سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام من حدود نه ماه هست که دچار کمر درد و بی حسی در پای چپ هستم. الان بیشتر گودی کمرم سوزش دارم. ولی علایم دیسک را ندارم مثلا در حالت خواب پاهایم کامل بالا میاد. موقع ورزش و دویدن گاهی گودی کمرم بشدت داغ میشه. مشکلی بابت راه رفتن ندارم؛ ولی تمرکزم را بشدت به هم ریخته. دارو هم استفاده کردم. از همان اوایل هم ورزشهای متناسب را انجام میدم. لطفا راهنماییم کنید.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دارو ، فیزیوتراپی، نرمش و آب درمانی کمر درد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکترخسته نباشیدمن برادرم ۵سالشه تازه فهمیدیم که تو مغزش کیست آراکنویدداره گوش سمت راستش هم مشکل پیداکرده بایدچیکارکنیم لطفاخواهش میکنم راهنمایی کنیددارم دیونه میشم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام کیست های اراکنویید، کیست های خوش خیم داخل مغز هستند. اگر علامتی نداشته باشد و اندازه آن بزرگ نشود، معمولا احتیاج به درمان خاصی ممکن است نداشته باشد. در غیر اینصورت ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکیست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من ۱۸فرودین ۹۸عمل پلاسماانجام دادم بعدازدوهفته خیلی خوب شده بودم ودردخیلی کم داشتم یااصلانداشتم ولی ۴۳روزبعدازعمل دردشدیدی دارم طوری که سخت میتونم راه برم یا حرکتی بکنم روزقبلش هم خیلی روی پاایستادم ونشستم خواستم ببینم این درد طبیعیه یانیازبه معاینه دارم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام همانگونه قبل از عمل گفته شده و در مقالات سایت نیز موجود میباشد، مدت زمان لازم جهت مشخص شدن نتیجه گیری درمان دیسک بالیزر پلاسما سه ماه است. در این مدت درد ممکن است رفت و برگشتی باشد. اگر بیمار تا سه ماه هیچگونه نتیجه ای نگیرد ، ممکن است نیاز به عمل باز باشد.انشالله شما نتیجه لازم را می گیرید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من حدود ١٠سال است ا ز ناحيه دنباليچه گرفتار اسپاسم ميشدم كه با تزريق دارو يا قرص بعد از چند روز جواب ميگرفتم ولي از ٢٨اسفند ٩٧دچار همين مشگل شدم و پا چپم هم در گير شده ديسك بزرگي در قسمت نخاع ديده شده كه عصب سياتيكم و در گير كرده و تجويز عمل جراحي شدم لطفا با توجه به عكس راهنماييم كنين واهي جز عمل. دارم اكر نه اينكه امكان عمل بسته برام وجود داره يا نه ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بیرون زدگی دیسک l4l5 چپ درمان دیسک بیرون زده در مرحله اول استراحت دارو و اقدامات غیر جراحی نظیر فیزیوتراپی و آب درمانی است. اگر این درمان ها به مدت کافی جواب ندهد نیاز به جراحی است. در این حال بجای عمل باز با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من پسر ۲۸ ساله هستم تو دی ماه نود و هفت دچار پارگی دیسک ال ۴ و ال ۵ شدم با توجه به عکسایی که براتون میفرستم آیا امکانش هست که با لیزر درمان بشم.ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بله درمان دیسک بالیزر انجام میسود [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من خانمی 30 ساله هستم که بدون تصادف یا ضربه ای به گردن گفتن مهره ی سی 4 و 5 و 6 دیسک دارم . با فیزیوتراپی وضعیتم بهتر نشده و از درد شدید گردن و شانه کلافه هستم. می خواستم نظرتون رو درباره ی ام آر آی بنده بدونم که باید چیکار کنم که خوب بشم و آیا الان شامل موارد جراحی با لیزر محسوب میشم؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید معاینه و بررسی بیشتر شوید‌. اگر نیازی به عمل جراحی باشد با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من پسر ١٨ساله هستم ٢ماه پيش به روش جراحي بسته زيبايي كيست مويي عمل كردم امروز يك حالت تاول مانندي در قسمت بالآي عملم حس كردم كه درد نداشت وزيرش هم چيزي حس نكردم و بعد از مدتي مقداري خونابه أونز و از بين رفت ميخواستم بدونم عود كرده يا خير. ممنون

