سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام, دکتر عزیز جوانی 23 ساله از دوران بلوغ جوش میزدم تا سال پیش که راکوتان مصرف کردم و جوش ها فروکش کرد حدود 2 ماه روزی یک عدد خوردم و یه مدت 3 ماهه به هیچ عنوان جوش نزد ,ساب سیژن و فرکشنال کردم و 80 % بهتر شدم گاهی اوقات باز جوش میزنه و هنوز هم جلسه درمان ساب سیژن و فرکشنال تا درمان رضایت بخش نیاز دارم ایا هفته ای 1 عدد راکوتان بخورم باز فرو رفتگی تو صورت ایجاد میشه ؟ فقط گونه راست من جای جوش داره که دارم درمان میکنم سمت چپ کاملا خوب شدم اگر راکوتان بخورم که دیگه جوش نزنم باز فرورفتگی ایجاد نمیشه بخوام ساب سیژن کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

راکوتان فرو رفتگی صورت نمیدهد ولی ترمیم پوست را به تاخیر میاندازد. با مصرف یک عدد در هفته بعید است مشکلی داشته باشید.مصرف کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام از 4 خرداد هر شب منوبنزون براي ويتيليگوي منتشر البته فقط روي لكه هاي تيره استفاده كرده ام كوچك ترين اثري كه حاكي از سفيد شدن لكه ها باشد مشاهده نشده ،از دو هفته پيش به توصيه پزشك روزي دو مرتبه روي تمامي سطح پوست ميزنم تغيير خاصي نكرده 1-آيا روشي براي تسريع آن وجود دارد؟ با اين اوصاف ممكن است چند ماه ديگر طول بكشد تا پوستم سفيد و يك دست شود؟آيا عدم تغيير نشان دهندۀ شكست من در اين روش درماني است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید نوع مونو بنزن شما کیفیت لازم را ندارد. باید نوع دارو را عوض کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشيد آقاي دكتر من روي گرنه ها قرمز و خيلي شديد خشك مي شود كه هر چند دقيقه يك بار آب به صورتم ميزنم !!! و با كرم مرطوب كننده قرمز و ملتهب باقي مي ماند و جديدا كناره هاي بينيم قرمز و پوسته ميزند اما خارش ندارم و به محض اينكه با صابون صورتم را بشورم تشديد ميشه خشكيش . و روي چانه ام الان لكه هاي قرمزي هست كه وقتي ريش در ميارم بيشتر ميشه و پوسته ميزنه مثل پوسته هاي سر ( البته سرم پوسته نداره ) و با گرما و عرق احساس سوزش شديد دارم روي لكه ها قرمز و بعد ريش زدن بهتر ميشه ولي جاي قرمزي هست مثل لكه. ممنونم از توجه شما ( در صورت امكان دريافت از طرف شما ، عكس ارسال مي كنم )

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تشخیص مشکل است ولی به نظر من درماتیت سبوریک دارد و باید درمان دارویی خوراکی و موضعی با هم استفاده نمایید تا درمان شوید. به متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.ایا میشود برای لکه های ناشی از لیزر مو که زیر پوستی است و تا کنون 2سال است که نرفته. ایا کرم ترتینویین خوب است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید لک را ببینم اگر عمقی باشد بعید است که تره تینویی موثر باشد [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام . من حدود 6ماه پیش در ماه سوم بارداری دچار سقط شدم و هرچه گشتم علتی نیافتم تا اینکه به تازگی متوجه شدم که دچار تخمدان پلی کیستیک هستم.می خواستم درمان خود را شروع کنم که فهمیدم باردار شدم .میخواستم ببینم که آیا این عارضه می تواند بر روی جنین تاثیر سو بگذارد و آیا جنین دوباره سقط میشود ؟آیا می توانم داروهای درمانی را بخورم کلا چه کنم.روکین+متوفورمین+داروی ترکیبی برای ریزش مو

