سوالات پزشکی :
سوال :

سلام خانم دکتر کی سوالمو55112813 جواب میدین 1سوال دیگه اگر بعد از 5 روز استفاده از قرص روکین به خاطر عصبی بودن و درد نیمه راست بدن بخام قرص رو عوض کنم مثلا دیان بخورم چه طوری باید مصرف کنم؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای تعویض قرص باتوجه به شرایط شما که درد در سمت راست است باید حتما یک نوبت توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب معاینه شوید. وپس از رد مشکلات انعقادی و یا عصبی قزص بعدی را آغاز کنید در این صوت می توانید از روز 5 سیکل بعد قرص جدید را شروع کنید. و در هفته ائل نیز از یک روش کمکی استفاده نمایید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد 8 ماه است قرص بروموكريپتين ، به علت بالا بودن هورمون پرولاكتين مصرف مي كنم و طي دو مرحله آزمايش هورمون به حد طبيعي رسيده ؛ هم اكنون قصد بارداري دارم ، اما دكتر معالجم اعتقاد دارد تا مشخص شدن بارداريم به مصرف قرص بايد ادامه دهم ؛ حالا ترسم از اين است كه در صورت باردار شدن كه قاعدتاً پس از يك ماه متوجه مي شوم در طي اين يك ماه مصرف قرص براي جنين ضرر دارد يا خير؟ در ضمن 2 سال پيش يك بار سابقه سقط داشته ام و خيلي ترس دارم .با تشكر لطفاً راهنمايي نماييد.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بروموکریپتین در بارداری جزئ گروهB است.یعنی عوارض جنینی اثبات شده ای ندارد. بنابراین با نظر پزشکتان فعلا دارو را ادمه دهید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وآرزوی موفقیت برای شما خانمی27ساله هستم 7ماهه که ازدواج کردم زمانی که باهمسرم نزدیکی دارم لذت میبرم اماارضانمیشم وبه اوج لذت جنسی نمیرسم ومنی شوهرم فورا ازبدنم بیرون میادبه نظرشمامیتونه روناباروری تاثیر بزاره .ازارضانشدنم خیلی عذاب میکشم ورواعصابم تاثیرمیزاره امامرکز مشاوره ای که بتونه دراین زمینه بهم کمک کنه درشهرمون سراغ ندارم درضمن دراین هفت ماه هیچ گونه پیشگیری ازبارداری نداشتم اماتاکنون باردار نشدم خواهش میکنم کمکم کنید وراهنماییم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ارضا شدن و به ارگاسم رسیدن برای بارداری نیاز نیست. برای مشاوره در مورد مسائل حنسی می توانید به کلینیک روانی جنسی دانشگاه اصفهان در روزهای سه شنبه و جهارشنبه صبح هر هفته مراجعه کنید. شانس باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است. بنابراین نباید نگران باشید با گذاشتین یک بالش زیر پاهایتان و تاخیر نیم ساعته برای شستشو نگرانی شمادر مورد خروج مایع کاهش خواهد یافت اسپرمهای فعال 90 ثانیه پس از انزال خود را به لوله های رحمی یم رسانند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیارگاسم لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام .آیا نزدیکی در هر شب احتمال بارداری را کم می کند یا ایرادی ندارد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خیر منعی ندارد البته در فاصله زمانی نزدیک به تخمک گذاری آمیرش در فاصله هر 36 ساعت یکبار پیشنهاد می شود. تا کیفیت مایع منی حفظ شود [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیرابطه جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.ایا ویروس اچ ای وی در بزاق دهان وجود دارد؟ایا امکان انتقال اچ ای وی از طریق بوسیدن و رابطه جنسی دهانی هست؟ایا استفاده از کاندوم در رابطه جنسی دهانی توصیی می شود؟با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در برخی گزارشها انتقال عفونت hiv از طریق نوع خاصی ار بوسه به نام بوسه فراانسوی که با تماس طولانی مدت بزاق همراه است گزارش شده ولی در حالت عادی این ویروس از طریق بزاق منتقل نمی شود اما استفاده از کاندوم در همه موارد مشکوک توصیه می شود. شانس انتقال بیماری به بار ویروسی یعنی تعداد ویروسها در خون فرد مبتلاو تماس خونی یا تماس با مایعات جنسی بستگی دارد. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیایدز لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.کودکی 1.5ساله دارم ودوباره حامله شدم الان اول هفته پنجمم روش جلوگیریم کاندوم بوده نمیدونم چی شد که حامله شدم.میخوام سقط کنم دکتر گفته 3تا پروستادین بزن میخواستم بدونم رو شیرم اثر میذاره یا نه؟لازمه از شیر بگیرمش.عوارض این امپول چیه.ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

