سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام خدمت خانم دكتر عزيز.من در هفته 30 بارداري هستم.مدتي است ترشحات شيري رنگ بد بو دارم.مقدار ترشح خيلي زياد است طوري كه هنگام نزديكي آلت تناسلي همسرم كاملا آغشته مي شود و از طرفي بوي بد آن باعث آزار همسرم شده است خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما اگر ترشحات شما بوی ترشیدگی دارد و با خارش همراه است احتمالا دچار عفونت قارچی هستید و اگر ترشحات فقط بدبو است احتمالا دچار وازینوز باکتریال شده اید برای هر دو مورد نیازمند معاینه و درمان هستید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی واژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام بنده یک روز پس از اتمام قاعدگی دوستم باهاش رابطه سطحی داشتم و دوبار نزدیکی بدون دخول داشتیم.احتمال می دم در بار دوم آلتم به آلتش برخورد و از آنجایی که کمی خیس می شود احتمال حاملگی دداشته باشد .آیا می شود ؟> امروز پس از 12 روز گذشت ایشون حالت تهوع پیدا کرد و بنده نگران شدم آیا راه جلوگیری وجود دارد در صورت(خدا نکرده ) باردار بودن ؟ را ههای جلوگیری الان چیست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی وقتی امکان بارداری وجود دارد که حداقل تخمکی آزاد شده باشد و اسپرمی هم ریخته باشد. بهترین کار در شرایطی که نزدیک محافظت نشده دارید استفاده از روش اورژانس به شیوه ای است که ر سایت آمده. که بسیار هم موثر ست. ولی در مورد شرایط شما بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری است. تهوع نشانه زودرس بارداری نیست بلکه این مساله بیشتر ناشی از استرس ایشان است نه بارداری. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام میخواستم بدونم که چندروز از اولین پریودیم که بگذره بایدبرم آزمایش بارداری بدم من هر19روز یا20روزپریود میشم وهربارممکنه که 5یا6روز عقب یاجلوبزنه آخرین بار19آبان پریودشدم وتا25ام بودم وحالاباید14اذزدوباره پریودمیشدم ولی هنوزنشدم الان بایدچکارکنم توروخدازودجوابموبدین مرسی

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرایم برای آزمایش خون بارداری می توانید یک هفته مانده به دوباره پریود شدن اقدام کنید با توجه ب شرایط شما بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری هر چه زودتر است. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید. پسری 24 ساله هستم .بخاطر تصادف تا حالا 3 بار لیزر co2 کردم ولی زیاد تفاوتی ندیدم.خیلی هم رعایت میکنم ولی شبا حواسم نیست صورتم به بالش میخوره جاش قرمز میشه.چند تا سوال داشتم: قرمزی صورتم همیشه میمونه یا کم کم برطرف میشه؟؟به خاطر تحریک کردنش میگم چند جلسه باید به لیزر ادامه بدم؟؟مثلا اگه من 7 جلسه لیزر کنم فرقی با 5 جلسه داره؟تعداد زیاد لیزر پوستمو حساس نمیکنه؟ سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در حال حاضر به جای لیزر co2 در اکثر مراکز از لیزر های فرکشنال استفاده میشود که اثر مشابهی دارد ولی قرمزی کمتری دارد. قرمزی به دلیل خود لیزر است و به نظر من ربطی به بالش ندارد. اصولا قرمزی این لیزر حدود ۶ ماه بعد از هر جلسه طول میکشد. توصیه میکنم که نزد متخصص پوست لیزر فرکشنال انجام بدهید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام آقای دکتر توروخدا جواب این سوالم رو حتما بدید آخه من تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم که دکتر پوست نداره برای انجام خدمات پوستی باید از شهر خودم به شهر دیگه ای برم تا الانم خیلی هزینه کردم اما نتیجه نگرفتم 8بار لیزر فرکسل انجام دادم فایده نداشته الان می خوام سابسیژن انجام بدم می خواستم ببینم هزینه هر جلسه سابسیژن چقدره و چند جلسه کافیه؟ توروخدا حتما بگید هزینش چقدره؟برام مهمه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی. به نظر من ۸ جلسه فراکسل هر اسکار اکنه ای را درمان میکند یا لااقل بهبود زیادی میدهد. به نظر من فرکسل شما درست انجام نشده است و اگر پارامترهای درست برای صورت شما استفاده شود قطعا بهبود زیادی خواهید داشت. هزینه هر جلسه ساب سیژن کاملا به وسعت ضایعات بستگی دارد مثلا بین ۵۰ تا ۳۰۰ در هرجلسه بستگی به وسعتی که قرار است انجام شود. توصیه میکنم به متخصص دیگری برای مشاوره مراجعه نمایید و بعد تصمیم بگیرید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیفرکسل سابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

