سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام وقت بخیر بردار 24 ساله ام حدودا یک ماه پیش بر اثر لیز خوردن دچار بیرون زدگی ال5 اس1 شده الان چند قدم بیشتر نمی تونه راه برود، اکثر پزشکانی که مراجعه کرده گفتن باید عمل جراحی باز انجام بده، می خواستم لطف کنید بفرمایید آیا امکان بهبودی از طریق جراحی لیزر پلاسما وجود دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بله احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هست. لازم است معاینه شوند. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید بنده جوانی 23 ساله هستم که از حدود 1 ماه پیش دچار پارگی دسیک کمر شده ام و توانای 15 الی 20 قدم راه رفتن دارم و درد از کمر به باسن و تا کف پا ادامه دارد پزشگان نظر به جراحی باز دادن. حال از شما تقاضا دارم عکس های بنده را معاینه و آیا امکان عمل با لیزر پلاسما برای بنده وجود دارد؟ در صورت امکان برای نوبت عمل در اولین فرصت چه اقدامی انجام دهم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید معاینه شوید. احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما جراحی لیزری دیسک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید من حدود 5 روز پیش در بیمارستان مطحری جراحی ال 4 ال5 با پلاسما پیش شما انجام دادم و انتظار داشتم طبق مدارک بیماران شما در سایت بعد از جراحی بهبودی نسبی داشته باشم ولی الان بعد از گذشت 5 روز هنگام نشستن و راه رفتن درد شدید در کمرم دارم و قبل عمل 10 دقیقه راه میرفتم و یک ساعت مینشستم آیا با این شرح حال عمل من موفقیت آمیز بوده یا دوباره باید مراجعه کنم چون از تهران اومده بودم برام سخته حضوری برسم خدمتتون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در بعضی موارد بعد از عمل با لیزر پلاسما ممکن است جهت چند روز و حتی چند هفته درد های شدید کمر وجود داشته باشد. علت این مسئله اسپاسم عضلات کمر میباشد. جای نگرانی نیست. بتدریج برطرف خواهد شد. همانگونه که موقع پذیرش به بیماران تذکر داده میشود و در سایت نیز وجود دارد ،زمان اظهار نظر در مورد تاثیر پذیری لیزر سه ماه است. اگر بیماری تا سه ماه بعد از عمل بهبودی نیافته باشد ممکن است نیاز به عمل باز داشته باشد. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک درد کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتردسک ال4قبلا پاره شده وتوسط دکترعیدی عبدالخانی دراهواز با عمل جراحی ترمیم شده حالا ال3با تشخیص دکتر دچار پارگی خفیف شده گفتند 10روز استراحت مطلق رفع میشه حالاکمردرد ندارم ولی پای چپم خیلی دارد وبا گاباتین100هم دردش کم نمشه لطف با توجه به تصویر ارسالی امکان لیزر میباشد

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دیسک کمر L3L4 شدید است. اگر با استراحت و دارو بهبودی نیابد احتمالا نیاز به عمل باز دیسک دارید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقت بخیر برادر من 33 سالشه دکتر گفتن بهشون که مبتلا به دیسک کمرند تصاویر ام ار ای و نوشته دکتر ارسال شده میشه راهنماییمون کنید تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام ایشان مبتلا به بیرون زدگی دیسک L5S1 در طرف راست هستند. اگر با استراحت و درمان های دارویی به مدت کافی بهبودی نیابند ، نیاز به عمل جراحی میباشند. با لیزر پلاسما احتمالا قابل درمان میباشند. باید ویزیت شوند [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک دیسک کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام سوال پرسیدم درباره بیمار 64 ساله عکس ها را فرستادم ولی ارسال نشدن دوباره برایتان فرستادم با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام نیازی به درمان دیسک با لیزر و یا عمل باز دیسک ندارند.درمان های غیر جراحی نظیر آب درمانی و فیزیوتراپی پیشنهاد میشود. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض ادب. آقایی هستم 53 ساله 4ماه قبل در اثر سانحه تصادف دچار شکستگی درشت نی و نازک نی پای راست شدم و مورد جراحی قرار گرفتم که درشت نی پلاتین گذاشته شد اما نازک نی نه . در حال حاظر درشت نی جوش خورده ولی نازک نی به همان حالت تصادف معلق و جدا مانده .بعد از چهار ماه با مشاهده عکس پایم دلیلش را از دکترم خواستار شدم و وی پاسخ داد که با راه رفتن ترمیم مییابد ولی در حال حاظر 2 ماه است راه میروم ولی نتیجه ای حاصل نشده است در ضمن حتی پیچ های پلاتین هم از طرف دیگر بیرون زده . لذا تقاضای پاسخ و راهنمایی از طرف شما استاد گرامی را دارم .با تشکر فراوان

