سوالات پزشکی :
سوال :

سلام آقای دکتز میشه بگید عوازض اسکلروتراپی چیه و چرا میگید خطرناکه؟و برای رگ زیر چشم لیزر موثر نیست؟سایت های خارجی نوشته بودن لیزر coolglide مخصوص رگ و vein یا spider veins هستند..جالبه که هیچ راهی نیست..

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسکلروتراپی ماده اسیدی است که باعث سوخته شده دیواره رگ میشود و رگ را میبندد. بدلیل نزدیکی این رگ به چشم اگر کمی از این ماده وارد رگهای چشم شود نتیجه معلوم است. اگر این رگها ظریف باشد با لیزر جواب میدهد. این که گفتم راهی نیست به این معنی است که راه کم خطری ندارد. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیاسکلروتراپی چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. پسر مجرد و 26 سالم. یک سال و نیم قرص فینپشیا و ماینوکسیدیل را برای ریزش هورمونی مصرف کردم و راضی بودم. 6 ماه قبل به پیشنهاد دکتر اورولوژی به دلیل انجام آزمایش اسپرم 3 ماه فینپشیا را قطع کردم و از کپسول آناکپس و ماینوکسیدیل استفاده کردم . پس از آن 3 ماه مصرف نکردن فینپشیا، الان سه ماه است که دوباره فینپشیا شروع کردم با ماینوکسیدیل (مثل قبل). ولی 2 هفته است که شاهد ریزش موهام هستم به خصوص در ناحیه فرق سر و کنار سر. البته بیشتر موقع حمام است.این ریزش به دلیل قطع دارو بوده است؟ اگر به خاطر قطع دارو است چه مدت این ریزش ادامه دارد؟ دارویی هست جلوی این ریزش گرفته شود؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است معمولا یکی دو ماه اگر فقط در حمام است اهمیت زیادی ندارد به درمان ادامه بدهید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر پسری هستم 24ساله که موی خیلی چربی دارم و کمی هم ریزش دارد باید چه دارو یا شامپویی مصرف کنم ممنون میشم اگه جواب بدهید با تشکرو احترام.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شامپوی موی چرب و حمام روزانه مفید است [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام،پسرى 22ساله هستم دو دوره زير نظر پزشک آکوتان مصرف کردم که جوشام کاملا ناپديد شدن ولى الان دوباره صورتم داره چرب ميشه که دکتر بهم محلول کليندامايسين تجويز کرد ولى از وقتى ازش استفاده ميکنم جاى جوشام بصورت لک قهوى بزرگ ميمونه ميخاستم زحمت بکشيد واسم يه داروى ترکيبى تجويز کنيد که چربى پوستمو کنترل کنه و باعث لک هم نشده خيلى خيلى ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چربی پوست را باید با شستشوی ملایم و مکرر درمان کرد یا برای درمان آر اف شاید مناسب باشد [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقتتون بخیر اقای دکتر چندوقتیه تحت استرس زیادیم از همون موقع جوشهای زیادی توی صورت درمیاد و پوستم خیلی حساس شده و بعد از اصلاح خیلی ملتهب میشه و جوش میزنه تشخیص شما چیه؟ چیکار کنم واسه درمان با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید بعد از اصلاح از محلول آنتی بیوتیکی استفاده نمایید. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت شما من پسر 16 ساله هستم كه روي صورتم خيلي خال هاي سطحي ريز دارم اين خال ها نزديك به 30 تا هستند وچهره ي من را زشت كرده است ميخواستم بدونم كه آيا ميشود اين خال هاي ريز را به صورت طبيعي بردارم اگه ميشه خواهش ميكنم جوابم رو بدهيدچون چهره ي من را زيادي زشت كرده است ولي اگر امكان ندارد لطفا راه هاي درمان آن وهزينه آن را بگويد راستي اين خال ها بيش از 3 سال بر صورتم است با تشكر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر طبیعی منظور با دارو است خیر باید لیزر یا آر اف یا کوتر انجام شود [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشیدمن خانمی26ساله هستم بامشکل شدیدریزش مودوسال پیش زایمان ومشکلات روحی شدیدهم داشتم درشهرستان به دکترمراجعه کردم جواب آزمایشم همه چی خوب بودفقط تستسترون نرمالش برای من نوشته بودبایدحداکثر73/.یعنی بین(50/.تا73/.) باشه ولی برامن 75/.بوددکترم چیزی نگفت فقط برام ماینوکسیدیل وسرم فیتونوشت ومن میخواستم بدونم آیاریزش موی من هورمونیه هورمونی یعنی ارثیه؟کاریش نمیشه کرد؟چون تستسترونم بالاس یعنی من ریزش موی ارثی دارم؟البته همه جای موهام کم شده حتی پشت سرم وموهام خیلی نازک شده اگه ماینوکسیدیلوقطع کنم دوباره ریزش برمیگرده چون میگن اگه ارثی باشه نبایدقطع کنم حالامن ازکجابفهمم ارثیه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ارثی بودن را پزشک از الگوی ریزش متوجه میشود و وجود زمینه ارثی در شما. در خانمها ریزش موی ارثی اغلب با اختلال هورمونی همراه است.به نظر من به مینوکسیدیل زیر نظر پزشکتان ادامه دهید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام، اقای دکتر به مدت دو ماه است در ناحیه ی دست و پا و صورت دچار خارش هستم. بدون هیچ علامتی تنها وقتی بدنم را می خارانم جایش قرمز می شود بارهابه پزشک متخصص مراجعه کردم قرص ضدحساسیت و مدام هم از لوسیون های بدن استفاده میکنم.مای ، هیدرو درم و کیو وی استفاده کرده ام. ازمایش هم داده ام وهیچ مشکلی جز کمبود شدید ویتامین دی نداشتم که البته امپول و قرصش را دارم مصرف میکنم. در ضمن در برابر باد صورتم به شدت سرخ می شود بخصوص وقتی بعد از بیرون رفتن صورتم را میشویم ومدتی است ریزش شدید مو هم پیدا کرده ام چند روزی خارشم ساکت و دوباره شروع میشود گونه هایم هم هنوز سرخ می شودلطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

