سوالات پزشکی :
سوال :

سلام خسته نباشید.من دختری 19ساله هستم که وقتی 8یا9ساله بودم توسط دایی ام مورد سواستفاده قرارگرفته ام وچون خیلی کوچک بوده ام و ازمسائل جنسی بی خبربودم اصلاچیزی به خاطر نمی اورم ونمیدانم که بکارتم را ازدست داده ام یانه.ازشما خواهش میکنم کمکم کنید که بتوانم بدون مراجعه به پزشک متوجه شوم باکره هستم یانه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید به شکل چمباتمه ری زمین بنشینید و ایینه ای را روی زمین مقابل پاهایتان قرار دهید و لبها را از هم دور کنید و زور بزنید تا محل پرده را ببینید ولی تشخیص نوع و اسیب پرده معمولا نیازمند معاینه توسط یک فرد اموزش دیده یا پزشک است. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

ضمن سلام وتشکر بابت پاسخ به سوالات می خواستم بدون من در این ایام برای حاملگی اقدام کردم وبه صورت یک روز در میان نزدیکی داریم حال سوالم این هست که دراین ایام که برای بارداری اقدام کردم می توانم از کرم واژینال کلوتریمازول1٪ استفاده کنم ؟ قبل از مقاربت استفاده کنم یا بعد از مقاربت ؟ آیا این کرم بر روی اسپرم هم می تواند تاثیر گذار باشد و آن را از بین ببرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی استفاده از این کرم منعی در طی بارداری ندارد ولی در صورتی که برای بارداری اقدام می کنید بهتر است از داروی خاصی استفاده نکنید و یا بارداری تا پس از مصرف کرم واژینال به تاخیر بیندازید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر عزیز! منو هسرم برای رابطه هربار تلاش میکنیم سوزش ورودی واژن منو میترسونه و اگر اصرار ایشون باشه من با ترس و لرزیدن پا مانعش میشم؛ اما همسرم برای حل مشکل اول انگشت کوچک دست و بعد با انگشت وسط بزرگ دست داخل واژن کردن و بجز سوزش دهانه برای بارهای اول دیگه هیچ مشکلی نبود؛ باتوجه به اینکه من علایم عفونت قارچی رو دارم این مشکل از قارچ میتونه باشه یا واژینیسموس؟ از لطفتون که سریع جواب میدید سپاسگزارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی درد واژینیسموس اغلب بصورت سوزش ورودی واژن.به نظر می رسد شما واژینیسموس دارید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشی من ۱۷مهر پریود شدم و بعد ۱۰روز رابطه کنترل نشده داشتم وبعد از ۲ساعت ار ۴ال دی استفاده کردم و۱۶ساعت بعدشم ۴تا ۹ابان خون ریزی داشتم خون ریزی ۴روزه ایا بازم امکان بار داری هست؟از بیبی چک هم استفاده کردم منفی بود ۵روز بعدشم باز استفاده کردم منفی بود