دکتر بیژن فروغ :

با سلام تاخير در جوش خوردن استخوان علل مختلفي دارد كه بايد بررسي شود ولي استفاده از مغناطيس درماني و الكتروتراپي و يا اولتراساند با روش خاص در جوش خوردن استخوان موثر است. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان لینک مستقیم این سوال

سوال :

از نظر حسی و حرکتی و با پیاده روی مشکلی ندارم ولی در حال استراحت و فشار بر روی نشیمنگاه درد و سوزن سوزن شدن در باسن و ران و پاها شروع میشود لطفا راهنمایی فرمایید

دکتر بیژن فروغ :

با سلام ممكن است دچار سندروم پيريفورميس باشيد. توسط پزشك بايد معاينه شويد. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیلگن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد. آقاي دكتر من بدليل بيماري اوريون كه در سن 15 سالگي به آن مبتلا شدم درحال حاضر هر دو بيضه ام از بين رفته اند . سوال من از شما اين است كه با توجه به اينكه من 32 ساله مي باشم و ميل جنسي در من وجود دارد والبته قادر به نعوظ كردن هم مي باشم . آيا مي توانم ازدواج كنم و آيا به گذشت زمان وبتدريج ميل جنسي من از بين نمي رود . واز نظر پزشكي مجاز به ازدواج ميبا شم يا خير

دکتر پیمان صالحی :

با درود در صورتی که از نظر میل جنسی ، سفتی آلت و انزال ، طبیعی هستید مشکلی وجود ندارد . بهتر است جهت معاینه مراجعه نمایید . [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیبیضه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من تقریبا 8ساله که مشکل پوستی دارم. ،خيلي دكتر رفتم جواب نمیگرفتم، دكتر آخری که رفتم تشخیسش بیماری -پسوریازیس بود ،پماد كلوبتازول و قرص داکسپین تجویزکرده، در ضمن این مشکل پوستی روی التم هم به صورت جوش آبدار بود که دكتر گفت که پماد كلوبتازول رو بزنم و ببندم. العان پوست التم بهار نشده که هیچ، بدتر شده. و اي جوشها در کل بدنم زیادتر از قبل شده، لطفا راهنماییم کنید،