دوز پروستادین توصیه شده کمی بالاست. نیازی به قطع شیردهی نیست ولی حتما با پزشکتان در مورد دوز و عوارض دارو مشورت کنید ضمن اینکه انجام سقط با این شرایط توصیه نمی شود. زیرا عوارض این آمپول زیاد است. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیسقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشی.من دختری 21ساله هستم وحدود 10ماه است که ازدواج کرده ام.وهنوزرابطه ای باشوهرم نداشته ام.میخواستم بهترین روش جلوگیری ازبارداری رابرایم توضیح دهید.چون اطلاعات درست وکاملی ندارم.ممنون.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نمی دانم منظورتان از رابطه نداشتن این است که رابطه همراه با نزدیکی نداشته یاد یا نه در این صورت علت آن باید برسی شود شاید ترس از نزدیکی عامل ان باشد. برای اشنایی با روشهای پیشگیری از بارداری مطالب مربطو به انواع روشها را در سایت به دقت مطالعه کنید. فعلا کاندوم ویا قرص روشهای مناسبی برای شما به نطر می رسند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام ، 38 ساله و عضو هيئت علمي دانشگاه هستم 5 ماه است كه ازدواج كرده ام با توجه به سنم و نيز شرايط كاري بسيار مايلم كه در بارداري اول فرزند 2 قلو داشته باشم خواهشمندم در اين خصوص راهنمايي فرماييد

دکتر میترا مولائی نژاد :

با سلام همکار گرامی، به علت اینکه بارداری دوقلو با افزایش شانس مشکلاتی مانند خونریزی در مادر و نیز افزایش ناهنجاریهای جنینی و خطرات برای جنین ها همراه است.هرگز استفاده از دارو برای دوقلوزایی را توصیه نمی کنم مگر اینکه برای تحریک تخمک گذاری این امر ضرورت داشته باشد. بارداری بی خطری داشته باشید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدو قلو لینک مستقیم این سوال

سوال :

آیا در طول استفاده از پماده کلوتریمازول امکان نزدیکی هست؟آلت مرد دچار سوزش یا هرچیزه دیگرمیشود ?

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بهتر است در زمان مصرف این دارو نزدیکی نداشته باشید .ضمنا در صورتی که این دارو به دلیل عفونت برای شما تجویز شده بهتر است مدتی نزدیکی نداشته باشید تا کاملا بهبود بیابید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیرابطه جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما میخواستم بدونم علت خارش و سوزش در ناحیه تناسلی چیست؟البته گاهی اوقات میباشد و بعد از 2-3 روز خودبه خود برطرف میشودبدون استفاده از پماد یا داروی خاص،البته من بهداشت را رعایت میکنم و ضمنا ماهی یکبار در محلول بتادین می نشینم،در ضمن 3 سال است که ازدواج کرده ام،آیا مراجعه به پزشک متخصص ضروری است؟ با تشکر از لطف شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است دچار عفونت باشید به مطلب مربوطه در مورد ترشحات واژینال در سایت مراجعه کنید. بدون معاینه و تشخیص نمی توان دارویی تجویز کرد. شستشو با بتادین توصیه نمی شود. می توانید برای تشخیص و درمان به یک ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیناحیه تناسلی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.خسته نباشید ادامه سوال قبلم که گفتم مدت پریودم طولانی شده یادآوری کنم که باکره هستم و چند روزه قسمت پهلو و تحتانی شکمم کم درد دارد خواهش میکنم سریع پاسخ دهید با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است دجار عفونت ادراری باشید ووجود علایمی مانند سوزش و تکرر ادرار را در خودتان چک کنید و در صورت وجود به پزشک مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.روز خوش. سوالم در باره آنالیز مایع منی همسرمه. نشون دکتر دادم گفتن مشکلی نداره و خدا رو شکر سالمه.اما در نتیجه آزمایش حجم کمتر از رنجه 7/. گلبول سفید و قرمز هم نداره. آیا جای نگرانی هست؟ گلبول سفید و قرمز تو اسپرم نشوندهنده چیه؟ در ضمن نمونه بعد از سه روز به صورت مصنوعی جمع آوری شد. سپاس از لطفتون و ...

