سوالات پزشکی :
سوال :

سلام آیا یک پزشک عمومی میتواند پارگی پرده ی بکارت رو تشخیص بده؟خودمون چی میتونیم تشخیص بدیم؟اگه میشه تصویر پارگی بکارت قبل از پاره شدن و بعداز پارگی رو به من نشون بدین آیا سوراخ بزرگتر میشه؟پرده در داخل بدن هستش؟چه میزان شی وارد بدن بشه بکارت پاره میشه موقع پاره شدن فقط با خون همراه یا شی دیگه بیرون میاد؟چند نوع بکارت داریم از کجا تشخیص بدم اون از کدوم نوع؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به واژه نامه باروری مراجعه کنید پرده بکارت در فاصله 2 سانتی متری از ورودی واژن است. و پزشک عمومی نیز در صورت تجربه معاینه می تواند پارگی و یا سلامت پرده را تشخیص دهد. بهترین کار برای تشخیص نوع پرده مراجعه برای معاینه توسط یک ماما یا پزشک زنان است. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبکارت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام بنده 29 سال دارم و مذكر مي باشم از انجايي كه در شرف ازدواج ماشم ازمايش خوني دادهام كه نتايج ان به اين شكل مي باشد rbc=5.69,hgb=14.6,hct=44.1,mcv=-77.5,mch=-25.7 ,mchch=33.1 ,rdw-cv=12.8 ,rdw-sd-=-36 بنظر جنابعالي بنده تالاسمي مينور دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تو مقدار mcv و mch خون شما کمی پایینتر از حد معمول می باشد بعترین اقدام ازمایش خون بعدی شما و همسرتان و بررسی الکترفرز و هموگلوبینA1-12 و F می باشد بدون بررسی هموگلوبین A2 نمی توان تشخیص تالاسمی گذاشت. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیازدواج لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلامبعد از گذشت 8 روز از قاعدگی به دکتر رفتم-ازمایش خون دادم و حاملگی من مثبت بود-تاریخ آخرین قاعدگی من 19 اسفند ماه سال 90 بود-به گفته دکتر در تاریخ 28 اردیبهشت 91 من 5 هفته و سه روزم بود-در تاریخ 25اردیبهشت 91 برای سونوگرافی پیش دکتر رفتم-واسم سونو نوشت-اما سونوگرافی گفت 7 هفته و 6 روزت است و ضربان قلب شنیده نمی شود.آمپول بزن و سقطش کن-اما وقتی سونو به دکتر خودم نشون دادم گفت تو دیر حامله شدی و باید 10 روز دیگه یه سونو دیگه بدی-ایا ممکن ضربان قلب جنین دوباره شنیده بشه-ناگفته نماند به حساب خودم با محاسبه زمان تخمک گذاری و نزدیکیم 7هفته بودم که رفتم سونو-حالا خیلی نگرانم نمی دونم چی کار کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این تاخیر سن بارداری نسبت به سیکل قاعدگی شما مساله نگران کننده ای نیست. ولی با این حال بهترین کار تکرار آزمایش خون بارداری در فاصله 2 روز و بررسی از نظر افزایش مقدار هورمون بتا hcg و یا وسونوگرافی در هفته بعد است در صورتی که تا هفته بعد نیز قلب جنین مشاهده نشد باید به توصیه پزشکتان عمل کنید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سونوگرافی جنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید .مدت زیادیه که مشکل تعریق کف دست و پا رو دارم. مشکل اینجاست که با کوچکترین تحریکی دست و پای من عرق می کنه و دیگه بند نمیشه . وقتی شروع به تعریق می کنه دیگه قطع نمیشه و فقط با خوابیدن قطع میشه. الان 25 سالمه و حتی جرات ازدواج رو ندارم ! مواقع استرس بیشتر میشه و خیلی زود هم دست و پام بعد از تعریق یخ می کنه. البته راههای زیادی بهم گفتند. خوردن گیاه مریم گلی و استفاده از دستگاه یون درمانی و ... ولی اصلا نمیدونم کدومشون درسته ! مشکل من هم بند نشدن عرقه و هم اینکه شدیدا تعریق میکنه و خشک نمیشه و فقط دست و پای من هست و حتی زیر بغل من خیلی کمه. امیدوارم بتونید کمکم کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر فقط کف دست و پای شما عرق میکند ۳ راه درمانی دارید: ۱- درمان موضعی که هر شب باید استفاده نمایید ۲- تزریق بوتاکس که ۱۲-۶ ماه دوام دارد ۳- دستگاه یونوتو فورز که باید ابتدا هر روز و بعد یک روز درمیان استفاده نمایید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض ادب و احترام من پسری 22 ساله هستم و مشکل سفید شدن مو را دارم. من موهایی مشکی دارم و در بچگی هم موهایم به پر کلاغی معروف بود. از 2 سال پیش موهایم از ناحیه ی کنار یعنی بالای گوش شروع به سفید شدن کرده و همین طور بیشتر و بیشتر می شود. این موضوع من را خیلی نگران کرده است. ضمنا در فامیلمان کسی نبوده که به این زودی موهایش سفید شود و فک نمی کنم ارثی باشد. اگر مشکلم قابل حل است ممنون می شوم من را راهنمایی فرمایید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سفید مو ممکن است ارثی باشد یا بدلیل کمبود مواد یا بعضی از بیماریها باشد. مورد اول قابل درمان نیست ولی بررسی برای موارد بعدی لازم است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام پسری هستم 27 ساله، موههای سرم خیلی زبر ومجعد است و به قول دوستان بیشتر شبیه سیم ظرف شوییه و به علت چرب شدن مجبورم روزانه یا یک روز درمیان با شامپو شستشو دهم. برای رفع این زبری و مجعدی چه محلولی پیشنهاد میکنید؟