سوالات پزشکی :
سوال :

سلام، مردی هستم 32 ساله با ریزش موی مردانه، برای جلوگیری از ریزش و درمان آن،مد ت هاست که از فیناستراید و ماینوکسیدیل 2 درصد پاک دارو (بدلیل حساسیت به 5 در صد) و شامپو جوانه گندم سریتا ( تقویت کننده و ضد ریزش) استفاده میکنم . در حالت عادی ریزش موهایم طبیعی به نظر میرسد،اما پس از هر بار شستشو یا استحمام (یکروز در میان) از حجم و تعداد موهایم خصوصاً در قسمت جلوی سر کاسته شده و معمولاً هم به جای این موهای ریخته شده موی جدیدی جایگزین نمی شود، با این وصف دلیل آن چه میتواند باشد و برای حل این مشکل چه اقداماتی لازم است صورت گیرد. با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بررسی علت با معاینه ممکن است ولی اگر فقط در حمام ریزش دارید به همین درمان ادامه دهید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من چهار ماهه که به توصیه ی پزشک برای درمان جوشهام دکوتان مصرف میکنم. الانم ازش راضی ام اما تو سایتای مختلف میخونم که باعث ریزش شدید مو میشه. میخوام بدونم حقیقت داره؟ و اینکه من هماتینیک هم مصرف میکنم. پشت دستم دونه های ریز میزنه که خارش داره . حدس میزنم که به خاطر مصرف هماتینیک باشه. میخواستم ببینم که ایا هماتینیک همچین عارضه ای داره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در همه اقراد ریزش نمیدهد. در بعضی که با درمان هم قطع میشود خیر احتمالا به دلیل همان دکونان است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام . بنده چند سال پيش روى بينى ام چندتا جوش بزرگ زد و حالا بعد از چند سال جاى اون جوش ها بصورت برآمدگى هاى سفيد رنگ (همرنگ پوستم مثل گوشت اضافه) باقى مونده. چطور ميتونم برآمدگى ها رو صاف كنم و جاى اونارو از بين ببرم؟ آيا كرمى هست كه اين كارو بكنه؟ با تشكر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با کرم از بین نمیرود ولی با لیزرفرکشنال قطعا بهتر میشود [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من پسری 19ساله هستم که که تاالان ریشام درنیومده درحالیکه از14سالگی من به بلوغ رسیدم ولی الان ریش ندارم میخواستم بدونم چیکارمیشه کردتاریشام زودتردربیاد؟خواهشابگیدبایدچیکارکنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر زمینه ارثی رشد دیر ریش در خانواده دارید باید صبر کنید ولی اگر این زمینه ارثی را ندارید باید به متخصص مراجعه نمایید تا بررسی هورمونی برای شما انجام شود [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیریش افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد دكتر عزيز كپسول بيوتين براي ريزش مو و رويش جديد مو موثره اگه مكمل موثرتري هست لطفا بهم معرفي كنيد ممنون ميشم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی دارد اگر ریزش موی شما بدلیل کمبود بیوتین باشد مفید و موثر است. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر.من الان دقیقا سه ماهه که داکوتان مصرف میکنم ولی فقط 20 درصد از جوشهامو از بین برده و هنوز با خوردن یه دونه تخم مرغ یا حتی استفاده از ضد افتاب فاقد چربی جوشهام ملتهب میشن و صورتمم خیلی چربه... بهتر بگم هر دارویی که باعث پوست پوست شدن پوست میشه باعث زیاد شدن جوشهای من و بر امدگی اونها میشه ممنونم اگر بگید من باید چیکار کنم به گمانم پوستم حساس شده چون من قبلا خیلی از این صابون های لایه بردار استفاده میکردم که باعث پوست پوست شدن شدید پوستم میشد ولی صورتم را صاف میکرد ولی الان نتیجه ی همون صابون ها بر عکس شده است

