سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام من 22 سالمه و متاهل هستم اين ماه دوبار به فاصله زماني 1هفته پريود شدم و نزديكي با همسرم هم در مابين اين دو پريود داشتم ميخواستم بدونم كه آيا اين بي نظمي از علائم بارداري مي باشد يا نه؟ باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بی نظمی پریود از نشانه های بارداری نیست. . تنها نشانه تقریبا قطعی می تواند ازمایش خون مثبت باشد. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید.آیا خوردن آب منی مرد توسط زنان باعث بارداری میشود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خیر مایه منی تنها زمانی باعث بارداری می شود که در تماس با تخمک قرار بگیرد یعنی بید از طریق دستگاه تناسلی زن وارد شود ولی از لحاظ شرعی این مایع جزء نجاسات مسوب می شود و خوردن آن مجاز نیست. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام . خانم دکتر من در هفته 35 بارداری هستم که ترشحاتم کمی زیاد شده است و لباس زیرم کمی خیس میشود. نگرانی من این است که این ترشحات مایع امونتیک نباشد که کم میشود. چگونه تشخیص دهم؟ خواهشا راهنمایی فرمایید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ابتدا باید مشخص شود که مایعی که از شما خارج یشود مایع آمنیوتیک است مایع آمنیوتیک معمولا شفاف است و بوی خاصی دارد. بهترین کار در این مواقع ماجعه به پزشکتان است ایشان برای شما از تست های نواری آمینو تست استفاده می کنند که با تغییر رنگ می تواند مایع آمنیوتیک را از ترشحات افتراق دهد. پس حتما به ایشان مراجعه کنید. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام 21سالمه و میخوام باردارشم ودکتر گفته زخم دارم باید اونوفریز کنم از اونجا که شنیده بودم که اینکار نازایی میاره به دکترگفتم موضوع رو ؛گفت اینطورنیست ولی جون استرس داری بهتره پانسمان کنی وبعد از باردارشدن فریز کنی میخواستم درموردپانسمان بدونم؟اگه فریز کنم جایی دیگه برم دکتر اون متوجه میشه من فریز کردم؟طورو خدا کامل جوابمو بدید ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی فیریز یا کرایو عبارت از منجمد کردن لایه سطحی زخم دهانه رحم است. این کار منجر به نازایی نمی شود ولی در صورت انجام اشتباه ممکن است درجای از تنگی دهانه رحم را به همراه داتشه باشد. با توجه به اینکه این مورد نادر است نباید نگران باشید پاسنمان هم عبارت از شستشوی موضعی زخم با یک ترکیب انتی بیویتیک است که نسبت به کرایو درمان موقتی تری است ابدا باید از وجود زخم در دهانه رحم مطمئن شوید بنابراین یک معاینه دقیق به شما کمک زیادی خواهد کرد. گاهی فقط با استفاده از آنتی بیوتیکهای موضعی و خوراکی درمان می شوید و نیازی به کرایو ندارد. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکینازایی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من 2 ساله فیناستراید 1 میل سها مصرف میکنم با توجه به اینکه نیمه عمر پلاسمایی این دارو 8 ساعت میباشد میشه روزی 2 میل یا 3 میل خورد مثلا هر 8 ساعت ؟ چون بعضی دکترها میکن میتونی فیناستراید 5 میل رو نصف کنی روزانه بخوری (یعنی میشه روزی 2.5 میل)؟؟؟؟عوارضش بیشتر میشه ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر علمی همین فیناستراید ۱ میل کافی است ولی بعضی توصیه های بیشتر هم دارند. [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت شما سوال من در مورد کلویید ها (زایده های گوشتی روی بدنم) است راستش م یه مدت متوه یه سری زایده هایی روی کتف و رانم شدم متاسفانه خیلییییی منو ناراحن و نگران کرده چون شنیدم روز به روز زیاد میشه با توجه به اینکه داییم هم کتفش پر شده از همین زایده ها!!! میخواستم ببسنم هیچ راهی برای پیشگیریش وجود نداره که من مثل اییم نشم؟؟چون از نظر زیبایی داره واسم مشکل ساز میشه یا اگر برای درمان ماعه کردم به طور حتمی درمان میشه یا باز ممکنه عود کنه؟؟لطفا واب منو بدید من خیلیییییی ناراحتم به خاطر این موضوع مرسی از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه درمان کردن ضایعات کلویید فعلی است . باید از انجام هر عمل جراحی یا اقدامات مشابه در این نواحی خودداری کنید اگر جوش دارید دستکاری نکنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید موهای زیر چانه ی من خیلی ضخیم در میاد مداااام موچین دستم میگیرم اما بازم... به جز لیزر دیگه چه راهیی وجود داره؟؟