با سلام. من دختری 4ماهه دارم که از بدو تولد دارای یک لکه قرمز تیره و بیضی شکل تقریبادو سه سانتی در بین دو ابرو (ناحیه گلابلا) بود. این لکه هنگم تولد بسیار پررنگ بود اما اکنون کمی کمرنگ شده اما بعضی اوقات دوباره تیره میشه. مثلا موقع دفع مدفوع یا گریه پررنگ و موقع خواب کمرنگه.سوال من اینه آیا امکان داره این لکه یک لکه شرابی باشه نه سالمون.اصلا لکه های شرابی هم تغییر رنگ دارند یا همیشه رنگ ثابتی دارند،چون من خیلی نگران بزرگتر شدن لکه به مرور زمان هستم.سوال بعدیم اینه که آیا میشه در یک سالگی از لیزر برای محو کامل اون استفاده کرد.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با این توصیفات این لک سالمون است و هر چه پیش رود کمرنگتر میشود به همین دلیل برای آن لیزر نمیکنند. [1401-07-10]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

تلفن : 91620100 - 031

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

جوانسازی دست ها

بایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همه چیز در مورد کرایوتراپی

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

اصلاح عدم تقارن صورت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت کرمهای مرطوب کننده

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان تبخال