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما بطور معمول نشانه عود نیست . این ترشحات معمولا ناشی از تجمع مایع میان بافتی پس از عمل است ولی در صورتیکه بهبود بیش از یک ماه طول بکشد بررسی مجددد لازم است . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و ادب.دختری 28 ساله ام درهر دو سینه مخصوصا سینه چپ احساس توده کرده ام که دردناک نیز هستند.با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی نتیجه : وجود کیست در مناطقی از پستان راست که بزرگترین آن در ساعت 10 پستان به قطر 5.2 میلی متر و در سینه چپ نواحی کیستیک پراکنده که بزرگترین آن با نمای کمپلکس 8.5*3.4میلی متر در ساعت 1 در فاصله 2 سانتی متری از نیپل.دکتر به بنده گفتند که مشکلی وجود ندارد.می خواستم نظر جنابعالی رو در این باره بدونم.هفته ی گذشته ماموگرافی انجام دادم که سینه ی چپم هنوز بخاطر تحت فشار قرار گرفتن درد می کنه .ترشح زرد رنگ از هر دو سینه حین ماموگرافی داشتم.خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . لازم است معاینه نیز توسط پزشک شما انجام شود . در این موارد بطور معمول سه مرتبه سونوگرافی پستان با فواصل 6 ماه انجام میشود و بطور معمول مشکلی نیست . درد مختصر پس از ماموگرافی طبیعی است . ترشح از سینه در صورتیکه خونی نباشد ، ایرادی ندارد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید. پسری هستم سی و چهار ساله با قد 160 و وزن 55 با انجام اندوسکپی وعکس از معده متوجه فتق هیاتال شده ام1- آیا امکان بهبودی وجود دارد؟ 2- آیا داروی امپرازول20 که هر صبح و شب می شود در طولانی مدت ضرری دارد؟ 3- در دو قسمت یکی ناف و دیگری زیر جناغ سینه احساس تپش و درد دارم نشانه چیست؟ خواهش می کنم جواب سوالات مطرح شده رو اگر امکانش هست بدهید چون دیگر واقعا خسته شدم.باتشکر از زحمات شما

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- به طور خود به خود معمولا بهبود نمی یابد. امپرازل تا 5 سال ضرری ندارد. احساس این تپش در افراد لاغر طبیعی است. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید من 33سالمه اذر 93ماستکتومی کامل سینه راستم شدم تو ام ارای سینه چپ هم توده 9میلی نشون داد که نمونه برداری شدم و نشون داد اون هم پیش سرطانیه تحت نظر مرکز پستان هستم الان مشکلم سینه جراحی شده هست دستم درد شدید داره این درد از پایین دندم شروع شد کم کم به زیر بغلم زد الان هم کامل تا موچ دستم یه نوار درد هست نمیتونم دستم و بالا ببرم تو قسمت جراحی شده هم درد هایی دارم که حس سوزش داره امروز هم لمسی یه چیزی مثل توده پیدا کردم ولی نزدیک جای جراحی شده نیست به زیر بغلم نزدیکه من شیمی درمانی نشدم جواب ازمایش اسیب شناسی خوب بود دکتر خونم گفت احتیاجی نیست.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- این درد سینه با فیزیوتراپی یا ورزشهای سبک و با گذشت زمان کنترل می شود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام من خانمی 34ساله هستم قبل از عید مبتلا به آبسه پری آنال شدم و عمل کردم اما هنوز هم قسمت عمل ترشح داره دکتر ی که عمل کرده میگه طبیعیه ولی یه دکتر دیگه میگه تبدیل به فیستول شده به نظر شما باید چه کار کنم با تشکر

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- بعد از جراحی ابسه در نیمی از موارد فیستول تشکیل می شود و لازم است فیستول با عمل جراحی خارج شود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