گاهی اوقات حساسیت های موقتی برای هر فردی پیش میآید که مدتی خارش دارد. بهتر است که قرص ضد حساسیت را به طور مداوم و با دوز بالاتر زیر نظر پزشکتان مصرف نمایید پس از مدتی بهبود خواهید داشت [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشین اقای دکتر زنی هستم38ساله که مویرگ های تمام پشت پام مشخص اند وگاهی درد دارد دکتررفتم ولی جوابی نگرفتم ومیگن واریس نیست راه حلش چیه؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

راه حل دقیق به احتمال زیاد اسکلروتراپی است یعنی باید ماده اسکلروزان دقیقا داخل رگها تزریق شود. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر شوشتری .بنده پسری 30ساله میباشم که از چند هفته پیش روی پوست بدنم التهابات قرمز رنگ گرد که دایره مانند بوده و در وسطشان شوره پوست دیده میشه باکمی تحقیق توی اینترنت فهمیدم که قارچ هست و درحال زیاد شدن میباشن. لطفن دارویی اگر هست چه خوراکی چه موضعی معرفی کنید باتشکر از زحمات شما؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من تشخیصی ندارم ولی شاید مصرف شامپو کتوکونازول برروی این ضایعات بهبود بدهد [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

درود. من مردي 40 ساله هستم يكماه پيش مسافرتي به شمال داشتم هوا بشدت گرم و شرجي بود همونجا من دچار سوزش و ترك ترك شدن و التهاب زبان شدم همچنين نوك آلت تناسليم هم دچار خارش و دانه هائي بنفش رنگ و ملتهب شد به پزشك مراجعه كردم كپسول آنتي بيوتيك و آمپول بتامتازون را محلول در شربت ديفن هيدرامين تجويز كردند براي قرقره كردن و آمپول بتامتازون هم تزريق كردم زبانم بهتر شد ولي آلت تناسليم همچنان ملتهبه لطفا راهنمائي كنيد با تشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر دانه های آلت بنفش است احتمالا به لیکن پلان مبتلا شده اید که باید درمان طولانی داشته باشید ولی نگران نباشید خوب میشوید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وققتون بخیردررابطه باrf فرمودید برای افتادگی پوست خوبه..اقای دکتر من 23 ساله و دخترهستم..افتادگی صورتم مثل پوست افراد مسن مشهود نیس..عضلات گونم بخاطرافزایش و کاهش وزن شل وصاف شده راهی که این افتادگی سفت و به سمت بالامتمایل بشه هست؟منظورم بهترین راهش چیه؟ مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه همین آر اف است ولی تاثیری که شما میبینید بیشتر درونی است تا ظاهری. افراد مسن چون چروکهایشان هم برطرف میشود بهبود ظاهری زیادی دارند ولی شما فقط پوستتان سفت میشود. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام،مرد29 ساله ام،با توجه به اینکه ریزش مو دارم و قرص فیناستراید 5 مصرف میکنم و همچنین چون قصد بچه دار شدن دارم و باتوجه به گزارشات جدید راجع به این قرص؟! 1-آیا با ادامه مصرف این قرص و بچه دار شدن حین مصرف آن،عوارض به بچه منتقل خواهد شد؟ 2- آیا فیناستراید قرص جایگزینی دارد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است یکماه قبل از اقدام قطع شود. جایگزین دقیق خیر [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. پیشنهاد شما برای تعریق زیر بغل چیه؟ مناسب بودن هزینه هم اهمیت داره. ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اول محلول ضد تعریق هر شب زیر بغل دوم تزریق بوتاکس سوم آر اف [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر واعظ من حدود 2سال قبل مصرف ماینوکسیدیل 5mgدر (پروپیلن) را استفاده کردم(هر 12 ساعت 2بار)اونموقع تازه دانش آموخته شده بودم و مشکلی نداشتم.حدود 8ماه پیش در شرکت پارچین وارد شدم.و با توجه به حساس بودن شغلم به مدت 8ماه است روزی یکبار استفاده میکنم.روز های اول که استفاده کردم حراست فکر میکرد من تافت یا اسپری استفاده میکنم الان روزی یک بار(شبها 5ساعت قبل خواب)مصرف میکنم.خواستم بدونم آیا مشکلی پیش نمی آید؟