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی کاهش حجم مایع منی در صورت نمونه گیری به صورت آزمایشگاهی چندان نگران کننده نیست. اما کاهش حجم پایدار در نزدیکیها نیازمند بررسی است.وحود گلبول سفید بیش از 1 می تواند نشانه عفونت و وجود گلبول قرمز نیز می تواند نشانه عفونتهای ادراری و یا مشکلات پروستات باشد. بنابراین دلیلی برای نگرانی نیست. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیمنی لینک مستقیم این سوال

سوال :

خواهش میکنم تا دیر نشده جوابمو بدید.سلام2روز پیش یه سوال کرده بودم که الان جواب سوالمو مابین سوال هاپیدا نکردم.خواهش میکنم جوابمو بدید و منو از نگرانی دربیارید.27 ساله و باکره هستم.چندروز بعد از پایان سیکلم با نامزدم دخول ازمقعد بدون کاندوم داشتم .1ساعت و نیم بعد2عدد قرص اورژانس یکجا مصرف کردم اماداخل بروشور قرص دوم رو بعد از12ساعت توصیه کرده بود.1هفته نشده ترشحات خونابه ای داشتم که تقریبا 2یا3روز ادامه داشت.قبلا هم از این روش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشتم.احتمال حاملگی برای من وجود داره. در ضمن اطلاعی از این که سوال ها رو کی جواب میدید و سایتتون چه وقت هایی به روز میشه ندارم. با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی مصرف قرصهای لونژیل به صورت همزمان نیز توصیه می شود. در صورت وحود لکه بنی و خونریزی خطر بارداری گذشته است. مطالب سایت تقریبا هر دو هفته یکبار اپدیت می شود به دلیل تراکم سوالات ، مدت زیادی معمولا برای پاسخ دهی به انها صرف می شود که از ایدیت کردن به موقع سایت پیشگیری می کند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید،من ماه پیش به دلیل کمر درد و پهلو رفتم دکتر که بعد از معاینه گفت زخم دارم باید دارو استفاده کنم اگه خوب نشدم فریز کنه کنه داروهامو استفاده کردم ولی هنوز درد دارم ولی کمتر منتظرم پریودم تموم بشه برم دکتر میخواستم بدونم علت زخم چیه من بهداشتو خیلی رعایت میکنم شنیدم فریز کردن برای بچه دارشدن ضرر داره درسته؟خیلی نگرانم نمیدونم چرا لطفا راهنمایی کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، متاسفانه بدون معاینه نمی توان در مورد نوع عامل عفونت اظهار نظر کد ولی زخم دهانه رحم در اثر عفونتهای مزمن و درمان نشده رخ می دهد. در صورتی که درمان شوید نباید در مورد بارداری نگرانی داشته باشید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیرحم لینک مستقیم این سوال

سوال :

به نام خداوند بهارآفرین با اهدا سلام من 6ماه باردارم و قصد عزیمت به عمره را دارم لطفا نظر خودرا در خصوص این مسافرت باتوجه به وضعیت ام عنوان فرمایید متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای مسافرت به حجدر طی بارداری باید دقیقا معانیه شده و بروز هر نوع عامل خطری در شما بررسی شود. پیشنهاد می کنم در این مورد حتما با پزشکتان مشورت کنید . زیارت قبول. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

