سوالات پزشکی :
سوال :

سلام من در پریودی نزدیکی داشتم بدون کاندوم بود واسپرم وارد رحم من شد و بعد از 5ساعت از قرص اورزانسی استفاده کردم می خواستم بدون احتمال حاملگی در من وجود دارد ؟متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نزدیک در طی پریود از نظر شرعی حرام است علت این امر افزایش احتمال عفونت در طی این دوره است بنابراین توصیه می شود به بهداشت حنسی و سلامتی خود اهمیت بیشتری بدهید. با مصرف قرصهای اورژانساحتمال بارداری در شما به میزان زیادی کاهش می یابد. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر عزیز - 5 ماه پیش سقط داشتم دو ماه بعد معینه شدم بدلیل عفونت کم 40 مترونیدازول و کرم وازینال مصرف شد نزدیک پریودم پس از نزدیکی منی خونابه ای خارج شد با چند روز لکه بینی قهوه ای خفیف بع از پریود و بعد از نزدیکی مجدد منی قهوه ای خارج شد بدون لکه بینی مجدد معاینه شد 60 مترونیدازول و کرم کلوتری دو درصد داده شد (به علت وجود زخم کوچک) حال برای بارداری اقدام کرده ام 27 ماه پیش پریود شدم امروز پس از نزدیکی منی باز قهوه ای رنگ خارج شد آیا من باردارم؟ آیا رحمم ضعیف شده؟ادامه سوال درسوال بعدی

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی علت خونریزی پس از نزدیکی زخم دهانه رحم به دلیل عفونت است. توصیه می شود جهت بررسی و معاینه و احتمالا کرایو یا فریز کردن با پزشکتان مشورت کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

ادامه سوال- آیا عفونتم برطرف نشده اما دکتر با معاینه گفت زخم ندارم دیگر چه کنم نگرانم آیا بارداریم را عقب بیندازم ؟ با وجود آزمایشات هورمونی نرمال و نرمال و تیرویید کم کار که تحت نظرم ؟ عسل تزریق کنم داخل واژنم؟ آیا داروها زخم ایجاد کرده؟ آیا این حالت روی بارداریم اثر میگذارد؟ بسیار از لطفتان ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتیکه عفونتتان درمان شده می توانید برای بارداری اقدام کنید مصرف اسید فولیک را فراموش نکیند. نمی دانم جه کسی توصیه غیر علمی تزریق عسل داخل واژن را به شما کرده است این کار علاوه بر خظر شوک- خطر مسمومیت با بوتولیسم را نیز به دنبال دارد. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیعفونت دستگاه ادراری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام وخسته نباشید لطفا جواب سوال منو زودتر بدهید خیلی استرس دارم قبلا هم سوال کردم همسرمن بدون رضایت من وازکتومی کرده میخواستم بدونم چنددرصداحتمال داره من که در ماه اول وازکتومی بارداربشم و چه کارکنم که بارداربشم تا دیر نشده؟لطفا جواب بدهید................

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی متاسفانه آمار دقیقی در این مورد موحود نیست ضمن اینکه این مورد به کیفیت مایع منی همسرتان پیش از عمل وازکتومی وابسته است. می توانید با نظر همسرتان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیوازکتومی لینک مستقیم این سوال

سوال :

به نام خدا احتراما باطلاع میرساند من حدود 6ماهه باردارهستم و 1 هفته است که چهار انگشت دست راست من بی حس شده وگاهی اوقات درد میکند لطفا راهنمایی فرمایید علت چیست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ممکن است دچار سندرم کارپال تانل یعنی تنگ شدن کانالی که عصب این چهار انگشت از آن می گذرد شده اید این مساله در بارداری و پس از زایمان شایع است و نیازمند بررسی توسط یک ارتوپد می باشدو. حتما به پزشک مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیسندرم لینک مستقیم این سوال

سوال :

