سوالات پزشکی :
سوال :

سلام خانم دکتر.میخواستم بدونم چگونه زمان تخمک گذاری رو میشه تعیین کرد که دقیق هم باشه؟واینکه ایا تعداد دفعات نزدیکی هم در باردار شدن موثره؟کی باید نزدیکی بیشتر باشه؟با تشکر از شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید از تستهای تخمک گذاری استفاده کنید. به مطلب مربوطه در واژه نامه باروری مراجعه کنید. در روزهای پس از مثبت شدن تست برای آمیزش اقدام کنید. تا شانس باروری شما افزایش یابد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض خسته نباشید.دختر 19 ساله هستم و یک ماهه ازدواج کردم،هفته پیش بدون کاندوم سکس داشتیم و دو روز بعد از قرص "روز بعد" استفاده کردم.عوارض خاصی نداشتم تا اینکه یک روز بعد از خوردن قرص دوم وقتی که به دستشویی رفتم بعد از ادرار کردن،درد عجیبی توی ناحیه ی زیر نافم احساس کردم.درد قطع نشد و بعد از اون فشار رو توی اون ناحیه حس می کردم و احساس می کردم که احتیاج دارم دوباره برم دستشویی ولی وقتی دستشویی می رفتم،فقط مقدار خیلی کمی ادرار خارج می شد و بعد از اون درد شدید.بعد از چند بار دستشویی رفتن،قطره های خون هم همراه با ادرار داشتم... به خاطره محدودیت کارکتر ادامه رو توی بعدی می پرسم...

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به درد هنگام ادرار یعنی دیزوری .و خون ادراری بهترین اقدام مراجعه به پزشک برای بررسی علت آن که احتمالا عفونت ادراری- سیستیت- است می باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیادرار لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ببخشید خانم دکتر من 1 سال که ازدواج کردم و 1 هفته قبل آمیزش حفاظت نشده داشتم امروز که میخواستم برم حموم قبل از رفتن متوجه شدم که از واژن من خون رقیق شده به اندازه کمی لباس زیرمنو کثیف کرده و پس از اومدن از حموم هم اینطور شد دلیلش چی میتونه باشه البته همسر بعد از انزال منی رو داخل واژن نریخت؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، ممکن است پریود شده باشید. یا خونریزی پس از نزدیکی داشته باشید که علت آن می تواند عفونت دهانه رحم باشد برای بررسی این موارد می توانید به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و تبریک سال نو من 10 روزی هست ازدواج کردم، در اولین نزدیکی با اینکه درد زیادی داشتم اما خونریزی نداشتم، می خواستم بدونم چرا، در نزدیکی های بعدی هم موقع دخول در دهانه رحم درد احساس می کنم که گاهی این درد بیشتر و گاهی کمتر است، و در ادامه کاهش پیدا می کند. چرا این اتفاق می افتد؟ و 1سوال دیگه راجع به قرص های جلوگیری از بارداری داشتم من از قرص بلارا استفاده کردم که برای دوره بعد این قرص رو پیدا نکردم، میگن دیگه وارد نمیشه، از استفاده از یازو یاسمین به خاطر عوارض قلبی عروقی شدیدتر و جذب پتاسیمی که دارن میترسم چه قرصی را پیشنهاد میکنید؟ مارولون هم تولید نمیشه