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام .کلوبتازول رو نباید روی آلت تناسلی زد پسوريازيس بيماري شايعي است كه درآن قسمتهايي از پوست بدن دچار التهاب و پوسته ريزي مي شود. علت دقيق اين بيماري مشخص نشده است. اين بيماري واگيردار نيست وارتباطي با بيماريهاي قارچي ندارد. ودر اكثر موارد محدود به نواحي كوچكي از بدن است و مشكلي را براي بيماران ايجاد نمي كند. با وجود اين معمولا پسوريازيس بيماري طولاني مدتي است و بيماران ممكن است دوره هايي از تشديد و بهبودي ضايعات را تجربه نمايند. اين بيماري ممكن است ناخنها را گرفتار كند. بسته به نوع بيماري وشدت آن درمانهاي مختلفي مانند درمانهاي موضعي ،خوراكي، تزريقي واشعه درماني مورداستفاده قرارمي گيرند. بارعايت نكات زير در اكثر موارد پسوريازيس به راحتي كنترل خواهد شد: 1) از مواردي كه باعث آسيب ديدگي پوست مي شوند خودداري كنيد. (مانند بريدگي- خراش- ضربه پوست- آفتاب سوختگي) 2) از مواردي كه باعث تحريك پوست مي شوند خودداري كنيد(مانند استحمام با آب داغ يااستفاده از كيسه حمام) 3) از هيجانات روحي بي مورد بپرهيزيد. 4) به رژيم غذايي خاصي نياز نداريد. اما مصرف غذاهاي دريايي مانند ماهي مي تواند اثرات مفيدي برروي پسوريازيس داشته باشد. 5) خود سرانه دارو مصرف نكنيد وداروهاي تجويز شده را خودسرانه قطع نكنيد. 6) در صورتيكه مبتلا به نوع معمولي پسوريازيس هستيد روزانه 3-2 بارپوست بدن را با پمادهاي نرم كننده مانند وازلين چرب كنيد در صورتي كه چربي وازلين براي شما مشكل سازاست، مي توانيد از ساير نرم كننده ها استفاده كنيد. 7) در صورت بروز عفونت (بخصوص عفونت گلو) آن را به پزشك گزارش دهيد. 8) در صورت تجويز شامپو براي ضايعه سر كف آن را به مدت 30-15 دقيقه روي سر نگه داريد. 10) از مصرف داروهاي زير حتي الامكان خودداري كنيد: - شكلهاي خوراكي وتزريقي پر دنيزولون، بتامتازون،دگزامتازون، تربامسينولون وهيدروكورتيزون - داروهاي ضد درد مانند آسپرين،ايبوپروفن،پيروكسيكام،ديكلوفناك ومفناميك اسيد. در صورت نيازبه ضد درد از استامينوفن استفاده كنيد. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید . در مورد قرص هایی که برای پر شدن صورت تبلیغ می شود سئوال داشتم . گفته می شود خوراکی و عصاره سویا ست .( در یک بسته 200 عدد قرص بری 3 ماهه ) آیا با وجود عوارض احتمالی میشه مصرف کرد ؟ قرص یا کرم معتبری برای پر شدن صورت وجود دارد ؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام. به طور قاطع عرض میکنم . هیچ قرصی وجود ندارد که تنها و اختصاصا صورت را پر کند، ترکیب آن هر چه که باشد. فریب این تبلیغات را نخورید. هیچ قرص و یا کرمی هم برای این منظور وجود ندارد. ترکیباتی که با این عنوان عرضه میشوند یا بی اثراند یا حاوی ترکیبات کورتونی هستند. ترکیبات کورتونی باعث چاقی بیمار گونه در کل بدن میشوند و نه تنها صورت و عوارض بسیاری دارند. تولید کنندگان و عرضه کنندگان این ترکیبات باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشيد من خانمي 38 ساله هستم بهمن سال گذشته براي افزايش وزن مکمل تبليغاتي فت فيس استفاده کردم وزنم از 48 کيلو به 50 کيلو رسيد بعدش رگهاي پام حالت واريسي پيدا کرد قوزک پام هنوزم ورم داره رگهاي ستام خيلي قطور شدن وزير پوست مشخصن پوست صورت دستها و بدنم خيلي تيره شده مشکل اصلي من ريزش 3و5ا مژه ها و ابرو هامه که سه هفته است شروع شده و اسپري ها و محلول هاي متخصص پوست و مو هم تاثيري نداشته لطفا راهنمائيم کنيد بهم بگيد آيا اشتباهم قابل جبرانه؟جلوي ريزش موها و ابروهامو ميشه گرفت؟آرگهاي پوست سرم آسيب ديده و ديگه مو ها رو نميتونه نگه داره؟موها و ابروهايي که ريخته دوباره بيرون مياد؟ا

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ریزش مو ناشی از این ترکیبات احتمال بهبودی رو داره . اما در کل بعضی از عوارض پوستی و سیستمیک داروهای چاق کننده متاسفانه قابل برگشت نیست. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام .من 24 سالمه الان چند سال هست به صورتم جوش زیر پوستی میزنه وهمیشه چربه صورتم. دکتر هم خیلی رفتم وراکوتان چند دوره مصرف کردم چون خیلی لاغرتر میشدم قطع کردم داروهامووبعد چند وقتی بازشروع میشه جوش میزنه وجاش میمونه ولک میشه از چه صابون ودارویی مصرف کنم باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

