سوالات پزشکی :
سوال :

سلام من حدود 8 سال است که روی ساق پاها . ساعد دست روی دماغ و گونه هام لکه های زده که با هیچ داروی گیاهی و کرمهای روش کننده تاثیری نگرفته قابل ذکر است که در پشت کمرم. ناحیه ی پشت قلب لکه ای سیاه است که گاهی خواب میرود مورمورمیشود سوزش دارد و گاهی درد دارد و اکثر اوقات خارش دارد به پزشک مراجعه کردم ایشان گفتند که من مدام در حال خارش بدنم هستم در حالی که برای چه باید به خارش بیوفتد تا این حد که من مجبور به خاراندن شوم و نام این بیماری را هاکولار آمیوئیدوز فرمودند نا گفته نماند که لکه های صورتم ارثی است و خواهرم این لکه ها را با کرم هیدرودرم رفع کرده من باید با این همه لک روی بدنم چیکار کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماکولار آمیلوییدوز بسیار به درمان مقاوم است و باید مدت طولانی زیر نظر پزشک درمان کنید برای درمان لک صورت هم درمان داروی و کنار آن لیزر یا میکرودرم ابریژن لازم است [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید من از بچگی بصورت ارثی کک مک داشتم پوستم روشن و خیلی حساسه شرایط انجام لیزر رو ندارم اگر که امکانش هست لطف کنید بگین چه کرمی بهتره ک حریداری کنم ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام کرم در درمان کک مک اثر موقتی دارد لیزر انجام دهید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و تبریک سال نو دختر 21 ساله ای هستم که از سن 6 سالگی دارای کک و مک می باشم،در ابتدا تعداد آنها کم بود اما رفته رفته تعدادشان بیشتر شد به طوریکه در اکثر نواحی صورتم پخش شده است،در سن 15 سالگی یک بار اقدام به درمان با لیزر کردم که به طور کامل ضایعه را از بین نبرد و پس از گذشت چند سال تعدادی از آنها دوباره بازگشته است،حال با این وجود از شما درخواست پاسخ به این سوال را دارم که آیا درمان با لیزذLRF می تواند درمان قطعی این مشکل به طور کامل باشد؟ همچنین لازم به ذکر است مبتلا به بیماری ALL بوده ام،آیا درمان با لیزر برایم مشکلی ایجاد میکند؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان با لیزذLRF می تواند درمان قطعی این مشکل به طور کامل باشد ولی درمان دایمی نیست به این معنی که میتواند کک مکها را تقریبا کامل از بین ببرد ولی مدت باقی ماندن بدون کک مک بستگی به نگهداری شما یا استفاده از ضد آفتاب دارد. درمان با لیزر برای شما مشکلی ایجاد نمیکند [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام! من دختری سبزه رو هستم!آیا با لیزر میشود پوست را سفید کرد؟ من خواندم پمادی به نام مونوبنزل 20 درصد هست که این کار را انجام میدهد اما بیشتر برای افراد پیسی توصیه میشود.حتی من پرسیدم دختری سبزه رو با 10 درصد پیسی کل بدنش رو سفید کرد و بسیار سفید شد.شما میتونید این کار را برای من انجام بدهید؟یا خودم هم به دکتر پوست مراجعه کنم انجام میدهند؟درمان مشکل من چیست؟ با تشکر!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر من انجام نمیدهم توصیه هم نمیکنم چون سفیدی پوست مثل لک و پیس میشود نه سفید دلخواه شما [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 17 ساله هستم ومتاسفانه به مدت 5سال استمنا می کردم اکنون آن را ترک کردم وهم چنین به مدت دو سال است که دچا ر ریزش مو ونازک شدن آن شده ام آیا هیچ درمان خانگی برای تقویت مو وجود دارد؟ممنون(درضمن پدر وبرادرم نیز دچار ریزش مو هستند)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام احتمالا ریزش موی ارثی دارید بهتر است ماینوکسیدیل شروع کنید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام. اقای دکتر بعد از لیزر کیوسوئیچ برای کک و مک صورت به چه شکلی در میاد؟ شنیدم لک ها چندروز تیره تر و شبیه تبخال میشن درسته؟ توو این چند روز میشه با کرم پودر لک ها رو پوشوندو سرکار رفت؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام کک مک ها به اندازه خودشان تیره میشوند و میتوان با کرم آنها را پوشاند رههای مراقبت بعد از لیزر کیوسوئیچ را می توانید داخل سایت بنده مطالعه کنید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ کک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من 11 سال است بیمارم وسواس دارم در زمان پریود بدتر میشم بخاطر همین از قرص ضد بارداری استفاده می کنم اما فایده نداره خواهش میکنم به من کمک کنید تا از این پریود راحت شوم یعنی از بین برود با عمل جراحی یا دارو من 28 ساله و مجردم به خاطر بیماری ازدواج نمی کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به جای متوقف کردن پریودتان که قطعا عوارض بسیار زیادی خواهد داشت باید بیماری وسواستان را با درمانهای روانپزشکی و نیز مشاوره روانشناسی درمان کنید. در اصفهان می توانید به کلینیک وسواس در کلینیک فوق تخصصی روانپزشکی در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیوسواس قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من خانومی 27 ساله که 2 سال پیش سقط جنین داشتم و ماما علت را نارسایی دهانه رحم میداند و حالا 6 هفته باردارم و گفته شده در هفته 12 دهانه رحم را ببندم، آیا راه دیگری جز بستن دهانه رحم است با توجه به عوارض عفونت و زایمان زودرس و... که دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با توجه به سابقه سقط و تشخیص پزشکتان بهتر است برای سرکلاژ یا بستن دهانه رحم- اقدام کنید عوارض این درمان بسیار کمتر از عدم انجام آن است. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیسقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام؛باهمسرم رابطه مقعدداشتم زمان خروج اب همسرم التش رو بیرون کشید دوباره باواژنم سایش پیدا کرد وارد نشد اما خیسی ان را حس کردم (باکره ام)آیااحتمال بارداری هست دچار تنبلی تخمدانم از سیپروترون مصرف کرده تا 6ماه پیش از دو ماه پیش درمان گیاهی را اغاز کرده ام؛هنوز نتیجه نداده و آخرین پریودی مال همان 6 ماه پیش است؛با این وجود اصلا احتمال این بارداری هست؟ 25 ساعت بعد از نزدیکی 4اچدی به فاصله 12 ساعتخوردم)ایا الان قطعا با مصرف این قرصها(با توجه به 6 ماه پریودنشدنم)پریود میشوم؟اگر نشوم نشانه بارداریست؟چند روز بعد درصورت پریود شدن یا نشدن داروی گیاهی را میتوانم از سر بگیرم؟داروی گیاهی bz+زعفران+ابغوره

