سوالات پزشکی :
سوال :

سلام. به غیراز تزریق چربی به زیر بوست ایا می توان با مصرف بعضی غذاها صورت تبل وچاق شود؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با تغذیه وزن کلی در کل نواحی بدن افزایش میابد و تغذیه ای که تنها باعث چاق شدن صورت شود وجود ندارد. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام .ممنون که وقت گذاشتید و به سوال ها جواب میدید.آقای دکتر در مورد پسرم که گفتم زاله و 6 ماه داره آیا الان به این سن که میخوام ببرم بیرون کرم زینک استفاده کنم ...اشکال نداره ؟؟؟؟کرم ضد آفتاب خاصی برای کودکان هست که بهم معرفی کنید ...ممنون از راهنمایتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تا یک سالگی از زینک اکساید و پوششهای فیزیکی و پس از آن از کرم ضد آفتاب مخصوص کودکان استفاده کنید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر مادر من بعداز خوردن غذا مخصوصا صبحانه اگه تحرک داشته باشه بدنش کهیرهای قرمز باخارش میزنه معمولا بیشتر اوقات بعد ازخوردن غذا اینجوری میشن بنظر شما این چه مشکلیه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

توصیفات شما منطبق با تشخیص نوعی از کهیر بنام کهیر کلینرژیک است [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکهیر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر چند ماه پیش بالای بازوی دست چپم با زغال سوخت و جایش خوب نمی شود، چگونه می توانم اثر آنرا از بین ببرم ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگر فقط به صورت لکه پوستی است به مرور معمولا از بین میرود و میتوان از ترکیبات ضد لک هم استفاده نمود . اگر زغال به صورت تاتو داخل پوست مونده میتوان لیزر کیوسوئیچ انجام داد. و اگر اسکار است از درمانهای دارویی یا لیزر co2 فرکشنال استفاده میشه. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشد من یه سوال دارم که شاید خیلی مسخره به نظر برسه ولی برای من شده عذاب من یه دختر 29 ساله هستم که روی رانم و باسنم خیلی پر مو هستش نمیدونم چکار کنم روی رانم رو میتونم با موبرها بردارم ولی حساسیت دارم موهای روی باسنمو چکار کنم چجوری بردارم با توجه به اینکه خیلی حساسیت دارم به موبرها

دکتر جمال الدین حسن زاده :

موبرها، اصلاح با تیغ ، بند انداحتن ، دستگاههای موکن جز روشهای موقت اصلاح مو هستند . که ابا هر کدام راحت ترید میتوانید استفاده کنید و در نهایت میتوانید از لیزر موهای زائد به منظور حذف دایم موها استفاده نمایید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید دختری 22 ساله هستم که پوست صورتم شدیدا چرب است بطوریکه 1 ساعت پس شتستشو با صابون دوباره چرب شده و پوستم براق میشود. لطفا یک صابون خوب که چربی صورتم را کنترل کند معرفی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام صابونها روی ترشح چربی تاثیری ندارند و فقط آنرا پاک میکنند لطفا به مقاله پوست چرب در سایت مراجعه فرمایید [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلا اقای دکتر من به خاطر استفاده از اپی لی دی پوست دست و پام چند درجه تیره شده و لک افتاده وجای تمام موهایی که کنده شده به صورت روزنه هایی سفید به اندازه ته سوزن افتاده برای از بین بردن این حالت میشه یه کرم یا پماد ازبین برنده لک یا لایه برداری که فاقد هیدروکینیون باشه معرفی کنید؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بهترین کار لیزر موهای زائد ست ولی میتونید کرم AHA ده درصد استفاده کنید [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من دختری 28ساله هستم از استان سیتان بلوچستان خیلی وقته صورتم جوش می زنه جای جوش لک قهوه ای می مونه پوستم سبزه هست حدود یک ماه میشه از صابون ان جی استفاه می کنم تقریبا راضی هستم پوستم خشکه اگه میشه راهنمایی کنید از چه کرمی برا رفع لک صورتم استفاده کنم با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

معمولا برای درمان لک جوش علاوه بر درمانآکنه از ترکیبات لایه بردار و ضد لک استفاده میشود. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقاي دكتر خسته نباشيد ممنون از پاسخگويي شما از مطالب سايت بسيار بهره بردم فقط راجع به خشكي و ترك لب فرموديد از وازلين يا پماد آد استفاده كنيم ولي از اينها استفاده كردم كنار لبم حالت سفيدك شد ولي پماد زينك اكسايد نمي دونم چيه ؟بوم لب QV يا دكتر ژيلا چطور خوب است؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

پماد زینک اکساید برای درمان ترک لب به صورت آماده در داروخانه ها موجود است. بوم لبهای اشاره شده هم خوب هستند [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلب لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام، من پسری 20 ساله ام، بدنم جوش های چرکی و قرمز میزنه،پزشک به من صابون خاصی داد اما به محض قطع کردن استفاده صابون جوشها بر میگردن، راه درمانش چیه؟ حجامت موثره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمانهای جوش شامل ترکیبات موضعی و خوراکی متفاوتی است که بر اساس شدت و نوع ضایعات توسط پزشک تجویز میشود. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام مردی 31 ساله هستم و دچار ریزش موی ارثی و مدت 6 سال است ماینوکسیدیل و فیناستراید مصرف میکنم. حدود 50 درصد موهام ریخته، قصد انجام prp دارم. شما توصیه میکنید؟ به نظر شما prp مفید است و باعث رویش موی جدید میشود؟ قیمت هر جلسه prp چقدر است؟ با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مقاله ای در سایت درباره پی آر پی مو وجود داره .نمیشه پیش بینی کرد که موثر خواهد بود یا خیر . این روش موافقان و مخالفانی دارد . برای ارزیابی اثر درمان راهی نیست بغیر از اینکه شما یکبار انجام بدید و اثر آنرا خودتان ارزیابی کنید .اگه نتیجه بخش بود نیاز به تکرار دارد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