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی تخمدان پلی کیستیک یعنی قدرت باروری شما کمی کمتر از جمعیت عادی است که با کمک داروهای کاهش دهنده هورمونهای مردانه و نیز متفورمین و داروهای محرک تخمک گذاری قابل جبران است با نؤ پزشکتان برای مصرف داروها اقدام کنید این بیماری اثر سو شناخته شده ای بر جنین ندارد [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر من چون رابطم با همسرم مرتبا نیست از قرص ضد بارداری استفاده نمیکنم به جاش تو هر سیکل که مشکوک به بارداری هستم از قرص لونژیل استفاده می کنم اما خیلی می ترسم چون می گن این قرص ها سرطان زا هستن در عرض 1سال 8 تا از این قرص ها مصرف کردم خیلی می ترسم چی کار باید کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مصرف بیش از حد این قرصها توصیه نمی شود اما به این معنی است که در ه سیکل یکبار ا از این قرصها استفاده کنیددوزی که شما مصرف کرده اید سرطانزا نیست با این حال در صورتیکه نگران هستید از یک روش مطمئن دیگر مثلا قرصهای ترکیبی پیشگیری مانند یاسمین و یاز استفاده کنید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خدمت خانم دكتر ، من 30سالمه و همسرم 35 ساله ، من يكسال عدم بارداري داشتم و حالا كه 5 ماهه تحت درمان قرار گرفته ام دكتر فقط تخمك رو تقويت مي كنه ، چون ميگه مشكلي نه من و نه همسرم نداريم ، پس علت عدم بارداري چيه ، آيا ممكن است از رحم و لوله ها باشد ، گرفتن عكس رنگي لازمه و در ضمن سخت است ، ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی بهترین کار ابتدا بررسی زمان تخمک گذاری و ارزیابی اسپرم شوهرتان است . در قدمهای بعدی ارزیابی باز بودن لوله ها با عکسبرداری رنگی می تواند مفید باشد. . عکسبرداری رنگی در مدتی کوتاه انجام می شود و علی رغم ظاهر پردردسرش کاملا قابل تحمل است. بنابراین در صورتیکه پزشکتان معتق است ممکن است چشبندگی وجود داشته باشد این عکسبرداری توصیه می شود [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری رحم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من هفته 7بارداری هستم تو سونوگرافیم میزان اندک ساب کوریونیک هموراژی 3*7م م دیده شده .چه خطری برای جنین دارد؟چه راه حلی برای من دارید؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی هماتوم ساب کوریونیک یعنی زیر جفت شما اندکی خونریزی دیده شده. بهترین کار استراحت و استفاده از شیافهای پروژسترون و عدم نزدیکی است. به زودی جذب خواهد شد. نگران نباشید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من از نقعد یک رابطه داشتم . باکره هستم . آبش توی مقعدم ریخته شد . وقتی خواستم از روش بلند بشم (اون خوابیده بود و من نشسته) آبش از مقعدم به اندازه یک قطره چکید که من نمیدونم به واژنم رسیده یا نه . من پاکش کردم و چند دیقه بعد شستشو دادم . 7 ساعت بهد هم یک قرص لونژیل و 12 ساعت بعدی یکی دیگه خوردم . الان 4 روز از انجام نزدیکیم میگذره . هنوز خونروزی نداشتم . دقیقا فردا ساعت 7 از آخرین قرصی که خوردم 3 روز میگذره . کمکم کنید تو رو خدا بگید احتمال بارداریم چقده و اگه شدم چیکار باید بکنم ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پس ز مصرف قرصهای اورژانس تا 1 هفته وقت دارید که خونریزی داشته باشید در صورت گذشت بیش از این مدت حتما آزمایش خون بارداری بدهید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وعرض خسه نباشيد من خانمي 31 ساله هستم تقريبا يك سال ونيم پيش سقط ريز 3ماه داشتم البته به دليل اختلال هورموني باروش آي يو آي حامله شدم بار دوم چند ماه پيش حامله شدم اما سقط شد بادادن آزمايش سقط مكررگفتن پروتين سي 127 وپروتيين اس40 هست وپروتئين سي بالاست وبايد هپارذين مصرف كنم باتوجه به اينك در يك مقاله انگليسي خونده بودم كه مصرف هپارين در يك