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، داروی گیاهی تجویز شده را به دلیل عدم اطلاع از عوارض و اثارش تایید نمی کنم. امادر مورد روش اورژانس استفاده شده به احتمال زیاد حداکثر تا 10 روز بعد خونریزی خواهید داشت. توصیه می کنم از درمانهای تایید شده طبی برای اختلال تخمدان پلی کیستیک استفاده نمایید تا بعدا دجار عوارض نشوید. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 3رزو با نامزدم رابطه داشتم بقط در حد تماس خارجی ول بعد از انزال اول (منی هیچ تماسی با بدن من نداشت)دوباره الت رو بین پاهای من قرار داد (الت با دستمال پاک شده بود)ایا احتمال بارداری هست؟چه اقدامی لازم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب 17 سوال رایج درمورد بارداری و پیشگیری از آن در سایت مراجعه کنید. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید من به تقریبا در روز 4 ام اسفند با نامزدم نزدیکی داشتیم اما دخولی صورت نگرفت و ایشون از کاندوم استفاده میکنند اما موقع ایکه ارضاء شدند کاندوم میان پای من موند و بعد من ترسیدم از حاملگی واسه همین طبق روش اورژانسی دو تا قرص hd خوردم اما 12 ساعت بعدش یادم رفت باید 14 و ام یا 16 ام پریود میشدم بی بی چک استفاده کردم منفی بود حالتهای پریود شدن رو دارم اما نمیشم تو رو خدا بگید امکان بارداری من وجود داره ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی باید دو قرص بعدی HD را نیز مصرف می کردید به این ترتیب اثر روش اورژانس کم شده ولی باز هم موثر است بهترین کار انجام ازمایش خون بارداری حدود 3 هفته پس از نزدیکی مشکوک است. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خدمت شما خانوم دکتر عزیز ممنون ازاینکه جواب سوال منو دادید یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم دوماهه که اقدام به بارداری کردم و پریودم عقب افتاده ولی باردار نیستم -دکتر رفتم بهم قرص برموکریپتین واژینال-متفورمین و ویتامین ای و کلومیفن داده -بسیار حالت تهو دارم به خاطر استفاده از قرصها و درضمن پریود شدم و بسیار در واژنم احساس خارش و سوزش دارم-سوال من اینه که قرص واژینال رو میشه موقع پریودم استفاده کرد؟آیا من واسه درمان زود شروع کردم ؟دلیل حالت تهوام کدوم قرصه؟میشه بگید واسه خارش از چه پماد و یا دارویی استفاده کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ایا مطمئن هستید بروموکریپتین را به صورت واژینال تجویز کرده اند؟ هردو قرص بروموکریپتین و نیز متفورمین می توانند موجب ضعف- تهوع و تاحدودی علایم گوارشی در ابتدای مصرف شوند. درمورد سوزش وخارش ناحیه واژن علت آن می تواند عفونت قارچی باشد که البته نیازمند معاینه برای تجویز دارو است. [1401-07-27]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید. من 26 سالمه و الان ماه دوم هست که برای بارداری اقدام کردم.ماه قبل بعد از اقدام تا زمان پریود دل دردهای ناگهانی و کمی حالت تهوع داشتم طوریکه فکر میکردم از علائم بارداری هست.ولی متاسفانه باردار نبودم.این ماه هم همین علائم رو دارم. آیا ممکنه به منی مرد حساسیت داشته باشم؟دلیلش چی میتونه باشه؟(چون قبلا همیشه از کاندوم استفاده میکردم به غیر از روزهای آخر دوره.)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به نظر نمی رسد به مایع منی حساسیت داشته باشید علت تهوع و دل درد شما میتواند نگرانی در مورد به تعویق افتادن پریود و یا واکنشهای شما نسبت به نزدیکی باشد. یعنی نگرانی بیشتر شما از باردار نشدن و حساسیت بیشتر شما روی این موضوع است.با این حال در صورتی که این علایم ادامه یابد حتما برای بررسی به یک متخصص گوارش نیز مراجعه کنید. ونیز در طی آمیزش سعی کنید حتما معاشقه داشته باشید و زیاد به نتیجه کار در مورد باردار شدن و یا نشدن فکر نکیند. تا دجار علایم عصبی پس از آن نشوید. [1401-07-27]