ببخشید اقای دکتر راه درمان این کهیر کلینرژیک چیست

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خط اول درمان دارویی کهیر استفاده از آنتی هیستامین ها است [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکهیر لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.من دختري 20 ساله هستم که از کودکي پوستي حساس داشتم .اين حساسيت باعث شده که در اثر قرار گرفتن در معرض افتاب و همچنين در اثر عواملي چون : گرما,سرما, باد, برخورد شئ الوده با پوست,انجام فعاليتهاي ورزشي مانند دويدن,اصلاح کردن و بشكون گرفتن و دست كشيدن روي صورتم,خنديدن ناگهاني,سرموپايين آوردني،استرس,خجالت کشيدن و به هيجان امدن،كنار بخاري نشستني و... دچار قرمزي پوست بشوم بعضي مواقع مخصوصا بعدازظهرها صورتم تب ميکنه!البته از كرم ضدافتاب راسن فاقد چربي استفاده ميكنم.اين مسئله باعث شده اعتماد بنفسم بكلي بياد پايين.حال از شما خواهش ميکنم براي رفع اين مشکل راهنماييم کنيد با تشكر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

به نظر میرسه شما مبتلا به کهیر مزمن از نوع فیزیکی باشید متاسفانه درمان این نوع کهیر مشکل است. پرهیز از عوامل ایجاد کننده و استفاده از آنتی هیستامین های خوراکی از درمانهای معمول آن هستند به متخصص پوست مراجعه کنید [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکهیر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام در سونو گرفای مشخص شده که فتق اینگوینال دارم پیش دکترم رفتم و گفته باید عمل کنید ولی خیلی میترسم.چون شنیدم درد داره دردش در چه حد هست؟ و اینکه پارگی فتق من خیلی کمه و باد هم نکردم حتی میتونم باهاش ورزش هم کنم میشه بگید عملش سخته یا راحت؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- عمل سختی نیست. اگر درد پس از عمل شما را زیاد نگران می کند می توان به روش لاپاروسکوپی جراحی نمود [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشد. دختري 25 ساله هستم كه دو سال هست كيست مويي دارم ولي هنوز عفوني نشده و ترشح ندارد . اگر بخواهم جراحي انجام دهم به چه روشي ( باز يا بسته‌ ) انجام مي شود؟ چه مدت نياز به استراحت مي باشد؟ چه داروها يا غذاهايي جهت تسريع در بهبود بافت مي توان استفاده كرد؟ در چه صورت جاي عمل كامل از بين ميرود. تشكر.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- هر دو روش قابل انجام است و اگر سایز کوچکی داشته باشد، روش بسته مناسبتر است. رژیم معمول، برای ترمیم زخم کفایت می کند. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام دختری هستم 22ساله مجرد، سوال داشتم بافشار دادن سینه کمی آب کدر رنگی بیرون میاد علتش چیست؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- ترشحات نوک سینه شامل داخل مجاری شیری است و خطری ندارد. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیپستان لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشید. پدر من 75 سال سن دارد و سرطان مری دارد. میخواستم بدونم با این سن میشه عمل کرد یانه.

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- غیر از سن سایر شرایط را نیز باید ارزیابی کرد. با ریسک بالاتر از معمول، جراحی قابل انجام است. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر بعد از ۳ روز عمل لیزری می توان از کمپرس اب گرم استفاد کرد

دکتر احمد شکرچی زاده :

مانعی ندارد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام در تاریخ ۲۹ فروردین عمل لیزر پلاسما از ناحیه دیسک کمری ال ۴ و ال ۵ شدم اما بعد از گذشت ۱۳ روز با مصرف مسکن ها هنوز قادر به راه رفتن نیستم بعلت درد پا و کمر . ایا ورزشهای ذکر شده در فرم را باید انجام دهم و ایا با وجود درد پا باید راه بروم یا نه

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام ورزش هایی که موقع انجام درد کمر تشدید نمیشود را انجام دهید.راه رفتن هم همینطور [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب آقای دکتر مریم احمدی 25ساله 1سال است که دچار دیسک بین مهره ای 4ا 5اهستم. این درد فقط در ناحیه کمرم هست و هیچ کدام از پاهام درد و یا سری ندارد. راحت در ناحیه پنجه و پاشنه می ایستم.ولی این در فقط در ناحیه کمر و پهلوم هستش.آیا نیاز به عمل هست؟ و تضمینی برای بعد عمل وجود دارد که بدتر نشه؟ لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در مواردی که درد فقط محدود به درد کمر باشد، کمتر ممکن است نیاز به عمل جراحی و یا لیزر دیسک کمر باشد. ام آر آی باید دیده و معاینه شوید [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر لینک مستقیم این سوال

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

وسواس فکری چیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

انواع عمل های بازسازی استخوان فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تزریق بوتاکس چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای پیشگیری و علائم اگزما چیست؟

لیزر بهترین روش درمان زگیل