اگرر میتوانستم دوبار رو میزدم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول یک بار هم موثر است. ممکن است یک ریزش ابتدایی داشته باشید ولی ادامه بدهید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ببخشيد من ٢ سوال دارم ١من ازز٣ ماه پيش وقتي حمام ميرفتم تنم كهير ميزد، يا وقتي كه عرق ميكردم تنم كهير ميزد، بعدش هم يه غربي خوردم كه عوارض اصليش راش و كهير بود بعد ٢ هفته خوب شدم الان قرص استومينوفن كديين خوردم ٢تا٣ روز بعدش دوباره كهير و راش دارم بعد خوردن هيدروكسيزين كمي بهتر ميشه ولي رفع نميشه، كهير چند درصد براي حساسيته ؟ممنون ميشم كمكم كنيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کدیین محرک کهیر است. باید از مصرف تمام داروها یا غذاهایی که محرک کهیر است پرهیز کنید. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری هستم 26 ساله و دچار ریزش مو شده ام و به تازگی شروع به مصرف قرص فیناستراید 1 و قطره ی ماینوکسیدل 5 کرده ام. 4 سوال دارم 1-آیا این دو دارو تاثیرات منفی شدیدی برای بچه دار شدن در پی دارد؟و چه مدت قبل از لقاح مصرف دارو باید قطع شود؟ 2-آیا این 2 دارو موجب زود انزالی میگردد و اگر جواب مثبت است اثر آن دائمی است؟ 3-قطع مصرف این 2 دارو چه عوارضی در پی دارد؟ 4-شما استفاده از چه شامپویی را پیشنهاد می کنید؟ دعا تشکر فراوان از شما به سبب کار خیر شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1-آیا این دو دارو تاثیرات منفی شدیدی برای بچه دار شدن در پی دارد؟ فقط فیناستراید و چه مدت قبل از لقاح مصرف دارو باید قطع شود؟ یک ماه 2-آیا این 2 دارو موجب زود انزالی میگردد و اگر جواب مثبت است اثر آن دائمی است؟ خیر خیر 3-قطع مصرف این 2 دارو چه عوارضی در پی دارد؟ بازگشت ریزش موها [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام در اردیبهشت ماه 93 با آتش بازو، پشت و کتفم سوخت (درجه 2 و 3 سوختگی)ک بعد از حدود دو ماه درمان مجبور به عمل پیوند پوست برای قسمت پشت بازوم شدم. هنوز پوستم سوزش و خارش داره برای ترمیم بهتر پوست از چه پماد و دارویی برای درمان بهتر استفاده کنم. و شنا در آب دریا برام خوبه یا که نه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر هنوز سوزش و خارش دارد شاید یک مرطوب کننده یا یک کورتون ضعیف مناسب باشد. آب دریا اثری ندارد. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید خدمت شما پزشک گرامی پوست کلوئید ساز دارم بعد عمل جراحی جای بخیه گوشت بدی آورده . باید چه کار کنم؟ در مقعد هم به دلیل یک بار یبوست خیلی شدید و زخم و خونریزی گوشت اضافه تولید شده. چندین سال هست که موهای زائد رو لیزر میکنم کم شده اما سالی یکی دوبار تکرار میکنم ممکنه راهنمائی بفرمائید ایا دارو یا درمانی هست که قطعا از بین ببره این موها رو خیلی ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فقط باید از جراحی پرهیز کنید باید لیزر را به همان روش ادامه دهید به مقاله کلویید مراجعه نمایید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید. آقای دکتر ابروهاممخصوصا زیر چشمم به علت مصرف ماینوکسیدیل دو درصد متورم شده. یک ماهی بود که مصرف میکردم الان 3روز میشه که قطع کردم .لی هنوز بهتر نشده...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید باز هم صبر کنید تا کامل برطرف شود از لوسیون بتامتازون هم میتوانید استفاده نمایید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

جراحی افزایش سایز پستان

کاشت مو به روش FIT

آیا تیغ زدن موی سر باعث پرپشت شدن آن میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

شکستگی آلت تناسلی مردان ( تجربیات جالب )

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

موخوره؛ یکی از شایع ترین اختلالات مو

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

موارد قابل تشخیص توسط OPG دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان پوست خشک

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تأثیرات و موارد مصرف پردنیزولون

علائم اختلال صوتی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]