پاسخ سوال پزشکیمنی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من دختری27 ساله هستم یه چیزی منو خیلی اذیتم میکنه لطفا منو راهنمایی کنید..من از قسمت زنانگیم مشکل دارم واضح تر بگم چوچولهام خیلی بلندتر از حالت عادیه یعنی از لبه ها هم بالاتره و زده بیرون و این منو خیلی نگران کرده.آیا ممکنه بعدا واسم از لحاظ جنسی مشکلی پیش بیاره یا همسر آیندم بدش بیاد؟خواهشا منو راهنمایی کنید نگرانم...ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بزرگ بودن کلیتوریس مورد غیر طبیعی نیست. در برخی افراد مختصری بزرگتر است اما در صورتی که این عضو بزرگتر از 4 سانتی متر باشد بررسی از نظر کروموزومی هم پیشنهاد می شود. در مورد شما این موضوع غیر طبیعی محسوب نمی شود و دلیلی برای شرم و نگرانی از ازدواج نخواهد بود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیناحیه تناسلی لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشيد خدمت خانم دكتر عزيزم من14روزپس ازقاعدگيم كه طبق سونووكيتهاي تخمك گذاري روزروزتخمك گذاريم بود نزديكي داشتم ومن وهمسرم از هر نظر سالميم احتمال اينكه باردار باشم تاچه حدي است؟ امروز24روزازاولين روز قاعدگيم ميگذره ايا ميشه ازمايش خون براي بارداري داد يا نه؟ من صبحم سوالمو مطرح كردم وجوابي نگرفتم اولين باري است كه سوال ميپرسم خواهش ميكنم جواب بديد.ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،شانس باروری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. حدودی یک هفته مانده به تاریخ پریود بعدی می توانید ازمایش خون بارداری بدهید. ولی بهترین زمان همزمان با تاریخ پریود است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر با عرض معذرت میدونم که این سوال ربطی به تخصص شما نداره ولی میخواهم نظر شما رو بعنوان یک پزشک بدونم ممنون میشم که سوالمو در اسرع وقت جواب بدید چون خیلی نگرانم به تازگی در مقاله ای خواندم که دستکشهای لاتکس ( وکاندوم)محافظت کافی در برابر ویروس HIV و هپاتیت ندارند وویروس ایدز میتونه از طریق سوراخهایی که کمتر از پنج دهم میکرون قطر دارند از دستکش به ظاهر سالم عبور کنند این منو خیلی نگران کرده چون من همیشه با خون در تماسم (در آزمایشگاه) از طرفی در بعضی دیگراز سایتهای خارجی گفتند که این فرضیه درست نیست چون دستکش لاتکس نسبت به اب نفوذناپذیر است از نظر شما این فرضیه تا چه حد درست است؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در مورد ویروس های هپاتیت و HIV قطعا یک نکته مشخص استو ان اینکه ویروس هپاتیت بسیار ویرولنت تر ویا مسریتر از ویروسHIV و مقاومتر است ولی ویروسHIV مقاومت کمتری دارد. بهترین کار محافظت در برابر هر دو نوع ویروس است. من هم مانند شما تنها از دستکش لاتکس استفاد ه میکنم وامیدورام این دستکشها با توجه به عدم نفوذپذیری نسبت به آب بتوانند محافظت را در برابر ویورسها ایجاد کنند این فرضیه با توجه به رفتار این ویروسها به نظر صحیح می رسد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید . من 26 ساله هستم . در هفته اول بعد از پرویدم نزدیکی داشتم و به علت این که مشکوک بودم اووسیز خوردم و حدود یک هفته بعد پریود شدم . و یک بار دیگه هم بعد از اون نزدیکی کردم که البته از نامزدم از کاندوم استفاده کرد . در حالت عادی باید 11 ماه پریود میشدم اما الان 20 ماه هست و پریود نشدم .این تاثیر قرصهاست یا نشانه حاملگی ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو دوره پس از مصرف قرصهای اورژانس ممکن نظم پریود شما کمی به هم بخورد با این حال در صورت شک به بارداری و تاخیر بیش از 10 روز در سیکل قاعدگیتان بهتر است برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام درست است که من 13 روز پس از مصرف قرص اووسیز پریود شدم ولی با توجه به اینکه مقداااار آن بسیار کم بود ( کمی بیشتر از لکه بینی )و همیشه 10 روز طول میکشید ولی این بار 4 یا 5 روز طول کشید ایا نباید نگران بارداری باشم آیا احتمال این مورد صفر است؟؟!!! شما در سوالات رایج گفته بودین که احنمال پریودی سبک در دوران بارداری هست آیا من هم با وجود مصرف قزص و پریودی کم آیا امکانش هست؟؟ آیا امکان دارد به دلیل مصرف قرص این تغییر در پریودی من به وجود آمده باشد ممنون میشم اگه دقیق جوابمو بدین