قرص های تنظیم هورمونای بدن خوبه؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمانهای دارویی معمولا تا موقعی که مصرف میشوند باعث کاهش سرعت رشد و نازکی میشوند ولی به محض قطع برمیگردند لیزر موهای زائد اگر مشکل هورمونی ندارید روش مناسبی است [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر بنده جوانی 23 ساله هستم و مشکلم هم اینه که مدت کوتاهی هست که اندازه ی یک سر انگشت از ریش زیر چانه ام خالی شده که واقعا نگرانم کرده. میخواستم ببینم چکار باید بکنم تا بتونم این مشکل رو درمان کنم ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید به پزشک مراجعه نمایید با تزریق داخل ضایعه و درمان موضعی معمولا درمان میشوید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام ، جهت شفاف و روشن و سيقلي شدن پوست بعد از ميكرودرم از چه داروهايي بايد استفاده كرد؟ (پوست مختلط ، رنگدانه ساز، داراي تو رفتگي ها جزئي روزنه و جاي جوش)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای لایه بردار پوست ملایم مناسب هستند [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من یکی از بیمارهاتون هستم صورتم جوش میزنه برام قرص minostad به مدت یک ماه هر روز نوشتید و در ویزیت دوم هم 40 عدد قرص یک روز در میون نوشتید قرصم الان تمام شده شما هم که تا 20 روز دیگه نیستید من چیکار کنم تا 20 روز دیگه اگه قرص نخورم صورتم پر جوش میشه ....؟؟؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است این طور شود چون معمولا دقیق حساب میکنم. به درمانهای موضعی ادامه بدهید ولی اگر جوشهای چرکی داشتید دوباره قرص را بخرید ولی یک شب درمیان مصرف نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من مریض خودتون هستم که لکه های قهوه ای روی کمروسینه وگردن وبازوهام بود و سیبورتیک هم داشتم یه محلول بهم دادید وشامپو کتوکونازول و قرص کتوکونازول> این لکه هارو گفتید قارچه که رو بدن همه هست میخواستم بدونم اسمش چیه و چرا تو نمونه گیری معلوم نمیشه؟اقای دکتر خیلیابهم گفتن تا اخر عمر همینجورم ایا اینطوره؟من21سالمه و همیشه هم ورزش میکنم اخرین امیدم به شماست ایا خوب میشم؟این لکه ها یه مدت خوب میشن واثری ازشون نیست و بعدمدتی دوباره شروع میشن و با جوش زدن هم دوباره شروع میشن تورو خدا کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسم بیماری تینا ورسیکالر است و یک نوع مخمر است چون به طور طبیعی هم رمیتواند روی پوست وجود داشته باشد نمونه گیری از آن چیزی نشان نمیدهد. تگران نباشید فقط طبق نوبت بعدی مراجعه نمایید درمان میشوید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من چهارماه است که قرص فیناستراید یک میلی گرم را مصرف می کنم . با توجه به عوارضی که داره تا کی می تونم مصرف کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که مشکلی نداشته اید و مجرد هستید میتوانید فعلا ادامه بدهید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خدمت جناب آقای دکتر زنی 33 ساله هستم. مدت طولانی هست که ریزش موی دوره ای دارم. دفعات قبل با مصرف مکمل ویتامین ریزش موها کم میشد . چند ماه قبل به دنبال ریزش مو به پزشک مراجعه کردم که با آزمایش مشخص شد کم کاری تیروئید دارم (tsh 11 بود) الان مدت 1 ماه هست که لووتیروکسین مصرف میکنم ( روزی یک قرص 5 شنبه و جمعه نصف قرص)اما همچنان ریزش مو دارم با توجه به این که پزشک غدد به من گفتند که ریزش مو قطع میشه. میزان گلبول قرمز و هموگلوبینم نرمال بود . و میزان فریتین 16. از شما خواهش میکنم در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمائید. با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو 6-3 ماه بعد از درمان کامل تیرویید بهبود دارد. در ضمن بهتر است که قرص آهن هم برای 3 ماه مصرف نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیتیروئید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وقتتون بخیر-آقای دکترمن مدت 16ماه است به بیماری لیکن پلان مبتلا شده ام که الان مطلع بیماری شدم که پوست بدن و مو سرم رادچار ضایعات کرده است و همچنان ادامه دارد آیا قابل درمان است؟