من پريود نامنظمي دارم شده بعضي وقتا 40 روز بين پريودام فاصله باشه،من تو روز 7 پريودم با نامزدم يه معلشقه داشتيم كه از پشت التش رو گذاشت رو باصنم نمي دونم پيشابش ريخته روم يا نه اما مي دونم ارضا نشده بوده آيا احتمال حاملگي هست؟يه 2 روز بعدشم اي منيش ريخت رو شورتم با توجه به اينكه شورت خودمم به خاطر ترشحات بدنم خيس بود ممكن هست از شورت رد كنه و حامله بشم؟در ضمن باكره هم هستم و سريع رفتم پاك كردم آبشو و شورتمو عوض كردم،اما ماه بعد از اين رابطه 1 هفته زودتر هم پريود شدموآيا ديگر احتمال حاملگي از بين مي رود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورت پریود شدن خطر ارداری در سیکل قبل گذشته است از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من 33 سالمه و در هفته 22 بارداری 60 کیلو وزن دارم در این هفته که سونوگرافی دادم همه چیز جنین طبیعی بود فقط یه میوم(فیبروم) به اندازه 21 میلیمتر در رحمم مشاهده شده هیچ گونه علامت خونریزی و دردی ندارم در ضمن به دلیل سقط های قبلی از آمپول هپارین و قرص آ.اس.آ استفاده می کنم و هفته ای یک بار آمپول پرولاکتین می زنم. آیا برای بچه می تونه ضرر داشته باشه و این داروها باعث تشدید فیبروم میشه یا نه ؟ راهنمایی فرمایید ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، فکر نمی کنم آمپول پرولاکتین دریافت کنید احتمالا منظورتان امپول پروزسترون است. این داروها را باید با نظر پزشکتان مصرف کرده و در صورت هر نوع علامتی از کاهش انعقاد خون با پزشکتان مشورت کنید. این داروها فعلا برای بارداری شما لازم بوده و اسیبی به جنین وارد نمی کند. وجود فیبروم بدون خونریزی و درد در بارداری نگران کننده نیست. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیفیبروم بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من امروزسنوگرافی دادم وجوابش pcoنوشته به دکترنشان دادم میگه هیچ مشکلی ندارید ولی من درسایتهای پزشکی زنان خواندم می گویدpcoیعنی نازای ومشکلات وحشتناک دیگه خواهش می کنم راهنمایم کنیدمن خیلی می ترسم منتظرم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نگران نباشید تخمدان پلی کیستیک به معنی نازایی نیست بلکه کارکرد تخمدان ممکن است نسبت به حالت عادی کمی کاهش یابد که با ورزش منظم و کاهش وزن و نیز درصورت نیاز مصرف دارو عوارض آن بسیار کاهش خواهد یافت به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک نازایی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام 1:من قبلا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کردم گفت پرده بکارت من اسیب جزیی دیده که این اسیب خیلی قدیمی است ایا با این اسیب جزئی پزشکی قانونی به من گواهی سلامت میدهد یا نه من هیچ رابطه ای با کسی نداشتم من خیلی میترسم به من گواهی سلامت ندن 2: ترشحات سفید رنگ شبیه سفیده تخم مرغ ایا به دلیل عفونت است؟ اگر عفونت است چکار کنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد پزشک قانونی نتایج معاینه را با دقت گزارش می کند. تشخیص و تجربه این همکاران در این مورد بیشتر از سایر همکاران است و ممکن است اسیب گزارش شده قبلی توسط همکار متخصص ،تشخیص صحیحی نبوده باشد بنابراین برای اطمینان بیشتر به پزشکی قانونی مراجعه کنید. ترشحات سفید رنگ می تواند نشانه عفونت قارچی باشد و ربطی به بکارت ندارد می توانید با مراجعه به پزشک یا ماما داروی مناسب که معموالا ترکیبی از کلوتریمازول است دریافت کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبکارت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر .خسته نباشید.من 26 سالمه و یک ماه میشه عروسی کردم.تو این یک ماه شوهرم هر کاری میکنه من به ارگاسم نمیرسم.ولی اون زود انزال میشه میخاستم بدونم چیکار باید بکنیم که هم اون دیر انزال بشه هم من به ارگاسم برسم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای رفع این مشکل همسرتان می توانند با نظر پزشک از داروهای لازم برای درمان انزالزودرس استفاده کنند و شما نیز با پیش نوازی مناسب به ارگاسم نیز خواهید رسید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایت مراجعه حضوری داشته باشید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بیش فعالی

تغذیه و اختلالات بخش تحتانی دستگاه گوارش

انواع روش های تشخیص بیرون زدگی دیسک کمر

فیزیوتراپی و توانبخشی در طب فیزیکی

زگیل تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

فیلر زیر چشم چیست و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

علت دخول دردناک چیست و ایا درمان پذیر است؟

لیزر درمانی برای درمان ریزش مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چگونه احتمال بارداری را در سیکل افزایش دهیم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]