خانم باردار با عث اين شده كه به كما بره ميخواستم راجع به اين موضوع وخطرات احتمالي براي مادر وجنين وشيوه بهتر استفاده از اين دارو واينكه آيا قطع دارو ضرر داره وعوارض بعد از قطع آن را بدانم باتشكر فراوان ازشما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به مقدار پروتئین سی و سابقه سقط تکراری هپارین برای شما مفید خواهد بود نگران نباشید زنان باردار زیادی در دنیا از این دارو استفاده می کنندو آزمایشهای تکمیلی برای بررسی وضعیت انعقادی و تنظیم دوز همزمان برای شما انجام خواهد شد. فکر می کنم ادامه حاملگی به زحمتش می ارزد دارو را سر خود قطع نکنید و با پزشکتان در این مورد هماهنگ باشید موفق باشید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام قبلا"برای شماازلکه بینی بعدازپریودی گفتم سه ماه است که ازروز16پریودی مدروکسی پرژسترون بمدت 10روزمیخورم ولی هنوزمشکلم برطرف نشده وآزمایش هورمونی دادم هورمونام بالاست دارومصرف کردم وپایین آمدولی لکه بینی بعدازاتمام پریودی رفع نشدلطفا"راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،احتمالا دچار درجاتی از تخمدان پلی کیستیک هستید فعلا همان مدروکسی پروژسترون را مصرف کنید و در صورتی که پزشکتان برایتان داروی دیگری مانند متفورمین تجویز کردند حتما مصرف کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من و نامزدم در رابطه ای که با هم داشتیم دخول به طور کامل انجام نگرفت و فق سر آلت کمی داخل واژنم رفت و احساس میکنم مایع پیش از منی به داخل ریخته شده.ولی مایع منی داخل نریخت.من بعدا بلافاصله خودمو شستم و سعی کردم داخل واژنم رو هم بشورم با آب.البته شک دارم پرده دارم یا نه.الان پریود شدم و سر موعد شدم.رابطه ما 3-4 روز قبل از پریودیم بوده.ولی سر موعد پریود شدم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که پریود شد اید دیگر خطر حاملگی ناخواسته گذشته است نگران نباشید و در سیکل بعد از یک روش مطمئن استفاده کنید به مطالب سایت در مورد روشهای اورژانس مراجعه کنید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام واحترام. من با نامزدم نزدیکی کردم (دخول) اما منی وی خارج از دستگاه تناسلی ریخت اما می ترسم که با پیش آب منی وی باردار شده باشم بخاطر همین از قرص لونژیل استفاده کردم با ر اول یک ساعت پس از نزدیکی با ردوم 20 ساعت بعد مصرف کردم .آیا مصرف اورژانس ناقص بوده؟ برای مطمئن شدن از پیشگیری می توان 2 قرص لونژیل پس از 4 روز مصرف کرد فایدهای هم دارد؟ چگونه از تاثیر قرص با خبر شوم؟ تو رو خدا کمک کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،قرصهای اورژانس کافی بوده است. دیگر نیازی به مصرف نیست. فعلا از هیچ دارویی استفاده نکیند و منتظر پریود باشید تا 10 روز بعد پریود می شوید [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.من 24 سالمه.2ساله که ازدواج کردم.هیچ قرصی استفاده نمیکنم.اما پریودی ام نا منظم شده .به طوری که با فاصله ی 2ماه وگاهی 3ماه پریود میشم.علایم عفونی هم ندارم.البته دختر بودم هم اینطوری بودم اما در سال یکبار این اتفاق می افتد.لطفا راهنمایی کنید که علتش چی میتونه باشه.ایا باعث نازایی ام میشود.ایا خطری مرا تهدید میکند.با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما بهتر است بررسی کاملی از نظر هورمونی داشته باشید طیف زیادی از اختلالات هورمونی از مشکلات تیروئید تا تخمدان پلی کیستیک می تواند موحب این امر شده باشد. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام -26 سالمه -21 ماه است که ازدواج کردم به دلیل تنبلی تخمدان 3 ساله که قرض مدروکسی پروژسترون مصرف می کنم.می خواستم بدونم که آیا مصرفش باعث به وجود آمدن تخمک می شود. چون تست تعیین تخمک گذاری رو در زمان تخمک گذاری استفاده کردم منفی بود یعنی تخمکی در کار نبود