چه مدت طول میکشد؟بیماری خطرناکی است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله خطرناک نیست ولی درمان این بیماری پیگیری میخواهد. معمولا چند ماه نیاز به درمان دارد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 24 سالمه وچندین ساله روی گونه هام وبینیم کک ومک دارم که کک ومک های روی گونم درحال متصل شدن وی تیکه شدن هست.رنگ پوستمم تیره هستش.درضمن من در شهرکرد ساکن هستم.خواستم راهنمایم کنین که بالیزر شما کک ومک ها کاملا رفع میشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ضایعات شما واقعا کک مک باشد فقط به خاطر تیره بودن پوستتان نیاز است اول یک تست لیزر انجام شود و سپس لیزر اصلی انجام شود وگرنه مشکلی برای درمان آن نیست [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید من 27 سالمه و مجرد هستم ، ریشم کم پشت و بعضی جاها سفید یا هنوز بدون مو هستقبلا ماینوکسیدیل 5 درصد مصرف کردم ولی صورت ملتهب و سرخ میشد آیا راه حل بهتری هست با سپاس از شما.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است ماینوکسیدیل 2% استفاده نمایید یا نوع مینوکسیدیل را عوص کنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر قبل از انجام تست لیزر احتیاج به مراقبتی خاص یا استفاده از لک بر دارم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر نیازی به اقدام خاصی نیست ولی استفاده از کرم لک بر چند هفته قبل از لیزر کمک کننده است و لیزری که برای درمان لک از آن استفاده میشود لیزر کیوسوئیچ است [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید پسری هستم 26 ساله تو صورتم جوش و جای جوش های قبلی رو دارم و بعضی جوشها عمیق هستن و جای آنها به شکل فرورفتگی در اومده. در ضمن حرارت کبدم هم بالا هست. میخواستم ببینم راه درمان جوش و جای آنها چیه؟ لیزر جواب میده؟ ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر یا ساب سیژن یا آر اف یا ترکیبی از این درمانها پاسح خوبی دارد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن آر اف فرکشنال اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من مدت زیادی است که از ماینوکسیدیل و فیناستراید به همراه مولتی ویتامین مینرال استفاده می کنم.هر از چند گاهی با اینکه تغییری در میزان و دفعات استفاده از داروها رخ نداده و مثل قبل می باشد گویی بدن به دارو مقاوم شده موهایم ریزش پیدا می کند.البته مواقعی که مشغله ام بیشتر است هم این ریزش اتفاق می افتد.به نظر شما مشکل چیست؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

نوسانات ریزش در طی مصرف دارو طبیعی است ولی اگر فقط ریزش است و به حالت معمول برگشت نمیکند بررسی لازم دارد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشید: من دختری27ساله ومجرد هستم که پوست صورتم به نظر خشک می آید. موقع خندیدن چروک های زیادی اطراف چشمم ایجاد می شود. مدتی هم دورچشم دکترژیلا استفاده کردم که موثر نبود. پوستم سفید است.به نظر خودم هم صورتم مقداری لک و دراطراف چشم کک مک دارد که با تجویز پزشک، لایه بردارمدیلن و q10 مصرف کردم اما نتیجه زیادی ندیدم. آیا این داروها مناسب بوده و اینکه ممکن است در اثر مداومت در استفاده از این داروها پوستم بهبود یابد؟ باتشکر از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کک مک با دارو از بین نمیرود اگر هم کمرنگ شود با قطع دارو برگشت میکند. کک مک حتما نیاز به لیزر دارد. چروکهای موقع خنده طبیعی است ولی اگر آزارتان میدهد باید بوتاکس ترزیق نمایید. فکر کنم مصرف مرطوب کننده به تنهایی برای صورت شما کافی باشد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

علت، علائم و درمان سرخوردگی یا جا به جایی مهره های گردنی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تقویت مو با خوراکی ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای جدید لیزری در درمان ملاسما (لک های پوست صورت)

نشانه های مصرف شیشه و علایم ترک آن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اثرات ضد بارداری شیردهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟

خطرات امواج فراصوت سونوگرافی