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در کنار دکوتان زیر نظر پزشکتان داروهای موضعی هم مصرف نمایید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشید. آقای دکتر من مبتلا به درماتیت سبوره هستم طبق نظر پزشک پمادهای کلوتریمازول و کلوبتازول و بتامتازون رو برای صورتم استفاده میکردم. امااز اونجایی ک بعداز قطع پمادهاتمام علایم برمیگشت همچنان ادامه میدادم. الان متوجه شدم که این پمادها کورتون دارند و اصلا نباید طولانی مدت استفاده کرد. واقعا نگران شدم.. پوست کناره ی بینیم نازک شده و مویرگهاش مشخصه. اینها از عوارضه همینه؟ میشه کمکم کنید که الان چیکار کنم؟ بدونااین پمادها هم صورتم خیلی بده وافعاممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله باید به تدریج این کرمها قطع شود [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام،دختری27ساله هستم که موهای بلند و پرپشتی دارم اما با این اوصاف ریزش مو دارم. در حمام به شدت میریزد.اصلا نباید بگذارم موهام چرب شود یعنی هر یک روز درمیان سرم را بشورم.وبه غیر از آن هر بار که به موهام دست می کشم حداقل چند تار مو می آید. لطفا راهنمایی بفرمایید...متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش کمتر از ۱۰۰ تار مو در روز است طبیعی است اگر بیشتر است باید به پزشک مراجعه نمایید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.وقت بخیر. مشاور تغذیه رفتم بهم قرص wellman روزی یک عدد به مدت 30 روز داده.(مولتی ویتامین) تالاسمی مینور آلفا هستم و حساسیت هم دارم و پارسال کهیر زدم. چند سال جوش میزنم اما چند ماهی هست که خیلی جوش ها کم شده. پسر 24 ساله با پوستی چرب. آیا این مولتی ویتامین می تونه حساسیت را زیاد یا جوش ها رو از دوباره بوجود بیاره یا تشدید کنه؟ مصرف کنم قرص رو؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر مصرف کنید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من می خوام برای از بین بردن موهای زائد بدنم لیزر انجام بدم.اما از بس سوالات برخی از کاربرا رو مبنی بر این که بعد از لیزر پوستشون آسیب دیده رو خوندم، میترسم. از کجا مطمئن شم که لیزر ضرری داره یا نه؟ و از کجا بدونم که پوستم حساسه یا نه؟آیا این که استفاده از روش های دیگه ی رفع موهای زائد باعث جوش زدن پوستم میشه دلیلی هست برا این که لیزر برا پوستم مشکلی پیش بیاره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر ضرری ندارد ولی باید حتما توسط متخصص انجام شود تا پارامترهای آن دقیق تنظیم شود خیر لیزر با مکانیسمی متفاوت از روشهای دیگر عمل میکند بنابراین جوشی ایجاد نمیکند و دلیلی برای این مشکل نیست [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام . من می خواستم دستگاه خانگی میکرودرم برای درمان جای جوش قدیمی خریداری کنم آیا این دستگاه برای جای جوش موثر است لطفا شرح دهید .با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید میدانم [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقاي دكتر خسته نباشيد پسر 21 ساله اي هستم كه ريش و سبيلم كم پشت و نازك است يك محلول ماينوكسيديل 5% تهيه كرده لم چند سوال در اين رابطه دارم 1. روزي چند قطره از ان را مصرف كنم؟ 2. اگر مثلا روزي ودبار مثلا صبح و عصر مصرف كنم مشكلي دارد؟ مثلا روزي 50 قطره؟ 3. اگر تايم مصرف بعد از چندماه بهم بخورد مشكلي دارد؟ 4. روش ديگري هم هست كه بخواهيد توصيه كنيد؟ با تشكر فراوان...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

۱۵ قطره ۲ بار در روز خیر [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من مردی 41 ساله هستم و برای ریزش مو قرص فیناستراید ا گرم هر روز و به مدت 3 هفته مصرف کردم و در این مدت هم در آمیزش از روش انزال به بیرون استفاده نمودم. بعد از این 3 هفته مصرف قرص را قطع کردم. برای باردار شدن باید چه مدت از قطع قرص بگذرد تا برای جنین هیچ گونه خطری نداشته باشد با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