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورت تحریک درد شما کاهش خواهد یافت بنابراین توصیه می شود از روشهای پیش نوازی استفاده کنید. قرصهای یاز و یاسمین در صورتی که از داروهای نگهدارنده پتاسیم مانند اسپرونولاکتون استفاده نکنید اصلا نگران کننده نیست و عوارض کمتری دارد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام . من خانمي 30 ساله هستم كه حدود 2 ماه است عروسي كرده ايم و در هر بار نزديكي درد زيادي دارم (البته نزديكي با كاندوم انجام مي شود) . و آلت مردانه همسرم به قول خودش فقط قسمت كمي از آن وارد مهبل مي شود و بخاطر درد زيادي كه من دارم سعي بر ورود بيشتر نمي كند . . حال سئوالي كه براي من پيش آمده اين است : در هنگام نزديك چه اندازه از آلت مرد وارد مهبل شود ؟ و اينكه وجود اين گونه درد ها عادي است و به مرور زمان كم مي شود ؟ يا بايد به پزشك مراجعه كرد ؟ لطفا مرا راهنمايي كنيد.با تشكر از شما .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب واژینیسموس در سایت مراجعه کنید. در صورت تحریک مناسب درد شما کاهش خواهید یافت. آلت مردانه می تواند تا دوسوم و بیشتر وارد واژن شود. برای مشاوره می توانید با شماره مشاوره حضوری در سایت تماس بگیرید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر خسته نباشید بنده 27 ماه پیش از روش اورزانسی برای پیشگیری از بارداری استفاده کردم و بعد 8 روز پریود شدم. روز 5 پریود رابطه داشتم و مایع کاملا به داخل ریخته شد. الان میتونم دوباره از روش اورژانسی استفاده کنم؟ یا کلا مشکلی وجود نداره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،در هر سیکل می توانید یکبار از روش اورژانس استفاده کنید. اما در صورت نگرانی می توانید از یک روش مطمئن پیشگیری مانند قرصهای پیشگیری در هر سیکل استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. من و همسرم پس از مقاربت از روش EC با استفاده از قرص اچ دی استفاده کردیم و حدود 5 روز بعد همسرم دچار خونریزی شد.آیا این خونریزی یک پریود محسوب می شود؟ یعنی آیا باید برای زمان پریود شدن بعدی از زمان همین خونریزی محاسبه کنیم یا از پریود قبل از مصرف قرص؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو سیکل پس از مصرف قرصهای اورژانس نظم پریود کمی دچار اختلال می شود. این خونریزی پریود محسوب نمی شود ولی می توانید در محاسبات خود روز اول این خونریزی را مبنای استفاده از قرص قرار دهید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

من پس از يك ماه نيم بارداري قرص LDمصرف كردم ميخاستم بدونم ايا اين قرصها اثر بد روي جنين دارد يانه با سپاس

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در مورد اثر این قرصها در ایجاد ناهنجاری جنینی شواهدی وجود ندارد بنابراین نگران نباشید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خدا قوت خدمت خانم دکتر مولائی نژاد میخواستم از خدمتتون بپرسم که خوردن آلت تناسلی زن برای مرد و برعکسش مرد برای زن چه معایبی داره و دچار چه بیماری هایی ممکن است بشوند دو طرف، در صورتی که دچار بیماری میشوند راه حل پیشگیری را هم بفرمائید. تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این عمل غیر بهداشتی و موجب انتقال انواع بیماریهای مقاربتی است. به مطلب ارال در واژه نامه باروری و مقاله بیماریهای منتقل شونده از راه جنسی در سایت مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیسلامت جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ، خانمی هستم 50 ساله.حدود 3 ماه است که خونریزی متغیر دارم(استحاضه متوسطه هستم). سونوگرافی نشان داده ضخامت آندومتر 15 میلی متر است وبا داروی ترنسید و مفنامیک اسید و ویتامین K بند نیامده. در ضمن چند روزی هم هست که یک توده خوش خیم در سینه داشتم و آن را با عمل جراحی برداشتم بخاطر همین داروی هورمونی به هیچ وجه نمیتونم استفاده کنم از شما تقاضا دارم من را راهنمایی کنید!! آیا عمل رحمی انجام بدهم یا نه؟ زیرا 2سال پیش همین وضعیت را داشتم و با کورتاژ تشخیص خوب نشدم. "متشکرم"