برای بارداری اقدام به میکرو کرده ام بار اول نشد روز 3و4 دل درد شبیه به دردهای پریودی داشتم الان بار دوم بعد از گذشت 1 هفته گاهی دل درد خیلی خفیف و کوتاه ولی شبیه پریود دارم علت این دردها در هر دو بار چه چیز میتواند باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این دل دردها معمولا در خانمهایی که عمل میکرو یا ترانسفر انجام میدهند وجود دارند که گاهی ناشی از کرامپهای رحمی است در صورت شدت این درداها برای گرفتن پروزسترون حتما به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدرد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب آقای دکتر من حدود یه ماه پیش تعدادی از خالهای صورتم با لیزر برداشتم هنوز جای خال ها باقی مانده و دو تا از خالام از وسطشون داره یه نقطه سیاره رنگ ایجاد میشه. نگران شدم برگرده و یا جای خالها باقی بمونه. من تو این مدت فوق العاده حواسم به رعایت اصولی که گفتید بوده بیرون نرفتم و از کرم ترمیم کننده و ضد آفتاب مدام استفاده کردم. لطفا راهنمایی کنید. لازم است دوباره بیام شما ببینید. با سپاس فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خالهایی که نقطه سیاه دارند باید مجددا برداشته شوند ولی بقیه را با یک کرم میتوان برطرف کرد. مجددا مراجعه نمایید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیخال لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سام به خانم دکتر گل ، خانم دکتر من در ماه 8 بارداری هستم و سونوگرافی نشون داد بچه 1900 گرم است به نظرتان تا ماه آخر چه قدر بچه وزن اضافه می کند برای اینکه بچم وزنش تا 4 کیلو بشه چه چیزایی باید بخورم ؟می خوام بچم رو طبیعی به دنیا بیارم به نظرتون خوبه؟بیمارستان امام خمینی کرج با دکتر مقیمی یا اصغری شما میشناسید؟ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما ، معمولا جنین از هفته 32 تا پایان بارداری هفته ای 200 گرم اضافه وزن دارد. می توانید با نظر پزشکتان اساتراحت کافی داشته و از غذاهخای پروتئنی بیشتر استفاده کنید. ولی ابتدا یک سونوگرافی برای ارزیابی مقاومت عروق جفتی می تواند مفید باشد. متاسفانه همکاران بیمارستان امام خمینی کرچ را نمی شناسم ولی حتما افراد زبده و ماهری هستند. موفق باشید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشید من متاهل هستم25 سالمه الان باردارم ماه 4.من پیش داروخانه رفتم نسخه رو به من بده ولی نسخه رو اشتباه داد به جای کپسول مولتی پریناتال بده کپسول دایلی داد من هم حدود 13تا مصرف کرد 8تا کپسول رو با همدیگه خوردم چون توخونه کپسول پریناتال را داشتم یه یه داروخانه رفتم پرسیدم که دو کپسول باهم مورد نداره بخورم دکتر داروخانه گفت دوزش بالاست حالا از شما راهنمایی میخواهم که به جنینم آسیب نریسیده است چون میترسم .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، دوز دارو زیاد بوده است با این حال نگران نباشید هیچکدام از ترکیبات کپسول دیلی ناهنجاری زا نیستند. امیدورام این عمل را دیگر تکرار نکنید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

ا سلام خدمت خانم دکتر 8 ماه پیش متاهل و برای زندگی مجبور شدم به شهری دیگربروم متاسفانه نمی دانم بخاطر تغییر آب و هوایی یا هورمونی پریود من نیز دچار تغییر شد یعنی دوماه و گاها یک ماه و نیم طول می کشید. نزد دکتر رفتم و ایشون ده عدد قرص Duphaston بهم دادند شوهرم نمی خواد بچه دار بشیم و برای همین از روش روز تخمک گذاری جلوگیری می کنه. راهی وجود داره بنده باردار بشم؟ آیا سه روز بعد از پریود ارتباط دارم می تونم باردار بشم؟ (اگر باردار بشم خیلی هم خوشحال می شه اما می گه اگه خدا بخواد توی سه چهارروز بعد از پریود رابطه بدون جلوگیری داریم باردار می شی ) لطفا راهنمایی کنین.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، می توانید برای تعیین زمان تخمک گذاری از تست تخمک گذاری استفاده کرده و 19 تا 26 ساعت پس از مثبت شدن تست تخمک گذاری هر 36 ساعت یکبار امیزش داشته باشید تا باردار شوید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