۱ ماه برای باردار شدن باید از قطع قرص فیناستراید گذشته باشد [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر جان من خانمی 34ساله هستم و پوست خشک و روشنی دارم تقریبا از بچگی کک مک داشتم و همیشه با دارو درمان کردم و تاثیری ندیدم تا 3سال پیش لیزر کردم نه تنها کک مک ها نرفتن بلکه یه لکه هایی شبیه پلاسما روی گونه هام و پای چشمام پیدا شده که آزارم میده و مجبورم همیشه مکاپ داشته باشم و دکتر گفت این لکه ها ممکنه بر اثر سوختگی لیزر باشه و خیلی عمیق لیزر کرده و با توجه که پوست من نازک و حساسه نباید با این درجه لیزر میکرده در کل الان میشه یه کرم ضد لک قوی معرفی کنید؟.آیا ممنکه با لیزر کیوسوئیچ صورتم کاملا بدون لک بشه این هم بدونید من همیشه از ضد آفتاب استفاده میکنم ممنون میشم اگر پاسخ بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای کرم باید معاینه شوید لیزر انجام ندهید حتی کیو سویچ بدتر میشوید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

ُسلام آقا دکتر میدونم با سوالاتم خستتون کردم ولی از تون خواهش میکنم جواب این سوالم رو هم بدید من برای سابسژن باید از کجا سر سوزن پیدا کنم؟ آیا پزشکم باید برای من تهیه کنه یا خودم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پزشکتان. سر سوزن فرد دیگر اگر آلوده هم نباشد کند است و به درد شما نمی خورد [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام درود بر شما دکتر خوش اخلاق و با حوصله. من این دفعه 3 هست ساب سیژن کردم 2 سری قبل ساکشن نکردم اما این سری خیلی بهتر ساب سیژن شده ام ساکشن رو با دستگاه وکیوم که خریدم در روز 10 دقیقه انجام میدم ایا نیاز هست چه مدت انجام بدم ؟ که به هیچ عنوان اسکار ها مجدد بر نگردد, در ساب سیژن چند درصد اسکار ماندگار همیشگی و همینطور امکان برگشت داره ؟ سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در مورد نحوه استفاده از دستگاه واکیوم اطلاعی ندارم. در صد برگشت به نوع اسکار ها و نحوه انجام بستگی دارد. درصد ثابتی ندارد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. پسری 27 ساله و مجرد هستم. برای ریزش مو قرص فین پشیا مصرف میکنم. اخیرا بخاطر مشکلی که در دفع ادرار داشتم متخصص ارولوژی برایم 30 عدد قرص تامسولوسین روزی یکبار تجویز کرده است. میخواستم بدانم که مصرف همزمان این دو دارو مشکلی ایجاد نمیکند؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با هم تداخلی ندارند. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.وقت بخیر آیا رابطه ای بین کهیر و سبوره و افزایش آنزیم های کبدی وجود دارد؟ 5 ماه پیش کهیر میزدم و کلی قرص آنتی هستامین خوردم. دیروز ازمایش خون دادم و متوجه شدم SGPT مقداری بالاست.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر ارتباطی ندارد. کمی بالا بودن انزیمهای کبدی ارزش زیادی ندارد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیکهیر درماتیت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دختري ١٨ ساله هستم، صورتم جوش زده يه سري رو كندم كه لكش هم مونده چندتا هم زير پوستيه و ورم كرده و درد داره، چكار كنم هم لك ازبين بره هم بقيه جوش ها؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای از بین بردن لک های جای جوش از لیزرفرکشنال و درمانهای موضعی میتوان استفاده کرد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر بنده اقای 23 ساله ای هستم و چند سالی است به دلیل ریزش مو از ماینوکسیدل و فیناستراید استفاده میکنم علی رغم تاثیر نسبتا خوب این داروها اطراف پیشانیم در حال بالا رفتن میباشد و موهایم هم کمی کم پشت شده است ایا برای جلوگیری از تاسی اطراف پیشانی راه حلی است؟ ایا تنها ترین راه حل کاشت مو است و بهترین زمان کاشت مو چه سنی است؟ با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر علیرغم مصرف دارو این طور میشوید تنها را کاشت است سن خاصی ندارد تراکم مو که کم شود باید انجام دهید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

دشمنان موهای شما

روشهای مقابله با پیری پوست

روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

راه های درمان چاقی صورت

خشكي پوست

علت ایجاد منگوله پوستی یا زائده گوشتی

پنج راه حفاظت از پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مراحل تزریق چربی

ورم حاد معده چیست؟