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقتتون بخیر من روز سوم قائدگی با همسرم رابطه بدون جلوگیری داشتم ،بطوریکه مایع منی کاملا داخل ریخت.احتمال بارداری هست؟اگر باید جلوگیری کنم چطور باید اینکارو تو دوره پریود انجام بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت خانم دکتر چند سال است ازدواج کرده ام تا کنون به دلیل استرس زیاد از نزدیکی واهمه داشته ام متاسفانه با مطالعاتی که داشته ام تا کنون این اتفاق نیافتاده است و همچنین در حال حاضر پس از انجام آزمایشات پزشک متخصص ، ایشان اعلام کردند که در معرض یائسگی زود هنگام هستم و الان تحت نظر طب سنتی به شیوه همیوپاتی دکتر مفید هستم با این اوصاف با توجه به سکونت در شهرستان و عدم امکان حضوری در اصفهان در این زمینه راهنمایی نمایید چگونه مشکل خود را حل نمایم تا صاحب بچه شوم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی به یک پزشک متخصص زنان مراجعه کنید در صورتی که از روشهای کمکی باروری مانند IUI و سپس IVFاستفاده کنید شانس باروری شما بالاتر می رود. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری یائسگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من با همسرم که بیست ساله هست نزدیکی محافظت نشده داشتم ولی منی داخل نریخت.بالافاصله دو قرص لونژیل خورد و دوازده ساعت بعد هم دو عدد دیگر که پنج روز بعدش پریود شد. بعد از پنج روز درهمون سیکل به همین صورت نزدیکی داشتیم که باز مجبور شدیم از همین روش اورژانسی استفاده کردیم یعنی در یک سیکل دو بار،که بعد از یه هفته پریودشد البته خون زیادی نداشت.از اون روز تاحالا بعضی وقتا سرش و پهلوی چپش درد میگیره . من فکر میکنم این پریود هاشون حاصل از قرص بوده و هنوز رو چرخه طبیعی نیوفتاده. کمکمون کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید.. ا گر آزمایش بارداری منفی است یعنی در سیکل قبلی بارداری صورت نگرفته. فعلا صبر کنید تا سه سیکل ممکن است درجاتی از بی نظمی در سیکلها وجود داشته باشد. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکینزدیکی قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. به علت عفونت باکتریایی واژن دکتر عمومی برام 8عدد مترونیدازول تجویز کرد که همه رو باهم بخورم. دقیقا روزی که قرار بود پریود بشم این قرصها رو خوردم. بعداز مصرف قرصها پریود نشدم تست بیبی چک دادم مثبت بود میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکن است برای جنین پیش بیاید و اگر مشسکلی هست از چه زمانی میتوانم اقدام به سقط بکنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی مترونیدازول در دسته داروهایی قرار دارد که آثار جنینی آن اثبات نشده بنابراین نیازی به سقط نیست. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیسقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من با همسرم دوبار نزديكي داشتيم كه دفعه اول خارج شدن مني داخل نبود اما پس از حدود ١٥ دقيقه مجدد بدون اينكه الت شتشويي داشته باشه داخل شد ميخواستم بدونم احتمال بارداري هست يا خير؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر. من تازه ازدواج کردم. درصورتی که 10 روز به زمان پریود شدنم مونده بود اولین نزدیکی رو داشتم و اقدام به برداشتن پرده کردیم. درد شدیدی داشتم ولی تحمل کردم و آلت همسرم کاملا وارد شد. بعد از اینکه پاشدم کلی خون از دست دادم و فکر میکنم همونجا پریود شدم. چون تا 7 روز خونریزیم ادامه داشت و زیاد هم بود و بعد خوب شد. اما الان که خوب شدم هنوز احساس درد در رحم و تخمدان ها میکنم. آیا ممکن است باردار باشم ؟ یا این درد دلیل دیگه ای دارد؟ متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی درد رحم و تخمدانها معمولا با اولین نزدیکی ارتباطی ندارد. برای بررسی بیشتر و معاینه زنان می توانید به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من ۱۰ ساله ازدواج کرده ام یک بچه ۵ ساله دارم اما تا ب حال ارگاسم و حس لرزش را نداشتم میشه کمکم کنید تا ب تونم به این حس برسم

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی ارگاسم حتما با حس لرزش و سر و صدا همراه نیست بلکه احساس رهایی و رضایت کافیست. در ضمن خانمها در همه روابط به ارگاسم نمی رسند. درصورت وجود مشکل باید مراجعه حضوری داشت باشید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیارگاسم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشيد من هفته پيش ٤شنبه رابطه ي سطحي داشتم بدون دخول و باكرم مايع مني روي بدنم ريخته نشد ولي مطمئن نيستم پيشاب با بدنم تماس پيدا كرده يا نه همسرم گفت نه ولي من همون شب ٥تا روكين خوردم فرداشم ٤تا اچ دي تو دو وعده با فاصله ي ١٢ ساعت واسه اينكه پريودم جلو بيرفته دوتا امپولم زدم دقيقا نميدونم چي بود دكترم گفت اينو بزني ٢روز تا ٧روز ممكنه طول بكشه پريود بشي ولي من خيلي استرس دارم ميخواستم بدونم بازم احتمال بارداري وجود داره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خسته نباشید خانوم دکتر خاهش میکنم زود ج بدید لطفا من جمعه نزدیکی اولم بود ینی 15 روز از پریودم گذشته بود.کیست و ضعف تخمدان دارم با قرص پریود میشم ولی 5 اذر بدون مصرف قرص با 28 روز سیکل پریود شدم.دقیقا شنبه شب قرص بلارو یه دونه خوردم به مدت سه شب قطع کردم ولی امروز که5شنبه س پریود نشدم احتمال حاملگی هست خانوم دکتر .من نباید حامله بشم گمگم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر من روز۱۷آذر باهمسرم رابطه داشتم البته دخولی صورت نگرفت ومایع منی ازشون خارج نشد فقط احساس کردم دستشون روکه به پیشاب خورده بود روبه من زدند آیا احتمال بارداری وجود دارد من باید بیست وششپ پریود میشدم که هنوز نشدم البته هشت روز بعد ازاین موضوع تزمایش بتا دادم که منفی بودیعنی بیست وچهارم وبانوجه به اینکه پن ماه پیش ازقرص اچ دی به دلیل نزدیکی استفاده کرده بودم آیا احتمال بارداری وجود دارد خواه ش میکنم پاسخ دهید

