سوالات پزشکی :
سوال :

سلام.آقای دکتر صورت من حساس است و زود سرخ میشه حتی با دست کشیدن و شستوشو و هنگام خندیدن یا استرس کل صورتم قرمز میشه و حتی به رنگ کبودی میرسه. از کودکی اینجور بوده و حالا که ۲۴ سال سن دارم حساستر حساستر شده به شکلی که از لحاظ رفتار اجتماعی دچار مشکل شدهام. دلیل و طریقه درمانش چیه؟ متشکرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان این حالت مشکل است ابتدا درمانهای موضعی بعد خوارکی بعد هم لیزر باید استفاده شود تا نتیجه مشخص شود [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و وقت بخیر خانمی32 ساله هستم والان حدود 2 ماهه ریزش شدید مو دارم وکمخونی اهن هنوز هم به پزشک مراجعه نکردم ایا راهکاری به من میدهید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حتما باید کم خونی برطرف شود چون به احتمال زیاد ریزش مو مربوط به همین مشکل است. در صورت عدم بهبود بعد ۳ ماه به پزشک مراجعه نمایید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر جان برای این خال های سطحی و کوچولو که معمولا باrf برمیدارن جایگزینه دیگیه ای هست؟ مثلا لایه برداری کرمی چیزی؟ آخهاز rf اصن خوشم نیود جاش میمونه و... اگه هست بگید چی بزنم چند روز؟ ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه کرم و شبیه آن موثر نیست. باید حتما توسط روشی مثل لیزر یا آر اف برداشته شود. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من پسری ۲۷ ساله ام از دوران بلوغ جوش میزنم هر وقت از قرص های آنتی بیوتیک استفاده میکنم جوشام بهتر میشه و خیلی کم جوش میزنم ولی به محض قطع کردن دوباره جوش میزنم . مشکل کبد چرب و …. ندارم . نکته جالبی که متوجه شدم وقتی قرص انتی بیوتیک میخورم و همزمان داروهای گیاهی مثل شاتره داروی لیور گل که واسه پاکسازی کبده استفاده میکنم باعث جوش زدنم میشه یعنی اثر داروی انتی بیوتیک از داخل کبد از بین میبره !!! فکنم من برعکس از پاکی بیش از حد کبدم جوش میزنم و عامل جوش چیزی مثل باکتری میکروب و… داخل بدن یا پوستمه نمیدونم مشکل از کجاست آخه چرا انتی بیوتیک میخوری جوش نمیزنی ؟ بجاش از چی میشه استفاده کرد ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا باید از درمانهایی مثل راکوتان استفادهنمایید تا اثر طولانی تری داشته باشند. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من پسری هستم 19 ساله.حدود4 ساله من صورتم جوش میزنه و تا حالا هم که تمومی نداشته از کلی صایون و پماد های خارجی هم استفاده کردم که هیچ اثر مثبتی برام نداشت.تا این که رفتم پیش متخصص ایشون هم گفتن چیزی نیست خوب میشه و با دادن دو بسته آزیترومایسین و پماد بنزویل پروکساید کفایت کردن منم استفاده کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم لطفا کمکم کنید دارم دیونه میشم.باسپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان جوش صورت باید الزاما طولانی و پیوسته باشد تا نتیجه بگیرید. صابون هم اثری ندارد بهتر است که به پزشکتان مراجعه نموده و به درمان ادامه دهید. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر. من چند ماه قبل ریزش شدید مو پیدا کرده بودم و رفتم دکتر محلول ماینوکسیدیل تجویز کردن. الآن ریزش موهام کمی بهتر شده ولی بعضی از وقت ها پوست سرم میخاره و میسوزه و تازگی ها هم پوست سرم شوره میزنه. خواستم سؤال کنم ممکنه ماینوکسیدیل باعث خارش و سوزش بشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله همه علایم مربوط به ماینوکسیدیل است [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ببخشید جای زخم هایم ک بر اثر سوختگی ترمیم میشه الان چند روزی هست بخاطر رفت و آمدی ک زیر آفتاب دارم برآمده شده ان آیا احتمال دارد ک این برآمدگی ها همان گوشت اضافه بعد از سوختگی شوند ک بوجود میان؟ برای درمان باید چکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کمی برآمدگی مشکلی ندارد باید زیر نظر پزشک کرمهای ضد کلویید مصرف نمایید تا گوشت اضافه نشود [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام،30 سال دارم ،شش ماه پیش موهای صورتم در دو طرف چانه ریخته،به پزشک متخصص مراجعه کردم برام چهارتا آمپول دپو مدرول به همراه دو تا پماد کلو بتازول و دکسپانتول 5 درصد تجویز کرد ،و هر پانزده روز یکی از آمپول ها رابرام تزریق کرد و گفت بعد از یکماه مجددآ بیا ببینم و مجددآ رفتم برام قرص slan plus نوشت و گفت یکماه دیگه بیا ،رفتم و برام ژل روبینفان با قرص slen plus نوشت و گفت یکماه دیگه بیا ،حالا بعد از مدتی موهای ریز کرکی در اومده ولی از فاصله دورتر کسی به صورتم نگاه کنه متوجه میشه که موهام ریخته ،lمیتونید راهنمایم کنید لطفآ،در ضمن من موهای سرم از بچگی سفید شده و موهای صورتم هم بعضی جاها سفید هستش