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید با توجه به هیپرپلازی اندومتر با نظر پزشکتان از داروهایGNRH مانند دکاپپتیل استفاده کنید. که مدتی از خونریزی شما پیشگیری خواهد کرد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیرحم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر در مورد سوال 57143538من در هفته بعد هم سونوگرافی دادم که صدای قلب جنین شنیده می شد.طبق نظر دکتر زنان به متخصص غدد مراجعه کردم که ایشان گفتند با توجه به اینکه بارداری گاها" باعث بهبود پرکاری تیروئید می شود دو هفته متی مازول نخور و آزمایش بده که نتایج مشکلی نشان نمی داد و لی علائم خارش را دارم والبته قرار شده بعد از تعطیلات نورورز مجددا آزمایش تکرار شود.به نظر شما اگر من مشکل داشته باشم بعد از این مدت که دارو مصرف نکردم برای جنین مشکلی پیش نمی آیدو چه خطراتی جنین را تهدید می کند.همچنین شش هفته ای که متوجه بارداری نبودم و متی مازول خوردم روی جنین تاثیر منفی نداشته؟چگونه مطمئن شوم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی داروی متی مازول نباید در طی بارداری مصرف شود. با این حال برای قطع یا ادامه دارو باید با پزشکتان مشورت کنید. با انجام آزمایشهای سلامت جنین ، سلامتی اورا پیگیری کنید. قطع زودرس دارو احتمال عوارض را بسیار کاهش می دهد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ۳۵ ساله هستم.۱ سال نیم که تلاش میکنیم باردار شیم.۶ سال قبل قرص ال د و اچ د مصرف میکردم.تمام آزمایشهای هورمونی واسپرم را دادیم خوب بود.سونوگرافی رحم وتخمدان هیچ مشکلی نداشت.آزمایش رادیولوگی برای باز بودن لوله هام مشکلی نداشت.خیلی نگران هستم چکار میتونم بکنم شانس حامله شدن را بالا ببرم. زمان پریود و تخمک گذاری را ۱ سال دنبال میکنم پریودم تقریبا ۲۸ روزه.خارج از ایران زندگی میکنم و میگن چون مشکلی نیست تا ۱ سال دیگه دارو تجویز نمیشه و ای وف هم نمیتونم کنم تا دارو امتحان شه. توسیه ای میتونید به من بکنید؟ از۲ ماه پیش،من ۲ روز قبل از پریودم لکه میبینم و درد پریود پیدا کردم که هیچ وقت نداشتم.ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به اینکه در خارج از کشور زندگی می کنید. و فعلا دارویی برای شما قابل تجویز نیست تنها کار تعیین زمان تخمک گذاری و نزدیکی در زمانهای تعیین شده است. فعلا تا یکسال وقت دارید. در صورتی که لکه بینی دارید .احتمالا دچار درجاتی از نارسایی تخمدان هستید. در این صورت می توانید با نظر پزشکتان در نیمه دوم سیکل از مدروکسی پروزسترون استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیناباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دختری27ساله مجردهستم که7ماه به دنبال مصرف آمپول تریامسینولون بدلیل حساست دچاربی ظمی قاعدگی با فاصله کم شدم سونوگرافی1کیست فونکسیول3*3نشان داد که1ماه بعددرسونوگرافی دوم جذب شدبدون مصرف دارو.اما بینظمی ادامه داشت انواع قرص ضدبارداری تجویز شدکه به علت عوارض شدیدنتوانستم مصرف کنم پزشکم بعدازسونوگرافی سوم که سالم بودمصرف1ماه استروژن کونژوکه همراه 10میلی گرم مدروکسی پروژسترون در10روز اخر و همچنین مصرف دوماه دیگر مدروکسی پروژسترون از روز 1قاعدگی تاروز28روزانه 10میلی گرم تجویز کرد2ماه دارومصرف کردم خیلی سردرد و حالت تهوع میشوم ایا میتوانم ماه سوم را مصرف نکنم یاحتمادوره درمان تکمیل شود.باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای ادامه دارو با توجه به شرایطتان حتما با پزشکتان مشورت کنید. می توانید با نطر ایشان از یک قرص پیشگیری از بارداری کم عارضه استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام سال نو مبارک من وهمسرم یک سال ه تلاش میکنیم بچه دار شیم من 29 سالمه همسرم 39 ساله ازمایشهای اولیه قبل از بارداریم هم نرمال بوده بعد از4 ماه تلاش وعدم بارداری دکتر قرصهای تحریک کننده تخمدان دادند که باز هم نشد عکس رنگی رو توصیه کردند که بعد از اون هم نتیجه نرمال وخوب بود اما الان یک ماه بعد از عکس رنگی هستم ومتاسفانه الان دقیقا در موعد پریودم لکه بینی دارم (من پریود کاملا منظمی دارم) و احساس میکنم که حتما این ماه هم پریود میشم در این صورت باوجود این که منو همسرم هردو سالمیم(تست اپرم ایشون هم قابل قبول بوده) چرا بارداری برام رخ نمیده ؟ سپاس فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید شانس باروری درهر ماه حداکثر 25 درصد است. فعلا با نظر پزشکتان اقدام برای بارداری را ادامه دهید. فعلا تا یک سال پس از اقدام برای بارداری نمی توان تشخیص ناباروری برای شما گذاشت . [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیناباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام،تازه عقد کردم و با نامزدم چند بار رابطه داشتم. دوسوال:اول این که با معاشقه و قبل از دخول ترشحاتم زیاده اما موقع دخول و بعد از یکبار ارضا خیلی واژنم خشک میشه؛چرا؟چکار کنم؟ دوم قبلا با کسی رابطه نداشتم و کاری هم نکردم که پردم پاره شده باشه؛خونریزی مشکوکی هم نداشتم؛اما وقتی اولین بار (و چند بار بعد اون) نامزدم آلتش رو داخل واژنم گذاشت خونریزی نداشتم فقط فشاربه دیواره واژن بود،مانعی هم حس نکردم.یعنی پرده نداشتم یا حلقویه؟از اولین رابطمون 3 ماه گذشته اگه الان پیش ماما برم برای تشخیص معلوم میشه کی پاره شده؟نامزدم چیزی نمیگه اما نمیخوام باخودش فکر کنه شایدبا کس دیگه رابطه داشتم که پردمو برداشته