عرض ادب و احترام. من یه خال مشکی کوچیک ولی پررنگ روی گونه ام داشتم که دکتر با لیزر برش داشت. الان که 2ماه ازش میگذره جاش شبیه یه خال بزرگ قهوه ای رنگ شده که خیلی نگرانم کرده درطی این 2ماه هم از ترمیم کننده و پماد زینک مرتب استفاده کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید که علتش چیه که اینجوری شده. با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من چون ضایعه را ندیده ام نظر قطعی ندارم. ممکن است خال عمقی بوده ولازم بوده جراحی شود یا اینکه فقط کمی لک باقی مانده باشد که با دارو برطرف میشود [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیخال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام بنده 23 سالم نوع ریزش من از نوع نازک شدن و کوتاه شدن تارمو هست یعنی هیچ ریزش تارمو ندارم الان 3 ماه از درمان دارویی فقط فین یپشیا و ماینو انجام دادم بدتر وضعیت بدی شد این دارو باعث شدیتر شدن نازکی مو شد و هی عقب می ره و حتی از فرق سر یه گردی بزرگ داره می شه که هنوز مو دار و کم تراکم شده دیگه از درمان دارویی خسته شدم و از کاشت خوشم نمی یاد چون هیچ تارکم و اندازه الان نداره شما چی پیشنهاد می دید دارویی غیر ماینو و فین هست ماینو ها که وارد کشور ما میشه همه تقبلی و بی کیفت هست همه و یا الکل خالص جایگزن انها کرد به نظر شما پی ار پی برای نوع ریزش من که از نازکی و کوتاه شدن هست فایده ای داره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

PRP هیچ اثری ندارد ولی اگر ریزش ارثی دارید فقط فیناستراید و مینوکسیدیل درمانهای اصلی هستند. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر دکتر دختری 20 ساله هستم که نزدیک دوماهه رینوپلاستی انجام دادم بعد از عمل دچار سیاهی دور چشم شدم. از اول این سیاهی ها نبودن. بعد عمل ایجاد شدن همینطور چند هفته پیش متوجه یه لکه تکه ای کمرنگ به مساحت حدودا 2*2 سانتیمتر کنار گونه ام شدم ک احساس میکنم پررنگتر میشه رفته رفته (3 ساله ک مدام از کرم پودر و پنکیک استفاده میکنم، اما شبها قبل خواب کاملا صورتمو کامل میشورم ک پوستم نفس بکشه) خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدین و راهنماییم کنین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این تیرگی بعد عمل بینی به تدریج از بین میرود ولی برای تسریع آن یک کرم دور چشم ضد تیرگی هم استفاده نمایید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیرینوپلاستی تیرگی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر من دختر 24 ساله هستم که اطراف بینی و گونم منافذ باز دارم و ئقتی فشارشون میدم چربی خارج میشه تروخدا راهنماییم کنید برای خلاص شدن از شر این منافذ زشتو خسته کننده چکار کنم اگر کرم محلول یا شوینده ای وجود داره خواهشا معرفی کنید سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خلاص شدن از منافذ امکان ندارد چون اینها مجاری ترشحی پوست هستند ولی بسته به هزینه میتوانید میکرونیدل ار اف یا میکرو یا شستشوی روزانه با ماده غیر صابونی مثل پن انجام دهید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ آر اف فرکشنال منافذ باز پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و احترام خانمی 30 ساله هستم که جای جوش بصور فرورفتگی در گونه هایم باقی مانده میخواستم از شما بپرسم ایا غیر از درمان با لیزر درمان دیگری که سریع تر جواب بده وجود داره؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سریعترین روش درمانی لیزرفرکشنال است ولی شاید ساب سیژن هم مفید باشد [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 سابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام، میخواستم بدونم آیا استفاده کردن از عرق گیرهای مام در زیر بغل از نظر بهداشتی و اینکه جلوی عرق کردن رو میگیره مضر هست؟ چون بعضی ها میگن باید عرق کنه و چون جلوی عرق رو میگیره میکروب تو بدن میمونه و ضرر داره. ممنون از پاسختون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر استفاده از مام برای تعریق و بوی بد بدن مشکلی ندارد [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیتعریق لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام پوست دست من چند سال هست که پاره می شه یعنی پاره می شه بعد پوستش کنده می شه چند بار به پزشک مراجعه کردم برام کرم ترکیبی نوشته ولی هیچ اثری نداره هرروز بد تر می شه قبلنا فقط پائیز وزمستان این اتفاق می افتاد ولی حالا تابستان هم این اتفاق می فته زمانی دستم گرم می شه قرمز شده روز بعد شروع به پوسته پوسته شدن می کنه حالا نوک انگشتام انقدر پاره شده دیگه نمی تونم به چیزی دست بزنم حتی به شوینده ها هم دیگه دست نمی زنم خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنید درصورت امکان به ایمیلم بفرستین خیلی ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تشخیص مشکل است ولی به نظر من اگزما دارید بهتر است که زیر نظر پزشکتان درمان دارویی موضعی طولانی مدت انجام دهید. در ضمن دوری از تماس با مواد شوینده قوی مثل مایع ظرفشویی الزامی است . [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیاگزما بیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام مردی 34 ساله هستم که دچار ریزش موی ارثی هستم و مدت مدیدی است از قرصهای اکوفن ، سیستین بی 6 و زینک جهت تقویت موهام استفاده میکنم. در صورت امکان قرصی جهت تقویت موهام معرفی کنید که اثرش خوب باشه با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش موی شما ارثی است فقط مینوکسیدیل و فیناستراید داروهای موثر هستند [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام . من حدود دو ماه است برای ناحیه ریزش مو که کف سرم است از تونیک ضدریزش مو اویدرم پالمینکس و قرصهای ویتامین استفاده می کنم در این مدت ناحیه ریزشی بیشتر نشده ولی تغییری در رویش مو نداشته حداقل زمانی که باید برای اثردهی دارو استفاده کنم چقدر است ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حدود ۳-۶ ماه. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام آیا مصرف ماینوکسیدیل روی موهای نازک و ضعیف هم اثر دارد؟ و آیا مصرف مداوم آن باعث عادت کردن مو نمیشود که در حالی که استفاده ادامه دارد باز هم مو دوباره ریزش پیدا کند و دیگر مصرف آن اثری نداشته باشد؟ دختری 22 ساله و مجرد که ریزش موی حاصل از استرس دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