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکلی نیست بعد از مدتی این موها ضخیم میشوند. به درمان ادامه بدهید [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من پسری 21 ساله هستم مشکل ریزش مو دارم آیا ممکنه به علت کمبود ویتامین باشد اگر هست چه نوع ویتامینی چون من مشکل کم خونی دارم و بعضی اوقات سر گیجه و سیاهی رفتن چشم دارم؟ آیا کمبود ویتامین به ممکنه یکی از علل ریزد مو باشد.در ضمن ریش صورتم نیز کم پشت میباشد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کم خونی فقر آهن دارید آن را درمان کنید ویتامینها نقش کمتری دارند [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.من23سالمه.3ساله ریزش مو دارم.و هنوز ریش و سبیل ندارم.مشکل هورمونی ندارم از ماینوکسیدیل 5 هم برای سر هم برای صورت استفاده میکنم.میخواستم بدونم اگه از فیناستراید استفاده کنم از رشد ریش و سبیلم جلوگیری نمیکنه. ریزش شدید مو دارم چه دارویی مصرف کنم.لطفا کمکم کنید.با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است بهتر است همان مینوکسیدیل را ادامه بدهید [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من ۱۷ سالمه و الان ۲ ساله ک لک و پیس دارم لکهای روی بدن و صورتم خیلی زیاد شده درمان با پمادم تاثیری نداشت بین انتخاب لیزر و روشی ک باعث میشه کل پوستم سفید بشه موندم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید کدوم یکی بهتره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر وسعت سفیدی خیلی زیاد است بهتر است سفید کنید ولی اگر غالب نیست بهتر است که اشعه درمانی انجام دهید [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سری 18 ساله هستم و تو چهار سال اخیر که در دوران بلوغ بودم ابرو هام که همرنگ موهام یعنی قهوه ای بودن مشکی شده،پرپشت شدن و حالت پیوسته پیدا کردن.میخوام که حالت پیوستش رو از بین ببرم به طور کاملا طبیعی که مانند قبل بشه و رشد ابرو هم کمتر بشه (تار مو ها ضخیم و بلند هستند).به نظر شما بهترین راه برای این کار چیه؟ لیزر درمانی تا چه حدی مفیده؟برای کاهش رشد میشه از کرم های کاهنده مانند نلادپیل استفاده کرد؟لطفا راهنماییم کنید چون علاوه بر این بینیم هم حالت گوشتی و پف پیدا کرده و این دو قسمت از صورتم ترکیب بسیار بدی ایجاد کردن که این موضوع آزارم میده و میخوام به صورت حرفه ای و درست از نظر پزشکی عمل کنم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای از بین بردن حالت پیوسته لیزر مفید است ولی برای کم پشت کردن راهی ندارد و بهتر است که منظم کوتاه شود.نلا دپیل موبر است. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید. پسری هستم 24 ساله چند سال پیش به علت مسابقات کشتی صورتم به تشک کشتی کشیده شد و یک حالت قرمزی در ناحیه بینیم ایجاد شده و از آنجایی که پوست صورتم سفیده رد آن هنوز بر روی صورتم مانده و از هر کرم لایه برداری استفاده کرده ام ولی بهبود حاصل نشده لطفا مرا در این راستا راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی دارد اگر باقیمانده تیره رنگ است کرم ضد لک موثر است شاید هم لیزر مفید باشد. ولی اگر خراش باقی مانده فقط لیزر موثر است [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