(البته از شامپوهای نرم کننده هم استفاده کردم که موجب ریزش شدید موهها شد)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید با ماسک مو بهتر شود ولی معمولا به دلیل زمینه ارثی است و قابل تغییر نیست [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من 4ماه پیش لیزر فراگشنال برای کک و مکهای رو صورتم انجام دادم اما الان با گذشت 4ماه هنوز جای قرمزی لیزر خوب نشده. من خجالت میکشم از صورتم دکترهای زیادی رفتم اما انگار درمان نداره.تورو خدا شما راهنماییم کنید چیکار کنم؟کرم یا لیزری هست که بتونه صورتمو خوب کنه.در ضمن جای قرمزی لیزر جوش های زده نمیدونم چیکار کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر فرکشنال برای درمان کک مک درمان مناسبی نیست اگر پوست شما سفید است برای درمان کک مک لیزر تخصصی نیاز است و جوا ب میدهد کرایوتراپی روش مناسبی برای درمان کک و مک پوست های روشن است . برای درمان قرمزی هم درمان دارویی و هم لیزر خاص مفید است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی کک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من سه هفته پش سابسیژن انجام دادم وبعد از این که ورم از بین رفت دو تا توده سفت زیر پوست روی دوگونه ام موند که باعث نگرانی من شد و به دکترم مراجعه کردم و ایشون گفتند که طبیعیه و خونمردگیه وچون داره کلاژن سازی انجام می شه اما الان بعد از ده روز مراجعه به دکترم هنوز هم این توده ها هستند .می خواستم نظر یک دکتر دیگه رو هم که سابسیژن انجام می دن جویا بشم .به نظر شما این موضوع طبیعیه و چقدر زمان می بره که اگه خونمردگی هست جذب بشه واگه خونمردگی نباشه و جذب نشه چکار باید بکنم البته به دکترم مراجعه می کنم اما بهتره ه نظر یک دکتر دیگه رو هم بدونم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این توده ها قبل از یکماه از بین میرود. نگران نباشید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.دختری 27 ساله و مبتلا به مشکل PCOs هستم و چند جلسه برای لیزر موهای صورت به شما مراجعه کردم.سوالم در مورد موهای پا هست.من پوست بسیار حساس و بدی دارم، و وقتی موهارو وکس یا اپی لیدی میکنم زیر پوست رشد میکنن و جوش و لکه ایجاد میکنن.از هر روشی که استفاده کنم موقع رشد مجدد موها خارش خیلی زیاد و مشکلات پوستی پیدا میکنم.راهی برای رفع این مشکل وجود داره؟ و اینکه هزینه لیزر کل پاها هر جلسه حدودا چقدره؟ متشکرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه درمان لیزر موی زاید میباشد. هزینه درمان بر اساس اندازه اندامها و چاقی و لاغری متفاوت است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر دختری22ساله هستم.من هر موقع بازوهامو با هر روشی(موم انداختن,ژیلت,کرم و...)مو زدایی میکنم بعداز دوسه روز به شدت جوش میزنن و خارش پیدا میکنن واین جوشها حتی بیشتراز یک ماه روی بازوهام باقی میمونن خواهش میکنم راهنمایی کنید,باید چکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید بعد از لیزر از محلولها انتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین استفاده نمایید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیموهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید دختر 27 ساله هستم پوست چربی دارم ومشکل هورمونی من تحت درمان دوستینکس انجام شده و پرولاکتینم پایین امده می خواستم بدانم تا چه مدت پس از ان می توانم درمان روی پوستم انجام بدهم؟ از چه وسیله ای استفاده کنم؟ میکرودرم لیزر یا .... علائم:1-جوش و جای جوش قهوه ای دارم 2- پوست افتاده ای دارم و چروک زیادی در اطراف لب و دور چشم دارد و اطراف چشمم حلقه سیاه است و دانه های زیر پوستی مادر زادی دارم 3- بدنبال از بین بردن موهای صورتم هستم اما با روش ارایشگاه صورتم پر از جوش می شود. خوهشا من را راهنمایی کنید. ارادتمند