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که پس از مصرف قرص اورژانس پریود شدید احتمال بارداری در سیکل قبل گذشته است. بلی در صورت مصرف قرصهای اورژانس یک تا دو سیکل تغییراتی را در سیکلتان تجربه خواهید کرد.در سیکل بعد حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام یک سوال با کد12160543 داشتم در اثر رابطه مالش آلت خیس (هز منی) با الت تناسلیم(عدم دخول) نگران بارداریم بودم از روش 2 اچ دی و 12 ساعت بعد تکرار آن بعد از 25 ساعت از نزدیکی استفاده کردم اخرین بار پریودیم 6 ماه پیش بود(بعد از قطع مصرف سیپروترون پریودی قطع از دو ماه پیش درمان گیاهی اغاز کردم اما هنوز نتیجه نداده)ایا با این 6 ماه عدم پریودی احتمال بارداری هست؟آیا با مصرف این قرصهای اورژانسی حتما پریود میشوم(با وجود تنبلی تخمدانم؟)اگر نشوم نشان بارداریست؟درصورت پریودشدن یا نشدن کی دوباره میتوانم ادامه داروی گیاهیم را مصرف کنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون آزمایش خون بارداری نمی توان در مورد بارداری و یا عدم بارداری شما نشخیصی را مطرح کرد توصیه می کنم به جای مصرف داروهای گیاهی برای دریافت داروی مناسب براساس تشخیص دقیق حتما به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. در صورتی که بیش از یک هفته تا 10 روز از مصرف قرصهای اورژانس پریود نشدید حتما برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.3ساله ازدواج کردم.تخمدانهای pcoدارم.عمل لاپاروسکوپی انجام دادم و 3دوره لتروزول متفورمین و آمپول hcg مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم.این ماه هم بدون هیچ دارویی جز متفورمین پریود شدم و علائم تخمک گذاری هم داشتم.از سینه هام کمی ترشح دارم. در دوره آخر قرص داستینکس هم استفاده کردم اما نشد.به نظرشما مشکل از کجاست؟درضمن شوهرم هم مشکلی نداره.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با توجه به ترشح از پستان احتمالا هورمون پرولاکتین شما کمی بالاست داروی صحیح همان داستینکس است نگران نباشید میزان باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است روش درمان را با نظر پزشکتان ادامه دهید تا با کاهش میزان هورمون پرولاکتینتان شانس باروری افزایش یابد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

مکمل های پروتئینی و انواع آن

شکستگی استخوان شانه ؛ علت و درمان بدون جراحی با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درد عضلات شست دست در اثر تنوسینوویت دکورون

نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی - بخش اول

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

طاسى سر

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

نکاتی در مورد مراقبت از ناخن ها

سوالات بیشتر پرسیده شده در مورد هرنی دیسکال

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]