سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام من در هفته 6 بارداری هستم و موقع حمام کردن و شیتن با صابون دچار سوزش شدید دهانه رحم میشوم، آیا برای جنین خطر دارد؟ استفاده از روغنهای گل سرخ، بادام تلخ، فندق و از این قبیل برای چرب کردن سینه و شکم مشکلی ایجاد نمی کند؟ باتشکر؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر شستشو با صابون ضرری برای جنین ندارد ولی می تواند ph واژن را به هم زده و شانس بیماری ها را به ددلیل به هم خوردن تعادل باکتریهای مفید این ناحیه به هم بزند بنابراین از شستشوی زیاد با اب و صابون خودداری کنید. روغنهایی که ذکر کرده اید نیز ضرری ندارند ولی هرکدام خاصیت خودشان را دارند باید براساس این خاصیت مصرف شوند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام :خانمی هستم 38 ساله -مدت یک ماه است که مبتلا به درماتیت پلک بالا و پایین چشم هستم.(پوسته پوسته شدن همراه با کمی ورم)..بتازونیت چشمی مصرف کردم ولی فقط تا زمان مصرف مشکلم برطرف می شود. و با استفاده از هر نوع کرم و مرطوب کننده اطراف پلک هایم متورم و قرمز همرا با کمی خارش و سوزش می شود- تشخیص بعدی کرم الیدل بوده که هنوز استفاده نکرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حتما باید در کنار کرم ضد التهاب مثل بتازونیت مرطوب کننده ا ی که حساسیت ایجاد نکند استفاده نمایید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت شوره لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید سوالی داشتم من چند جلسه لیزر فراکسل برا جای جوش انجام دادم یک یا دو جلسه دیگه مانده آیا میتونم میکرودرم انجام بدهم آخه پوستم خیلی تیرنسبت به بدنم و کک و مک داره ایا اشکال نداره؟و آیا میکرودرم که دکتر عمومی انجام میدهد هم خوبه اخه یه پزشک عمومی هست که چند ساله انجام میدهد و چون مسافتم تا اصفهان زیاده گفتم ولی اگر شما تایید نمیکنید بیایم اصفهان؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام انجام میکرودرم برای درمان جای جوش مشکلی ندارد ولی اگر به جای لیزر فرکسل انجام میدهید اثری ندارد انجام میکرودرم مثل همه کارها مهارت نیاز دارد اگر احساس میکنید که همان پزشک مهارت کافی دارد انجام دهید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام به نظر شما بهترین روش برای سفت کردن پوست چیه آیا باید هر ماه تکرار بشه ؟آیا کرم ها تاثیری در لیفت کردن پوست صورت داره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

راههای مختلفی هست در واقع هر روشی بر اساس شرایط شما بهترینش مشخص میشود معمولا باید تکرار شود کرمها بی اثر نیستند ولی سرعت و مقدار اثرشان بسیار کم است [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست لیفت صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من ترک های پوستی روی پاهام دارم برای درمان لیزر فراکسل بهتر است یا مزوتراپی؟ روش مزوتراپی ضرر ندارد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من فرکسل بهتر است به شرطیکه درست و دقیق انجام شود [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیفرکسل ترک پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.اقای دکتر 23 سالمه.پوستم تقریبا چربه.جوش میزنه که مینوستاد تجویز کردین دارم میخورم که از لایه بردار هم استفاده میکنم.سری قبل که اومدم ضد افتاب دکتر ژیلا 30درصد برام نوشتین که تموم شد توسایتپرسیدم ازتون گفتین دوباده همونو بگیرم.الان دوباره تموم شده باید درصدشو بالاتر بگیرم یا همین خوبه؟صرتم عادتنکرده باشه جواب نده؟الان من چی بگیرم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تکرار ضد آفتابی که برای صورت شما خوب بوده و مشکلی نداشته ضرری ندارد و نیازی به تغییر آن نیست [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر مصرف ماینوکسدیل برای رویش ریش صورت ایا باید دائمی باشه ؟ و با قطعش ریزش پیدا میکنن و مقلا بعد از یکماه کامل قطع کنی مشکلی نیست؟و مصرفش باری کم پشتی مو دقیقا چکار میکنه؟مناطق کم پشت رو باز سازی میکنه یبا فقط ریزش کم میکنه و..؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله حتما ریزش میکند ابتدا ریزش را کمتر میکند سپس رشد موی جدید دارد [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقاي دکتر من 6 ماه بود از ماينوکسيدل 5% استفاده ميکردم خوب هم نتيجه ميداد بعد متوقفش کردم بعد 2 ماه بازم شروع کردم که نتيجه عکس داد يعني حساسيت و خارش شديدي پيدا کرد حالا مشکلم اينه که موهاي سرم بيش از اندازه چرب ميشه ،هرروز هم ميشورمشون ممنون ميشم اگه يک شامپو خوبب ضد چرب و قرصي براي کم کردن چربي سرم برام معرفي کنيد قیمتش مهم نیست . با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر موهای سرتان بدون مصرف مینوکسیدیل چرب میشود بهتر است هر روز حمام کنید و دو بار سرتان را شستشو بدهید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر چند وقت پیش درمورد جوشهای صورتم از شما سوال پرسیدم گفتید احتمالا هورمونی هستند به دکتر مراجعه کردم برام کلیندامایسین 1درصدو ترتینوین5درصد نوشتن نظر شما چیه. خواهش میکنم جواب بدید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جوشهای هورمونی به غیر از درمانهای موضعی حتما درمان خوراکی نیاز دارد و گرنه برگشت میکند [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام من26 سالمه و موهای سرم از نوع چرب و ریزش کمی از مو رو دارم آیا راهی وجود داره یا شامپویی که موهام اینقدر چرب نباشه و پر پشت تر بشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای موی چرب باید هر روز با شامپوی موی چرب شستشو انجام دهید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشيد من ژل موقت و قابي جذب ترزيق كردم ولي الان بعد از گذشت چند روز اصلا از فرم و شكل لبهايم راضي نيستم ميخواستم ببينم بايد چيكار كنم؟ چه جور زودتر از 3-4 ماه كه خودش جذب ميشه ميتون لب هايم را به شكل اول برگردونم؟ آيا انجام آر اف ميتونه تاثير ژل را از بين ببره؟ خواهش ميكنم يه راه حل فوري و عملي بهم پيشنهاد كنيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ژل شما از جنس هیالورونیک باشد تنها راه درمان تزریق هیالورونیداز است. آر اف اثری برای درمان ژل ندارد. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل لب لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر حدود 1 ماه و 20 روز درمان با ماینو فین یپشیا شروع کردم البته بنده طاس نشدم وسن 23 سال هست فقظ گوشه های خالی شد و رفتم پزشک میانو الوپکسی 5 داد الان 1ماه ماینو می زنم خیلی بدتر کرد گوشه هام حتی جایی که مو هست محو می کنه به جای رویش و رف ع نازکی و بوی الکل شدید می ده ممکنه تقلبی باشی یا خاصیت ماینو این طوری هست بوی الکش شدید می ده