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای جوش درمان دارویی کاقی است ولی برای جای جوش لیزر نیاز دارید. برای موی زاید اگر ضخیم است لیزر مفید است. چروکها را باید معاینه کنم تا نظر بدهم [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لیزر موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 33 سالمه ازیک سال پیش روی پوستم عمل پی ارپی انجام دادم وتقریبا 4 ماه پیش دکترم روی پوستم عمل سابسیژن انجام داد ولی روی پوستم زخمهایی ایجاد شد وجوشهای چرکی بدی به وجود اومد جای اینزخمها فرو رفته وتیره شده وبه نظر اطافیان پوستم از روز اول بدترشده به نظر شما چه کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پی آر پی که احتمال زیاد موثر نبوده و خود شما هم متوجه شده اید. ساب سیژن به طور معمول ایجاد کبودی میکند و زخم و جوش چرکی نمیدهد. فعلا باید درمان ضایعات چرکی انجام شود و بعد یک ماه در مورد اثر ساب سیژن قضاوت کنید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من خانمی 35 ساله هستم که دختر شیرخواری هم دارم و تصمیم بارداری ندارم با این شرایط برای جلوگیری از ریزش مو می توانم از مینوکسیدیل استفاده کنم ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

توصیه میشود در دوران شیردهی از مینوکسیدیل استفاده نشود [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب آقای دکتر خسته نباشید آیا مصرف مینوکسیدیل و فیناستراید باعث پرموئی سایر نقاط بدن در آقایان نیز می شوند ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله.در مورد مینوکسیدیل به شرطی که تماس مستقیم داشته باشد. مثلا اگر هنگام استفاده از مینوکسیدیل قطرات این دارو روی پیشانی هم بریزد امکان رشد مو دراین مجل وجود دارد. فیناستراید رشد مو در سایر جاهای بدن نمیدهد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

درود ، من خانم 37 ساله هستم که تا حدی افتادگی پوست دارم و قصد دارم برای آراف فرکشنال بهتون مراجعه کنم، با توجه به اینکه اصفهان زندگی نمیکنم آیا 1 جلسه درمان کافیه ؟ و یا اگه ادامه داده نشود اثر چندانی نخواهد داشت و اگر به بیش از یک جلسه نیازه آیا فاصله درمان حدود 3 ماه مشکلی نیست ؟ و سوال آخر اینکه آیا درمان جدیدتری وجود داره که فقط به یک جلسه نیاز داشته باشه. ممنون از توجهتون :)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

