برای اسکار بخیه کرم یا پمادی که موثر باشد پیشنهاد می کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر قصد لیزر دارید از روز کشیدن بخیه شروع کنید. کرمهای ترمیم مفید هستند. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر من پارگی ساعد با شیشه داشتم که جراحی شد و بیش از 40 بخیه خورد . آیا بعد از کشیدن بخیه اسکار باید بلافاصله درمان شود یا نه من نگران جای زخم هستم چون پارگی زیادی و نافرمی در ساعدم ایجاد شده . تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله بهتر است از روز کشیدن بخیه لیزر شروع شود. [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من پاهای پرمو یی دارم از کجا می توان متوجه شد که این موها هورمونی هستند یا نه و حدود 2 سالی است که زیر چانه ام حدودا 10 تار موی ضخیم روییده است ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

موهای اندام ها معمولا هورمونی نیست ولی موی چانه هورمونی است البته ۱۰ تار مو اصلا دلیلی بر هورمونی بودن نیست [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

لیفت و جوانسازی سریع پوست در زمان باقی مانده به عید

برخی از روشهای درمانی ریزش مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دستورات پس از عمل بلفاروپلاستی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

ماینوکسیدیل چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان قطعی افتادگی صورت

علائم و درمان دردهای عروقی

عوارض تزریق ژل در دراز مدت