مرد 29 ساله متاهل,چند سالیست که بدلیل استرس سرترالین و کلونازپام(جدیدا زاناکس) مصرف میکنم,بدلیل ریزش مو که 6 ماهه در تمام نقاط سر داشتم داروهای اناکاپس+ فیناستراید5+ویتامین d3+زینک پلاس+محلول ادونس بیو کلین تجویز کردند و از 10 روز پیش شروع به مصرف کردم تا دیروز که فهمیدم همسرم 4هفته بارداره ,با حساسیتهای که راجع به فیناستراید وجود داره؟! و اینکه قطعا با همسرم نزدیکی خواهم داشت. 1-ایا هیچ قرصی رو(یا حداقل فیناستراید )رو نباید تا سه ماهگی جنین مصرف کنم؟ 2-آیامصرف همه قرص ها با روشهای جلوگیری آسیبی به جنین نمیزنه؟! خواهشمندم راجع به نحوه مصرف یا جایگزینی دارو در دوران بارداری همسرم توضیح بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتیکه از کاندوم استفاده کنید میتوانید فیناستراید را ادامه بدهید. اگر میخواهید دارویی قطع کنید فقط فیناستراید را مصرف نکنید. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ایا اگر بین جلسات لیزر درمانی ( جهت درمان اسکار ) فاصله بیفتد تاثیر آن از بین خواهد رفت؟ حداکثر فاصله مجاز بین دو مرتبه چقدر می باشد.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر بستگی به نوع لیزر است ولی تا ۳ ماه هم اشکالی ندارد. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشيد من مي خوام براي روشن تر شدن پوست صورتم (سبزه)و درمان پوسته پوسته شدن دستهام و ريزش مو و تيره گي زير بغل و كشاله ران مزاحم بشم مي شه بگين من بيام جواب مي گيرم يا نه بعد هزينه درمان تقريبا چند مي شه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر صورت شما سبزه است فقط یک پرده روشن تر میشود ولی شفاف کردن صورت در چهره شما بسیار موثر است که انجام پذیر است. پوسته دستها درمان دارویی دارد ریزش مو و تیرگی باید حتما علتش مشخص شود براساس آن میزان پاسخ به درمان مشخص میشود [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من پسری 25 ساله هستتم که ابروهای پیوسته دارم و این به شدت روی صورت من تاثیر زشتی گذاشته میخواستم بدونم آیا راحی هست که برای همیشه از شرشون خلاص شد؟ و اگر هست هزینه وعوارش چیه؟با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با لیزر مو میتوان بخش به هم پیوسته را از بین برد حدود ۶ جلسه درمانی لازم است [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من 27 سال دارم و متاهل هستم و نزدیک یک ماه هست که فرص finpecia میخورم، میخواستم بدونم این قرص روی قاعدگی هم تاثیر داره چون پریودم عقب افتاده و رابطه پر خطر هم نداشتم،و اینکه اگر الان خوردن قرص قطع کنم چند ماه بعد میتونم اقدام به بارداری بکنم؟عوارض قرص خیلی نگرانم کرده ممنون از راهنمایی تون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله روی زمان پریود موثر است معمولا یک ماه قطع این دارو کافی است اگر مجرد هستید مشکلی ندارد [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من خییلی کم جنب میشم و هر چن روز بعد از ادرار ابی شبیه اب منی خارج میشه منم به اجبار استمنا میکنم مشکل چیه؟ چرا ایجور میشم؟ البته قبلا زیاد استمنا میکردم با تشکر

دکتر پیمان صالحی :

با درود در برخی موارد اگر در دراز مدت انزال نداشته باشید منی یا درخواب یا در طول روز همراه ادرار دفع میشود. نگران نباشید. [1401-06-28]

پاسخ سوال پزشکیمنی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من ورزشکار هستم و ساکن تهران. در ورزش آسیب دیدم. لطفا بفرمایید امکان عمل با لیزر وجود دارد یا خیر؟ اصلا عمل لازم است؟ آیا با بیمه مکمل پارسیان قرارداد دارید؟ و هزینه عمل چقدر است؟ آیا بعد از عمل امکان بازگشت به تهران وجود دارد؟ در ضمن در وضعیت خوابیده مشکلی ندارم. وقتی بلند می شوم درد در کمرم وجود دارد و به پای چپ منتقل می شود. پای من سر نمی شود. انگشت پا ضعیف نشده ولیکن ردی پاشنه چپ کاملا نمی توانم بایستم. ولی روی پنجه مشکلی ندارم. با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام درمان شما در مرحله اول استراحت ، دارو، فیزیوتراپی و آب درمانی است.اگر از این روش ها نتیجه نگیرید با لیزر پلاسما قابل درمان هستید . در صورت لزوم باید ویزیت شوید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

نقش ماسك هاي طبيعي در درمان عوارض پوستي

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

بهترین درمان روزاسه

هایفو و تزریق ژل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تجربه کمترین عوارض در جراحی افتادگی پلک

آشنایی مختصر با رادیوگرافی قفسه سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تست عملکرد غیر طبیعی کبد با سونوگرافی

چه زمانی برای ماموگرافی مناسب است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ایا تفاوت پستان چپ و راست در زنان نگران کننده است؟

تاثیر میکرودرم ابریژن بر پوست