پسر 30ساله هستم فیستول عمیق و پیچیده داشتم که مقعد رو از سه ناحیه درگیر کرده اقا احمدی جراحی کردن به علت احتمال بی اختیاری ستون گذاشتن و گفتن هر روز بکش.با تحمل درد نخ رو پاین میکشم ولی سه ماه هیچ پیشرفتی ندیدم. واسه عمل فیستول پیچیده غیر ستون راه دیگه هم هست یا ؟اخه دردش خیلی زیاده و از کار و زندگی موندم.شدیدا از قسمت باز شده ترشح بو دار خارج میشه. میشه راهنمایم کنی چیکار باید بکنم ؟ایا امکانش هست بدون عارضه وستون دوباره فیستول رو جراحی کنم؟ضمنا کلوسکوپی هستم کولیت دارم و از روده ام نمونه برداری کردن احتمالش هست فستولم به خاطر کولیت باشه و با دارو خوب شه و فستول خود به خود خوب بشه؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . آیا منظور از کولیت ، کولیت زخمی است ؟ در کولیت معمولی در موارد پیچیده بجز سِتُن راه دیگری وجود ندارد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید 24 سال دارم من حدود 1 سال و نیم قبل کولونوسکپی پیش فوق تخصص گوارش در بیمارستان لقمان انجام دادم . ایشون گفتند که هموروئید کوچک دارم. خیلی کوچک هستند و ترشحات بی رنگی داشتند و هنوز دارند. بالای هموروئید فیشر هست که گفتند بصورت ترک ترکی است و فقط پماد تریامسینولون 1 درصد برایم تجویز میکردند. علائم من خارش مقعد بود که گفتند بخاطر خشکی است و ترشحات بی رنگ هموروئیدها این وضعیتو 1 سال است که دارم اما جدیدا تکه های خیلی کوچک سفیدی از مقعدم خارج میشود و کم هستند اما قبلا نبودند. شکمم هم به خوبی کار میکنه و اصلا یبوست ندارم. آیا این تکه های سفید ممکنه نشانه ایی از عفونت فیشر باشد؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . خیر . علیرغم وجود زخم به دلیل خونرسانی قوی در ناحیه مقعد ، فیشر عفونت نمیکند حتی زخمهای باز این ناحیه نیز عفونت نمیکنند . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفیشر لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من فیبرو کیستیک سینه دارم و تحت نظر هستم تو سونو و ام آر آی 5 ماه پیش دو تا کیست 2.5 سانتی متری داشتم تو این 5 ماه رژیم غذایی بدون کافیین و نمک داشتم و ویتامین ای و گل مغربی مصرف کردم سونوی اخیر یکی از کیستها سایزش به 3.5 سانتی متر رسیده و یه توده خوش خیم 2 سانتی متری هم دارم اون یکی کیستم هم 2.9 سانتی متر هستش، دلیل رشد سریع کیستهام چی میتونه باشه؟ آیا بهتره جراحی کنم؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . کیست های سینه مثل کیست تخمدان نیستند که نیاز به درمان داشته باشند و هیچ نوع درمان دارویی ندارند و احتیاج به جراحی هم ندارند . داروهایی که نام بردید روی سایز کیست ها بی تاثیرند و گاهی برای درد سینه تجویز می شوند . کیستی شدن سینه بخی از روند معمول رشد سینه است . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیکیست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.آقای دکتر من سی و دو سال دارم.یکماه بود که زیر بغلم به سمت هر دو سینه درد داشتم.سونو دادم سینه هام کاملا طبیعی و بدون کیست بود.اما در آکزیلاری راست یک توده هیپواکو به مرکز اکوژن به ابعاد بیست وسه در نه میلیمتر دیده شد که مطرح کننده ی لنف نود ری اکتیو میباشد.در آگزیلاری چپ هم دو توده هیپواکو با مرکز اکوژن به ابعاد سی در هشت و دوازده در چهار میلیمتر دیده شده که مطرح کننده ی لنف نود ری اکتیومیباشد.توصیه کردن به پیگیری.آیا مورد خطرناکیه