یک جلسه درمان در بعضی ار بیماران تغییرات زیادی ایجاد میکند ولی اکثر بیماران به سه جلسه درمانی نیاز دارند. فاصله جلسات نباید از دو هفته نزدیکتر شود ولی اقزایش فاصله به حدود ۳ ماه اشکالی ایجاد نمیکند در حال حاضر آر اف فرکشنال جدید ترین روش درمانی موثر برای جوانسازی پوست است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام همسر من دارای تار موی بسیار نازک می باشد سن ایشان 30 سال (خانم) می باشد، مایلم بدانم درمانی برای ضخیم کردن مو وجود دارد یا خیر؟ با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که موهای ایشان به صورت ارثی نازک باشد بعید است که درمانی وجود داشته باشد ولی گاهی نازکی مو در زمینه یک بیماری ( مثلا تیرویید) یا کمبود مواد‌( مثلا آهن) است که در این موارد باید بررسی های لازم انجام شود و درمان براساس تشخیص صورت پذیرد. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیتقویت مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر 2 تا سوال دارم خدمتتون 1 - واسه ریزش موهام قرص فیناستراید و به مدا 6 ماه مصرف میکنم و ماینوکسیدیل که 1 ماه استفاده کردم ولی به موهام نساخت ، به تشخیص دکترم تو مازندران الان دارم محلول نوافن و امپول ریفنوتل به موهام میزنم به نظرتون جواب میده 2 - خانواده ام اکثرشون تیروئید دارن بهخ نظرتون تیروئید میتونه عامل ریزش مو باشه و اگه باشه با درمانش موهای ریخته شده بر میگرده ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ریزش دارد بله بله ولی طی حدود ۶ ماه [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید پسری هستم 26 ساله و روزی دو بار از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده می کنم چند سوال داشتم روزی دوبار استفاده کردن از ماینوکسیدیل برام خیلی سخته آیا امکان داره فقط شب ها و اون هم 2 میل استفاده کنم؟یا اینکه امکان داره بجای ماینوکسیدیل 5 درصد از 10 درصد اسفاده کنم فقط شب ها؟در این صورت تاثیرش کم میشه؟ آیا بلافاصله بعد از ماینوکسیدیل می تونم از محلول سریتا t2 اسفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی از شما ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله همان یک میل هم کافی است لزومی ندارد همان ۵ خوب است خیر خیر در وقت دیگری استفاده نمایید خیر خواهش میکنم [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من ٢٥ سال سن دارم و پسر هستم يك سال هست از روگين ٥ درصد استفاده ميكنم. گاهي هم از فوم روگين. الان ٥ تا چري آنژيوما كوچوكو تو پوست سرم لا به لاي موهام به وجود آمده. ٢ تا سوال دارم. اول اينكه آيا ماينوكسيديل باعث اين ها است و بزرگ ترشون نميكنه. مثلا سرطاني نميكنه؟ و سوال ديگه اينكه نباز به درمان هست ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است علتش مینوکسیدیل باشد سرطانی هم نمیشود اگر مشکلی ایجاد میکند درمان کنید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من دارای موهای بسیار خشک و شکننده ای هستم از ماست موی فولیکا استفاده میکنم بعد از هر حمام ماسک رو روی موهام میمالم و تا حمام بعدی نمیشورم میخواستم ببینم این روش مصرف صحیح است ؟ و اگر نه حداکثر چه زمانی باید ماسک روی موهام بمونه؟؟؟ آیا موندن زیاد ماسک روی موهام ( شاید 2 روز) باعث آسیب رسیدن به موهام میشه ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید ماسک بعد از ۵ دقیقه شسته شود [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

اختلال برانگیختگی مداوم تناسلی چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

شانس بارداری خود را از دست ندهید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

اشتباهات چاقی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هشتم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درمان افتادگی پلک با بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بی اختیاری ادراری در اثر مننگوسل یا میلومننگوسل

درمان تیرگی پوست صورت

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان آزوسپرمی با عمل میکروتسه بیضه