salam,man dokhtari 20sale hastam,ezdevaj nakardam va hichgoone rabeteye jensi nadashtam,dochare namonazamiye period boodeam va az mahe ghabl period nashodeam,va 2mahe gozashteam meghdare kheili kam ba tedad rooze kam boode,bayad chi kar konam khanoom doctor

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است دجار تخمدان پلی کیستیک باشید. بهترین کار مراجعه به پزشک یا ماما برای بررسی سونوگرافی و اژمایشهای هورمونی است. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آسیب شناسی گفتار و زبان در کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عوارض تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درماتيت و اگزما

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اختلالات صحبت کردن در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

هر آنچه باید در مورد طب فیزیکی و توانبخشی بدانید

تغییر رنگ و بوی ادرار چه معنایی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دانستنیهای جراحی پروستات از طریق مجرا