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . بطور معمول خطرناک نیست ولی در صورت عدم بهبود ، لازم است نمونه گیری انجام شود . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام پسر17ساله هستم الان مدت3سال ویا کمتر هست که در قسمت بیضه من برامادگی یا چیزی که ورم کرده باشد وانگار داخلش مایع هست ایا فتق است یا خیر؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . اگر این تورم مربوط به خود بیضه است ، فتق نیست . با معاینه و سونوگرافی می توان تشخیص قطعی داد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیبیضه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقتتون بخير اقاي دكتر من حدود يك ساله هرني اينگويينال چپ عمل كردم و يخورده ديرتر خوب شدم الان يك ماهي ميشه ك گاهي اوقات در حالت عادي. قسمت سمت چپ مثانه پايين تر از جاي بخيه ها سوزش داره احساس می کنم یک مجرا یا رگ که به سمت بیضه چپ هستش سوزش داره و بیضه چپ از راست کوچکتر هستش اين سوزش هنگام ارضاشدن. هم حدود بيست ثانيه در همون قسمت رگ مياد سراغم. ميخاستم بپرسم. اين دليلش چيه؟ و ايا مشكلي برام نداره. و يا بر طرف ميشه؟ ممنونم از لطفتون متشکرم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . به طور معمول برطرف میشود و خطری ندارد . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیبیضه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 25 ساله و مجرد هستم. به تازگی توده ای در سینه راست خود احساس کردم که پس از مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی دکتر من رو به یک جراح عمومی برای تشخیص بهتر و احتمالا تخلیه کیست معرفی کرد. در نتیحه سونو این چنین آورده شده: پستان چپ :ضایعه کیست ساده به ابعاد 23در10 در ساعت 10 به فاصله 10 از نیپل و کلاستر کیست های میکرو به ابعاد 16در4.85 در ساعت 3تا4 به فاصله 3 سانت از نیپل و در پستان راست :ضایعه کیست 11 در ساعت 9تا10 به فاصله 9 از نیپل. آیا تخلیه لازمه و کیست ها نگران کننده هستند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . در کیست ساده پستان (مانند شما) و در سنین پایین (مثل شما) ، هیچگونه خطری وجود ندارد . گاهی مایع داخل کیست با سرنگ تخلیه می شود تا از نظر رنگ مایع کیست ارزیابی انجام شود . [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام بنده از دو ماه پیش دچار درد در پشت سمت چپ و دست چپ شدم ام ای ار تجویز کردن پزشک تشخیص دیسک گردن داد با وجود استفاده از گردن بند هنوز علایم درد دارم سوالم اینه که ایا بدون جراحی بهبود میشه یا خیر دوم شما چه دستوراتی می فرمائید. ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دیسک های بیرون زده گردنی در اکثر موارد با کرست گردنی، درمان های دارویی و فیزیوتراپی همراه با کشش گردن بهبودی می یابند. اگر بیمار با درمان های فوق و در مدت کافی بهبودی نیابد و یا علائم عصبی داشته باشد ممکن است نیازمند عمل جراحی باشد. تقریبا کلیه این موارد را میتوان با لیزر پلاسما درمان نمود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر . میخواستم بپرسم شما به عمل نوروپلاستی کودال با کاتتر راکس جهت رفع چسبندگی های ایجاد شده بعد از عمل جراحی باز دیسک کمر اعتقاد دارید؟ اگر جواب منفی است به نظر شما بهترین راه درمان دردهای سیاتیک ناشی از چسبندگی چیست؟ با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید دید این عمل را چه کسی با چه تجربه ای انجام میدهد.متاسفلته عرضه چسبندگی بعد از عمل جراحی باز دیسک ، عارضه بسیار وخیمی است که اکثر بیماران نتیجه مطلوبی از درمان آن نمیبرند. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی باز بیرون زدگی دیسک لینک مستقیم این سوال

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

تزریق ژل یا فیلر در کدام نواحی قابل انجام است؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی مناسب بعد از کرایولیپولیز

درمانهای غیر دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نکات مهم درباره راکوتان

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هفدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کف پای صاف در کودکان با چه عوارضی همراه است؟

دلایل ایجاد خطوط پیشانی و درمان آنها با تزریق فیلر

ابداع درمان جدید برای بیماری وزوز گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]