خانم دکتر سلام تاکنون به سوالاتم پاسخ نداده شده از 8 روز بعد از نزدیکی که سوالم رو مطرح کردم الان 12 روز هست و من از دیروز شکمم سفت و سنگین شده احساس خستگی مفرط داشته و حتی از نظر روحیه ای بی دلیل گریه می کنم... یا زود از چیزی ناراحت می شم.. روز هشتم بعد از ارتباطمون که بی بی چک استفاده کردم منفی بود. لطفا راهنماییم کنین.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شمادرصورتی که از روش اورژانس استفاده کرده اید یک هفته تا 10 روز بعد پریود می شوید. شرایط روانی شما به دلیل نگرانی و ترس شما از بارداری است. در صورت نگرانی می توانید تست خون بارداری بدهید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکترمن 30سالمه -طبق ازمایشات دکترم گفت آنتی مولرین (ذخیره تخمدانی) صفرهست؟میخواستم بدونم آیابااین وضعیت من هیچوقت بطورطبیعی باردارنمیشم؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، انتی مولرین یکی از تستهای تشخیصی برای ذخیره تخمدانی است مقادیر اینهبین و نیز ذخیره فولیکولی تخمدان در سونوگرافی و fsh نیز اهمیت دارند. براساس همه این موارد می توان به یک نتیجه کلی رسید. بنابراین ناامید نباشید و به حرفهای پزشکتان با دقت توجه گنید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.خانم مولایی نژاد من حدود یک ماه هست که عروسی کرده ام.همیشه زمان پریودیم تقریبا منظم بود حداکثر با 2 روز تاخیر .اما از زمانی که از دواج کردم 3 بار پریود شدم نمیدونم علت چیه .من اول فرورین پریود شدم بعد 21 و بعد31فروردین.خونریزی زیادی دارم.ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نمی دانم از روش پیشگیری از بارداری خاصی استفاده می کنید یا خیر درصورتی که از قرصهای اورژانس استفاده کرده اید بی نظمی پریود تا یکی دو سیکل غیر طبیعی نیست. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر من روز سی ام براتون پیغام گذاشتم اما وقتی وارد سایت شدم دیدم به سوالات بقیه جواب دادید و سوال من بی جواب مانده... و من همچنان منتظر پاسخ شما هستم. خانم دکتر وقتی 8 روز از رابطه جنسی و 11 روز از پریودم گذشته بود دچار لکه بینی شده بودم و فردای آن روز دیگه لکه ای نداشتم تا اینکه امروز که 12 روز از رابطه و 15 روز از پریودم می گذره دوباره دچار لکه بینی شدم. من آیا مشکلی دارم؟ لطفا راهنماییم کنین