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در مورد تقلبی نظری ندارم ولی ماینوکسیدیل ها همیشه ماه اول ریزش میدهد [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و عرض ادب، آقای دکتر من سالهاست که کیست مویی روی دنبالچه دارم اما هیچ آزاری برای من ندارد آیا حتما باید عملش کنم؟ این کیست فقط با نشستن طولانی درد خفیفی دارد باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر اگر کیست مویی درد و چرک ندارد عمل نمیخواهد. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر برای درمان پوست مرغی چه کرمی استفاده کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای لایه بردار و حاوی آمونیوم لاکتات مفید هستند [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

پیشنهاد شما برای پر پشت شدن ریش صورت چی هست؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید مصرف مینوکسیدیل به مدت طولانی موثر باشد [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو تقویت مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام زنی 25 ساله هستم که لک های زیادی بر روی صورتم ایجاد شده است و در بعضی قسمت ها رگ های پوستم هم دیده میشود برای یک دست شدن پوستم و از بین بردن لک ها و جای جوش ها چه کرمی می توانم استفاده کنم ؟ باردار هستم ولی لک ها از 16 سالگی شروع شد ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر باردار هستید باید از کرمهای ضد لک فاقد هیدروکینون استفاده نمایید. برای عروق باز احتمال زیاد نیاز به لیزر دارید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. من دختری 24 ساله هستم، در بچگی موهای خیلی پرپشتی داشتم ولی الان موهایم خیلی کم شده اند به طوریکه با شانه کردن موهای زیادی از دست میدم ، قبلا دکتر رفتم گفتن که طبیعی است. چه کاری شما پیشنهاد میکنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام اگر روزی 100-150 تار مو ریزش دارید طبیعی است و اقدامی لازم ندارد [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام یه سوال داشتم من صورتم موی ریز و کرکی داره که یدکتر که قبل رفتم گفت چون موها ریز و ضخیم نیست لیزر جواب نمیده خوب راهی نمیمونه جز استفاده تیغ صورت که باعث جوش های ریز میشه و من همیشه جوش دارم و مجبورم لوسیون های مختلف ضد جوش مصرف کنم که جواب نمیگریم و پوستم حساس شده چاره چیه؟ چه لوسیونی خوبه چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین استفاده نمایید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر من به علت ریزش موی سرم به تشخیص دکترم دارم قرص فیناستراید مصرف میکنم . تو یه سری از سایتها از عوارض این قرص نوشته بودند مثل عقیم شدن و ..... خواستم اگه امکانش هست نظرتونو بدونم مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام عقیمی نمیدهد اما ناتوانی جنسی ممکن است بدهد که پس از قطع هم مدتی باقی بماند [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

عرض سلام و تشکر از پاسخهای قبلی شما. بنده 23 ساله هستم. به نظر شما برای درمان سیاهی دور چشم و مقدار کمی گودی تزریق چربی مناسب تر هستش یا درمان PRP ؟ سپاسگزارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بر سیاهی هیج کدام موثر نیست و برای درمان گودی زیر چشم فقط تزریق چربی یا ژل موثر است [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

کالری سسهای کم چرب

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

تعریف فلج مغزی همی پلژی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفع چروکهای اطراف لب با تزریق چربی خط خنده

کاربرد بوتاکس چیست؟

دفع بی اختیار نطفه در مردان

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

جراحی واریکوسل یا واريکوسلکتومی چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تشخیص و درمان توده پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]