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر مصرف قرص مدروکسی پروزسترون باعث به وحود آمدن تخمک نمی شود در عین حال باعث منظم شدن پریود خواهد شد. این دارو درمان قطعی تخمدان پلی کیستیکی نیست و می تواند به عنوان یک درمان کمکی مورد استفاده قرار گیرد . در صورت تمایل به تخمک گذاری می توانید با نظر پزشکتان از متفورمین استفاده کنید.و یا در صورت فوریت بیشتر با نظر پزشکتان می تواند از داروهای محرک تخمک گذاری استفاده کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

2-- همسرمن مشكل تخمدان پلی کیستیک و هیرسوتیسم( پرمویی) بسيار شديد وآمنوره یا قاعدگی نامنظم حتي چندين ماه يك بار دارد آيا اين بيماري موجب نابار وري ميشود و اين امر ميتواند در بروز مشكلات باروري تاثير داشته باشد و باعث باردار نشدن ايشان شود و اين هیرسوتیسم( پرمویی) بسيار شديد هم مشكلي است كه همه بدن را درگير مي كند و خود اين مورد هم مينونه مشكلات باردار نشدن رو موجب بشه باز هم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما همانطور که خودتان هم گفته اید ایشان مبتلا به تخمدان پلی کیستیک هستند این بیماری نیازمند کاهش هورمونهای مردانه- مقاومت به انسولین و احتمالا تحریک تخمکگذاری است تا فرد باروری خود را بازیابد. این بیماری با درجاتی از کم باروری همراه است که قابل کنترل است. نگران نباشید .برای اطلاع بیشتر به مطلب مربطوعه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید، من خانمی هستم 28 ساله -6 ساله که ازدواج کردم و 7 ماهه حامله هستم - در سه ماهه اول بارداری به علت داشتن استرس قرص نوراگل و سرترالین مصرف کرده ام - ولی الان به من گفتند باعث ایجاد مشکل برای جنین میکنه تو رو خدا راهنماییم کنید؟یه دنیا ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی داروی سرترالین دربارداری جز داروهای ردهc است یعنی مطالعات انسانی کافی بر روی ان انجام نشده ولی در مطالعات حیوانی مشکلاتی را نشان داده است بنابراین باید منافع آن در مقابل معایب آن ستجیده شود. گرارشی از ناهنجاری جنینی با این دارو مشاهده نشده است . داروی نوراگل نیر از سنبل طیب تهیه می شود و گرجه توصیه می شود در طی بارداری مصرف نشود ولی هیچ موردی از ناهنجاری جنینی با آن گرارش نشده است. بنابراین دلیلی برای نگرانی نیست. به خدا توکل کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشید.مصرف قرص لتروفم باید ازروز سوم قاعدگی شروع گردد یاروز پنجم؟باتشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر رامی می توانید با نظر پزشکتان این قرص را از روز 3 قاعدگی شروع کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خدمت خانم دکتر...بنده ازمایش برای امادگی بارداری دادم و همه چیز نرمال بود و فقط anti toxoplasma IgG=420 ولی IgM نرماله ، میتونین بیشتر توضیح بدیدن و راهنمائیم کنید. آیا خطری داره واسه جنین 6 هفته؟ با تشکر فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، وحود آنتی بادی از نوع IgG می تواند نشانه ایمنی قبلی شما به دلیل روبرو شدن با عامل بیماری باشد ولی فعلا بیماری فعال ندارید و نباید نگران باشید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من ۲۵ سالمه و ۳ روز قبل از پریودم نزدیکی‌ داشتم و چند ساعت بعد ۲ عدد قرص hd خوردم و ۱۲ ساعت بعد ۲ تا دیگه ۲ روز پریودم عقب افتاد بعد لک دیدم آیا من حامل هستم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی روش مصرف قرصهای اورژانس صحیح بوده است بهترین کار در صورت تعویق پریود آزمایش خون بارداری است [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

تاثیر فوق العاده لیزر تراپی بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مصاحبه انگیزشی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت دوم )

کاربرد میکرودرم ابریژن

آیا خالکوبی یا تاتو به طور کامل پاک میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد و نحوه درمان با لیزر کیوسوئیچ

نقشه مغزی هر فرد منحصر به خود اوست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

هفت ماده غذایی طلایی در رژیم غذایی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت سیزدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]