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،1- کاهش ترشحات ممکن است ناشی از ترس و اضطراب شما باشد در صورت نگرانی می توانید جهت مشاوره حنسی به نشانی موحود در سایت مراجعه کنید 2- احتمالا پرده شما از نوع ارتجاعی بوده است. می توانید جهت معاینه به یک پزشک یا ماما مراحعه کنید ایشان اسیب ایحاد شده را بررسی کرده و زمان تقریبی آنرا مشخص خواهند کرد. نگران نباشید [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خانم دکتر حدودا 45روز که قرص متفورمین مصرف میکنم قبل و بعداز پریود درد رحمی دارم علتش چی هست ؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به نظر می رسد این دل درد ربطی به مصرف متفورمین ندارد .باید علت درد شما که احتمالا عفونت است جدا از مصرف متفورمین بررسی شود توصیه می منم بریا بررسی و معاینه مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیرحم لینک مستقیم این سوال

سوال :

من فردا پریود میشم ولی میخوام خونریزی نداشته باشم و پریودم قطع بشه . راهش چیه؟؟ آیا باید از آمپول ویتامین k استفاده کنم و آیا این آمپول رو فقط با تجویز پزشک میدن؟؟؟؟ خواهش میکنم سریع پاسخ بدین خیلی فوریه ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، قطع خونریزی در مدت کوتاهی پیش از آن تقیربا غیر ممکن و اگر هم باشد خطرناک است مصرف ویتامین k بدون تجویز پزشک نیز خطر شوک آنافیلاکسی و عوارض دیگری را به همراه دارد. بنابراین به هیچ وجه بدون نسخه پزشک توصیه نمی شود. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام سال جدید را به شما تبریک می گویم من دفعه قبل بارداری ناموفقی داشتم زایمان زود رس و بعد هم بچم ناراحتی قلبی داشت و فوت کرد 6 ماه ال دی مصرف کردم و بعد از قطع قرص بلافاصله باردار شدم الان هفته 17 هستم و دکترمک گفته باید هفته 20 بررم اکوی قلب جنین و 6 ماهگی هم سنوی سه بعدی لطفا راهنمایی بفرمائید .اینم بگم من سری قبل خیلی استرس داشتم یعنی از اول بارداری اتفاقی افتاد که تا روزی که زایمان کرددم همش گریه می کردم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به توصیه پزشکتان عمل کنیدو به خدا توکل کنید نگرانی شما موجب افزایش هورمونهای استرس و زایمان زودرس می شود بنابراین بهتر است با سعی در حفظ آرامش خودتان و انجام معاینات و بررسیهای لازم به اینده بارداریتان امیدوار باشید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد.من در هفته 20 بارداري به سر مي برم اما تا كنون هيچ حركتي از جنين داخل رحمم احساس نكردمو شكمم هم خيلي تغيير نكرده طوري كه اطرافيان از سن حاملگي من تعجب مي كنند .من به شدت نگرا سلامتي بچه ام هستم لطفا راهنماييم كنيد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،درصورتی که با سونوگرافی از سلامت جنین و سن حاملگی خود مطمئن شده اید دلیلی برای نگرانی نیست قضاوت اطرافیان معمولا بر حسب تجربه است و قابل اتکا نیست. تا هفته 21 بارداری معمولا اعلب خانمها حرکت جنین را حس می کنند در صورت عدم احساس حرکت جنین به پزشک یا ماما مراجعه کرده و درخواست سونوگرافی کنید. معمولا اولین حرکات حنین بسیار طریف و شبیه بال پروانه است. به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض تبریک سال نو خانم دکتر عزیز زنی 27 ساله هستم در هفته جاری پس از اتمام دوره پریودم ، متوجه یک برآمدگی نسبتا دردناک در لب کوچک سمت راست واژنم شدم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،احتمالا دجار کیست بارتولن شده اید بهتر است برای معاینه به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیکیست واژن لینک مستقیم این سوال

جراحی انکوپلاستی سینه چیست؟

لیفت با نخ یکی از روشهای غیر تهاجمی جوانسازی پوست

اجاره تجهیزات پزشکی و بیمارستانی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بستن منافذ باز پوست

اشتغال

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

جراحی اصلاح پستان توبروس چیست و به چه علت انجام میشود؟

شوره سر چرا بوجود می آید

مهمترین روش های درمان بیماران مبتلا به آرتروز گردن