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری اورژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و درود خانم دکتر من با نامزدم رابطه داشتم ولی اصلا اتفاق خاصی نیفتاد حتی انزالم نداشتن داخل واژنم ولی برای احتیاط سه تا قرص ال دی خوردم و دوازده ساعت دیگه سه تا دیگه قراره که بخورم میخواستم بدونم زمان پریودم چه فرقی میکنه با مصرف قرصا؟ باید بعد از مصرف قرصا پریود شم یا اینکه به وقتش؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی در صورت مصرف یکی از روشهای اورژانس هورمونی نیازی به تکرار رژِیم دارویی و یا استفاده از روش دیگر اورژانسی نیست. به مطلب مربوط به پیشگیری ارژانس مراجعه کنید و فعلا دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام چقدر احتمال وجود داره که فيشر مزمن بادارو خوب شه؟ من بعدازدوهفته استفاده از ديلتيژل خيلي بهبود پيداکردم اما بدليل کمترکردن ملين دوباره زخ شکافته شد. در معاينه قبلي پزشکم به بهبودي با دارو اميدوار بود ولي اينبار تشخيص عمل داده. البته مجددا داروها رو تکرار کرده ولي خوشبين نيس. عوارض عمل براي چنددرصد افراد ايجاد ميشه؟ واقعا نگرانم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما . عوارض در کمتر از 5 درصد موارد رخ می دهد و نادر است . میزان بهبودی قابل پیش بینی نیست ولی در موارد مزمن احتمال عود زیاد است . [1401-07-08]

پاسخ سوال پزشکیفیشر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.خسته نباشید.خانم بنده دوسال پیش تصادف کردن.مهره یک ستون فقرات اسیب دید و دکتر شفیعی با گذاشتن پیچ پلاک عمل کردن.متاسفانه حس جنسی تحریک و ارگاسم رو اصلا ندارن.دکتر شفیعی گفتن که احتمال زیاد عصب اسیب دیده و با دکترهای متخصص باز مشورت کنین.نظرتون رو بگین و اینکه ایا احتمال اینکه دیگه مثل قبل نشن هست یانه؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی احساس ارگاسم یک احساس کاملا فردی است و وسیله ای برای اندازه گیری میزان آن وجود ندارد بنابراین نمی توان در مورد تفاوت و تغییرات آن به روشهای ارزیابی پزشکی اظهار نظر کرد [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی ارگاسم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر من یک شنبه هفته پیش با همسرم رابطه محافظت نشده داشتم که بلافاصله قدص اورژانسی خورم و فرداشم بک بسته دیگه کامل اما هنوز مریض نشدم یعنی اتفاقی افتاده؟ خیلی نگرانم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربرگرامی به مطلب 17 سوال رایج در مورد روشهای پیشگیری از بارداری مراجعه کنید در صورت استفاده صحیح از قرصهای اورژانس امکان بارداری شما بسیار کم میشود اگر حداکثر دوقرص 75 میلی خورده باشید کافیست. [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من ماهه پیش نزدیکیه مشکوک داشتم بهمین دلیل دوتا اووسیز0.75 رو باهم بلافاصله خوردم. و 7 روز بعدش پریود شدم و دیگه رابطه ای نداشتم. اما این ماه پریود نشدم. خیلی استرس دارم آیا احتمال بارداری وجود داره ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربرگرامی درصورت پریود شدن امکان بارداری شما در رابطه قبلی منتفی است ولی ممکن است به دلیل مصرف قرصهای پیشگیری اورژانس مدتی پریود شما نظم طبیعی نداشته باشد [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام . خانوم دکتر من ی سوال از خدمتتون داشتم . آیا شما با بیمتری سندروم برانگیختگی مکرر دستگاه تناسلی یا سندروم بی قراری تناسلی آشنایی دارید؟ آیا این اختلال وجود خارجی داشته ؟ یعنی کسی برای این اختلال به شما مراجعه کرده است یا خیر؟ منتظر پاسختون هستم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام کاربر گرامی این اختلل نیازمند بررسی بسیاری از عوامل روانی و جسمی است. گاهی این افراد دچار اختلالات وسواسی هستند. بنابراین ارزیابی کامل پیش از تشخیص گذاری ضروری است [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

روشهای جبران خشکی پوست بانوان پس از یائسگی

رابطه جنسی زوجها پس از سقط جنین

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تشخیص سندروم داون با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم و درمان التهاب رباط کف پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آکنه وشعارامسال سازمان بهداشت جهانی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

چگونه با استرس مقابله کنیم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

چالش سی روز دیسیپلین کاهش وزن لیست کالری های سبک (12 )

تکنیک ها ی جوانسازی دست ها