موثر است. عادت به مینوکسیدیل به این معنا که شما گفته اید نداریم ولی اگر بعد از مدتی قطع کنید ممکن است ریزش پیدا کنید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید.دکتر عزیز من عمل سمپاتکتومی رو انجام دادم حالا پوست صورتم بد جوری خشک شده و حتی پوسته پوسته شده از شما خواهشمندم یک صابون مرطوب کننده برایم معرفی کنید.با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پن ۵.۵ گل سیتو خوب است [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ، وقتتون بخیر - مقداری از پوست ناحیه پیشانی ام ، در اثر برخورد با ناخن و اجسام تیز، بدون التهاب و زخم ، به حالت خطوط بی رنگ و باریک و فرورفتگی و چاله های کوچکی در آمده است. راه درمانی آن چیست؟ ( اگر با داروهای موضعی چون کرم ،ژل ، لوسیون و امثال آن قابل درمان است ترجیح میدهم در ابتدا از آنها استفاده نمایم). با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه داروهای موضعی بر روی این ضایعات بی اثر است . به نظر من بهتر ین درمان لیزر فرکشنال است [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر.یه سوالی داشتم از خدمتتون.من چند سالیه از قرص فینپشیا و محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنم.ریزش موهام خیلی کم شده ولی موهای جلوی سرم نازک و کم پشت هستند.شما چه راه حلی را برای تقویت موهای جلوی سرم پیشنهاد می کنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تنها راه درمان ریزش مو ادامه همین درمان است. البته باید بررسی انجام شود که بیماری زمینه یا کمبود مواد نداشته باشید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام، من مجرد و ورجین هستم. دو هفته پیش یک رابطه داشتم ولی دخولی صورت نگرفت فقط منی روی ناحیه ی پوبیس ریخته شد که با دستمال پاک کردم. تقریبا 3 روز بعد پریود شدم (می شد روز 26 چرخم، من معمولا چرخه هام 30 روزست ولی به نظرم همه چیز پریودم طبیعی بود، همون 5 روز با تقریبا همان مقدار خونریزی). می خواستم ببینم احتمال بارداری وجود داره؟ می تونه اون خونریزی پریود نبوده باشه؟ این روزا احساس می کنم دمای بدنم بالاست و گاز معدم زیاد شده گاهگداری هم درد در ناحیه ی تخمدان ها دارم، ممکننه این تغیرات ناشی از چرخه ی بعدیم و یا حساسیت و نگرانیم نسبت به این قضیه باش] یا این احتمال وجود داره که باردار باشم،

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی وقتییکبار پریود شده اید خطر بارداری ناخواسته گذشته است. البته بی نظمی پریود شما در سیکل بعدتان می تواند ناشی از سایر علل غیر از بارداری باشد که نیازمند مراجعه به پزشکتان است. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام_ممنون ازراهنماييهايتان_بنده پسري 27 سالمه هستم_پرولاكتين بنده 28.6بوده كه ماكزیمم نرمالش 18.6است_لطفاراهنمايم كنيد_ممنون_

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پرولاکتین شما کمی بالاست البته باید حتما آزمایش تیروئید نیز بدهید چون ممکن است در زمینه مشکلات تیروئید این افیش رخ داده باشد. بهترین کار مراجعه به یک پزشک متصص غدد است. در صورتی که هنوز اختلال نعظ پیدا نکرده اید نگران نباشید این میزن هورمون با دارو قابل برگشت است. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیناباروری لینک مستقیم این سوال

تجاوز جنسی در کودکان و نوجوانان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفاوت ها و شباهتهای تزریق ژل و چربی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های دیسک گردن را بشناسید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آیا بیماران مبتلا به بیماری های خود ایمنی، می توانند جراحی پستان انجام دهند؟

عوارض عدم درمان واریکوسل یا واریس بیضه چیست؟

کلاژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق فیلر طبیعی چربی به صورت

الفبای طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]