وقتی تحت درمان جوش با روآکوتان هستید معمولا نیازی به مصرف داروهای ضد جوش دیگه نیست. صابونها نقشی در درمان آکنه ندارند. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من به مدت 3 ماه ماینوکسیدیل 5 درصد برای رشد موهای کرکی صورتم استفاده کردم آیا اگر الان قطع کنم موهای صورتم میریزد؟ باید چکار کنم ؟ ممنون میشم جواب بدید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

امتحان کنید . یک مدت قطع کنید ببینید چی میشه .اگه دچار ریزش ریش شدید مجددا بزنید [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام میخواستم بدونم آیا رزماری برای رشد موهای کرکی ریش تاثیر دارد وآیا می توان همراه ماینوکسیدیل مصرف کرد؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله میتونید رزماری رابا ماینوکسیدیل استفاده کنید [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریش لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید. من پسری هستم23 ساله .مدت کوتاهی که روی صورتم از بعضی نقاط کچلی ریش گرفتم.قبلا هم سابقه نداشته و اینکه محل کچلی بدون خارش والتهاب وکاملا تمیز.میخواستم بدونم دلیل این کچلی چیه و برای درمانش چه دارویی مصرف کنم؟ مرسی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بیماری کچلی ریش یک بیماری قارچی واگیردار با التهاب و پوسته ریزی است. بعید ریزش موی شما کچلی ریش باشه احتمالا ریزش موی سکه ای است . که یک بیماری غیر قارچی و معمولا خودبخود بهبود شونده است بهتره به متخصص پوست مراجعه کنید. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریش ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر مدتیه پوستم جوش میزنه اول زیر پوستی و کوچکه ولی خیلی درد داره بهش دست میزم انگار تو پوستم سوزن فرو میره بعد بزرگ میشه جاش هم میمونه چی استفاده کنم خوبه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اولا جوش های زیر پوستی رو دستکاری نکنید و دوما شبها آداپالن بزنید [1401-06-24]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر عزیز.من دختری 25 ساله هستم که چند سال اخیر موهام شروع به سفید شدن کرده و هر روز بیشتر میشه .آقای دکتر آیا داروی یا راهی هست که از سفید شدن بیشتر موهام جلوگیری کنم.اگه دارو هست ممنون میشم اسمشو بگین تهیه کنم چون فعلا در شرایطی قرار دارم که نمیتونم به پزشک مراجعه کنم.ممنونم از پاسختون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام عملا دارویی که در از بین بردن سفیدی مو اثر قابل توجهبی داشته باشه وجود نداره . در سایت مطلبی تحت عنوان سفیدی مو وجود دارد لطفا به آن مراجعه فرمایید. [1401-06-24]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من 30 سال دارم و حدود 80 درصد موهام سفید شده.داروی دیسکیریت را به من معرفی کردن.آیا موثر هست و دائمی .ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تبلیغات انجام شده برای این محصول مطلقا جنبه علمی نداشته و تاثیری بر سفیدی مو ندارد در حال حاضر کرمی وجود ندارد که با آن بتوان رنگ مو را به شکل دایمی تغییر داد. [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ،می خواستم بپرسم قرص راکوتان میتونه روی پوست ایجاد لک کنه؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

جز عوارض ذکر شده راکوتان اون نیست . اونچه که بیشتر موجب لک پوست میشه خود جوشها هستند نه درمان جوش [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

راه های درمان پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

رزائل و فضائل اخلاقی و رفتاری همچون بذر گیاهان هستند

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

نیاز ورزشکاران به عنصر روی

علت ابتلا به انواع بیماری های نورولوژیکی

سائيدگی مفصل ( آرتروز، استئو آرتريت )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بهترین و جدیدترین روشهای کاشت مو طبیعی

کف پای صاف در کودکان با چه عوارضی همراه است؟

رفع دردهای مزمن و تقویت شانه با فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پر شدن ساق پا با تزریق چربی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]