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما ،متاسفانه سوالات زیادی در نوبت پاسخ هستند و همین امر موجب به تعویق افتادن پاسخ دهی می شود. لکه بینی وسط دوره می تواند عوامل مختلفی از جمله لکه بینی همراه با تخمک گذاری- اختلال هورمونی و یا حتی خونریزی ناشی ار لانه گزینی باشد. بهترین کار انتظار برای پریوداست در صو ت تعویق پریود آزمایش خون بارداری بدهید . در صورت تکرار لکه بینی بررسی سونوگرافی و هرمونی میتواند مفید باشد. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من بعد از گذشت 7 روز از پریودم بعد از یه شوک عصبی دچار خونریزی لخته ای شدم خیلی میترسم علت چیه چیکار باید بکنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ابتدا باید شوک عصبی درمان شود اگر خونریزی تداوم پیدا نکرده نباید نگران باشید ولی در صورت تکرار و تدام لین خونریزی حتما به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانوم دکتر 5 ماه پیش سقط داشتم الان مجدد باردارم هفته ششم هستم اما این بار هم جنین قلب ندارد و درحال سقط است من فقط کم کاری تیرویید دارم که دارو میخورم آزمایشام همه نرمال بود اما نمیدونم چرا باز این طوری شد روحیه ام را از دست داده ام و ترسی که همیشه با من است در بارداری بعدی مشکل از کجاست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما نگران نباشید بهترین کار در این مرحله انجام آزمایشهای خون پیش از بارداری دوباره است بررسی کامل مشاوره زنتیک- بررسی انتی فسفو لیپید آتنی بادیها و نیز آزمایش های TORCH ضروری است. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر.من 25 سالمه و مبتلا به پلی کیستیک.مدت 3 سالی هست که مدروکسی پرژسترون مصرف میکنم و مجردم از عوارض این قرص میترسم و میخوام قطع کنم مصرفشو نظرتون درمورد ادامه درمان با اگنوگل و عرق رازیانه چیه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، می توانید با نظر پزشکتان مدتی قرص های مدروکسی پرژسترون را قطع کنید اما در مورد جایگزینی آن با عرق رازیانه و آگنو گل موافق نیستم. می توانید با نظر پزشکتان متفورمین و ورزش منظم را شروع کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و ممنون از سایت بسیار خوبتون . سیکل قاعدگی من از 24 -28 روز است . با همسرم در روز قبل از پرویدم با حساب 24 روز هم آغوشی داشتم و مقدار کمی از منی روز لباس زیرم ریخت بعد پریودم نزدیک 4 روز به تاخیر افتاد که در روز چهارم از قرص لونژیل استفاده کردم .سوال آیا لباس زیر میتونه مانع ورود منی به واژن بشه ؟و آیا استفاده از قرص لونژیل با این شرایط مانع بارداری می شود ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،معمولا قرصهای لونژیل تا 120 ساعت پس از نزدیکی مشکوک موثر است. معمولا در صورت تداوم تماس با مایع منی و حجم بالای مایع منی لباس، مانع قطعی برای بارداری نیست. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام ببخشید من بعد از دومین رابطه باهمسرم یعنی همینکه ارضا شدن در زیر شکمم احساس درد شدیدی کردم بعداز10 دقیقه خوب خوب شدم علتش چی بود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،علت این امر می توانید پرخونی رحم در زمان ارگاسم در شما باشد در صورتی که به طور کامل ارضا نشوید ممکن است دچار درد شوید به همین ددلیل از همسرتان بخواهید پس از انزال برای بازشگت پرخونی لگن در شما، برای رسیدن شما به ارگاسم نیز تلاش کنند. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

من چند سالی بود که تخمدان پلی کیستیک داشتم 2 سال قبل حامله شدم و3 ماهگی یک سقط داشتم وچون گروه خونی ام منفی بود آمپول رکام تزریق شد الان بعد از سقط 2 سال هست که کیست هام از بین رفته ووضعیت رحم هم عادی می باشد تااینکه 2 هفته قبل به دکتر مراجعه کردم وآزمایش دادم ومتوجه شدم که رحم من التهاب داره که دکترم گفت زخم رحم داری وکرم واژینال کلوژین 2% وسفیکسیم داده می ترسم این زخم برایم نازایی بیاورد راهنمایی ام کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید زخم دهانه رحم یا سرویسیت نازایی نمی آورد بویژه اگر خوب درمان شود پس از دریافت دوره دارو یک پاپ اسمیر بدهید تا از نظر سلول شناسی بررسی شوید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکینازایی لینک مستقیم این سوال

درمان سرطان پستان در مرحله اولیه

تکنیک های غیر جراحی زاویه سازی و افزایش هارمونی صورت

کودکان و از شیر گرفتن آنها (قسمت سوم)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت راش های پوستی ناحیه تناسلی چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فرزندان بعد از طلاق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تاثیر جراحی لیفت شقیقه در زیبایی و عوارض آن

رباط صلیبی مصنوعی بهتر است یا طبیعی؟

لیفت غبغب با هایفوتراپی 4 بعدی

ریزش مو منطقه ای

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]